Triana, Sevilla

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Triana, Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.149 beoordelingen

Ik ging samen met mijn dochter. We werden verwelkomt bij de cookingclass en aan elkaar voorgesteld. Er waren 12 gasten van over de hele wereld. We kregen een drankje en en wat olijven als aperitief. Daarna hebben we de recepten besproken en mochten we helpen met de bereiding ervan. De kok vertelde alles erg enthousiast. Na het koken werd de tafel gedekt en hebben we gezamenlijk van de 2 voorgerechten, de paella en het toetje, onder het genot van een drankje, genoten. Wij vonden het erg leuk!

Moesten wel lang wachten op de komst van de bus.Konden hierdoor niet alles bezoeken wat we zelf gepland hadden . Mijn man kan geen lange wandelingen maken wat noodzaakte de bus te nemen ! De bus om de 15 a 20 minuten nemen zat er niet in

Super leuke manier om sevilla op deze manier te ontdekken. Je weet gelijk welke punten de moeite zijn om er nog eens naar toe te gaan.

Topgids, bevlogen en perfect met de e-bike. Direct 2.5 uur gedaan, dan weet je al meer over historische aspecten. Wat een mooie stad..

Door Sevilla op de fiets is echt een een aanrader.met een gids erbij hoor je veel over de verschillende plekken van de stad