Ontdek het beste van
Trier

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Trier

Trier: Stadswandeling met gids en wijnproeverij

Trier: Stadswandeling met gids en wijnproeverij

Geniet van 5 verschillende wijnen met historische connecties met gebouwen of plaatsen in het centrum van Trier tijdens deze begeleide wandeling. Ontdek de fascinerende geschiedenis van de stad op je weg van de Porta Nigra poort naar de Viehmarkt. Ontmoet je gids in de buurt van de Porta Nigra, een poort die door de Romeinen werd gebouwd als onderdeel van het fortificatiesysteem van de stad. Baan je een weg door de straten van de stad die bezaaid zijn met Romeinse ruïnes en adembenemende kathedralen. Proef onderweg 5 verschillende wijnen, of neem in plaats daarvan druivensap (te reserveren via E-Mail). Eet wat brood bij je drankje en hoor hoe elke wijn verbonden is met deze weelderige wijnstreek. Uiteindelijk bereik je het Viehmarktplein waar de tour eindigt bij de Forum Baths, een ruïne van een Romeins badcomplex.

Trier: rondleiding door de oude binnenstad en wandeltocht door de geschiedenis

Trier: rondleiding door de oude binnenstad en wandeltocht door de geschiedenis

Begeef je op een stadswandeling door Trier en ontdek de geschiedenis achter elke afslag van je gids. Volg de eeuwenoude oorsprong van deze stad en kijk hoe het verhaal zich om je heen ontvouwt, van de Romeinse Porta Nigra tot het huis van Karl Marx. Ontmoet je gids bij de Porta Nigra en begin je tour. Gebouwd door de Romeinen al in 170 na Christus, is de Porta Nigra een belangrijk herkenningspunt in de stad geworden. Kom meer te weten over de Romeinse oorsprong van Trier en hoe het leven was onder Romeinse heerschappij. Bewonder architectuur uit de Middeleeuwen en bekijk voorbeelden van de evolutie ervan tot op de dag van vandaag. Luister naar verhalen en anekdotes van degenen die hun stempel hebben gedrukt op deze historische stad, zoals de filosoof en revolutionair Karl Marx, en bekijk het huis waar hij woonde. Laat de stadstour van Trier u meenemen in een wereld vol geschiedenis die bezoekers nog steeds fascineert met zijn mix van oud en nieuw, elementen uit de oudheid, moderniteit en alles daartussenin.

Kellerentdeckerführung 'Ältester Weinkeller Deutschlands

Kellerentdeckerführung 'Ältester Weinkeller Deutschlands

De oudste Weinkeller van Duitsland is een plaats met geschiedenis en geschiedenissen. Het is geen verstaubtes museum, maar een plaats vol levens en genen, een plaats voor iedereen en voor iedereen. Erbaut um 330 n. Chr. In der römischen Kaiserstadt Trier diente der älteste Weinkeller Deutschlands den römischen Bürgern als Magazin und Speicherhaus. Im Rahmen der Führung erhalten Sie einen kleinen Einblick in die wechselvolle Geschichte des ältesten Weinkellers in Deutschland und können dabei zwei hauseigene Weine probieren.

Trier zelfgeleide Sherlock Holmes-moordmysteriespel

Trier zelfgeleide Sherlock Holmes-moordmysteriespel

De Sherlock Holmes City Game is een zelfgeleide tour die je een leuke en interactieve manier geeft om door de stad te lopen. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon met internetverbinding. Zodra je het spel boekt, sturen we je via e-mail alle benodigde informatie. Door door de stad te bewegen, ontgrendel je opdrachten. Hier vind je personages die bereid zijn te helpen. Maar de informatie heeft een prijs! Los hun puzzels op, ga hilarische foto-uitdagingen aan, achtervolg de daders en speel mee om dichter bij het oplossen van de moord op Balthasar te komen. BELANGRIJKE GEGEVENS: - Moeilijkheidsgraad: eenvoudig – ook geschikt voor gezinnen met kinderen - Duur: 2 uur - Tickets: Je hoeft slechts 1 ticket per groep (1-4 personen) te kopen - Elke groep speelt met 1 apparaat. Voor groepen vanaf 4 personen kunt u 2 of meer tickets kopen. - Om dit spel te boeken moet je een datum/tijd opgeven, MAAR je kunt beginnen wanneer je maar wilt. - *LET OP: deze City Game gebruikt de stad als interactief speelveld, maar geeft GEEN informatie over de stad! HOE TE SPELEN: Boek de City Game, bekijk de e-mail die we je sturen met de instructies, download de Loquiz App en begin aan je game-ervaring! Verken de stad in je eigen tempo terwijl je de Sherlock Holmes City Game speelt, een zelfgeleide tour die veel vrijheid en flexibiliteit biedt. Je kunt spelen wanneer, waar en met wie je wilt. Of je nu alleen wilt spelen voor persoonlijke opwinding of met een groep mensen, dit is het spel voor jou! Spelen met meer groepen wordt een competitieve ervaring, perfect als teambuildingactiviteit. Dit spel is een leuke activiteit die je kunt doen tijdens een bezoek aan een stad met je familie en vrienden of als koppel. Onze City Game biedt de maximale onafhankelijkheid, je kunt pauzeren en doorgaan wanneer je maar wilt!

Trier: Stadsverkenningsspel en stadsrondleiding op je telefoon

Trier: Stadsverkenningsspel en stadsrondleiding op je telefoon

Ben je op zoek naar een leuke manier om de stad op je eigen tempo te verkennen? Dan is dit stadsverkenningsspel echt iets voor jou! Je vermaakt je hele groep met interessante vragen, terwijl je ze toch leuke weetjes over de stad leert. Jouw missie (als je die aanvaardt): Jackson Wilde, de beroemde stadsverkenner, heeft jouw hulp nodig... Help hem met het oplossen van quizzen om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Bij deze activiteit word je door de volgende locaties geleid: 1. Porta Nigra 2. Dreikönigenhaus 3. Marktkreuz 4. Marktplein 5. Sint-Pieterskathedraal 6. Kerk van Onze-Lieve-Vrouw 7. Kornmarkt 8. Karl-Marx Huis 9. Basiliek van Constantijn 10. Verkiezingspaleis Download de app op Android of iOS (of open hem direct via je browser) om toegang te krijgen tot een leuke missie, meerdere quizzen en stadsgidsen over elk monument. Ben je klaar om Trier te verkennen?

Trier: Escape Tour - Zelfgeleide stadsgame

Trier: Escape Tour - Zelfgeleide stadsgame

Ontdek het centrum van Trier op een leuke en interactieve manier met deze unieke ontsnappingstour. Gebruik aanwijzingen en voltooi taken om deze activiteit met Karl Marx-thema te voltooien. Karl Marx, de grondlegger van het communisme, is teruggekeerd naar Trier om zijn ideologie te verkondigen. De rijke klassen willen hem met alle mogelijke middelen de stad uit hebben. Het is jouw taak om hem te helpen de geheime uitgang te vinden. Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment - dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, kun je je vergapen aan de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Loop langs de Basiliek van Constantijn en let op de vele historische gebouwen in het stadscentrum.

Trier: Engelse audiogids op je telefoon

Trier: Engelse audiogids op je telefoon

Did you know that the devil helped in the construction of the Trier's cathedral? Or that Napoleon wanted to destroy the Church of our Lady, but was fortunately convinced otherwise? If you've never heard these stories, don't wait; book this self-guided audio tour now to discover dozens of fun facts about Trier! With this audio self-guided tour, discover the 10 must-see monuments in Trier's historical center. Your virtual guide, Simon, designed this self-guided walking tour to be as interactive as possible. You won't get bored with a ton of dates, but you'll learn about interesting stories and anecdotes to dive deep into Trier's history. Grab your smartphone and your headphones to start discovering the city. Follow the route and listen to each audio commentary in your earphones. You can even answer quizzes to test your knowledge about the city! With this self-guided tour, you will be guided through the following locations: 1. Porta Nigra 2. Dreikönigenhaus 3. Marktkreuz 4. Market Square 5. St. Peter's Cathedral 6.Church of our Lady 7. Kornmarkt 8. Karl Marx House 9. Basilica of Constantine 10. Electoral Palace With this experience, you'll get access to a 40-minute-long audio commentary. Download the app on Android or iOS (or access it directly through your browser) to get access to your self-guided audio tour. So, are you ready to explore Trier?

Trier: Privéwandeling met gids

Trier: Privéwandeling met gids

Ontdek "het tweede Rome" tijdens deze onvergetelijke reis en bezoek de oudste stad van Duitsland. Bekijk de verschillende UNESCO Werelderfgoedlocaties in de stad, bezoek de Konstantin-Basilika, 's werelds grootste overgebleven Romeinse bouwwerk en de oudste Duitse kathedraal en luister naar de verhalen over de geboortestad van Karl Marx. Laat je betoveren door de stad met zijn charmante vakwerkhuizen en de vele wijngaarden langs de Moezel en laat onze gids de geheimen van Trier onthullen.

e-Speurtocht: verken Trier in je eigen tempo

e-Speurtocht: verken Trier in je eigen tempo

Ga op ontdekkingstocht door Trier. Ontdek de belangrijkste feiten en beroemde locaties van de stad Trier. Ga samen met je familie of vrienden op zoek naar de schatten van de stad. Kun jij de opdrachten voltooien? Haal jij de topscore in Trier? Deze e-Speurtocht bezorgt je een fantastische dag in Trier. Bepaal zelf wanneer je begint, pauzeert en eindigt. Speel in één team of in kleinere teams tegen elkaar. Leer de stad op een unieke manier kennen, ideaal voor families, vrienden of collega's. Instructies voor het starten van de tour krijg je na het boeken. Je kunt deze tour doen wanneer je maar wilt.

Trier: Ontsnappingsspel in de openlucht

Trier: Ontsnappingsspel in de openlucht

Beleef een uniek ontsnappingsspel in de buitenlucht op je smartphone. Kruip in de huid van een profiler die terug in de tijd reist om een lastige zaak op te lossen. Er staan je complexe uitdagingen te wachten in dit avontuur dat je steeds dieper het moeras van de georganiseerde misdaad in leidt. De puzzels zijn locatie-onafhankelijk, dus je kunt je verheugen op lastige en spannende opdrachten. Maar na elk level leer je interessante feiten over de omgeving om je heen. Terwijl je de puzzels van deze spannende zaak oplost, wandel je langs de meest fascinerende bezienswaardigheden van Trier. Pak je smartphone en ga naar het startpunt om te beginnen. Of je nu samenwerkt als een team of je opsplitst in kleinere groepen en teams, je kunt een spannende wandeling verwachten met adembenemende bezienswaardigheden en ontspannende pauzes. Los lastige puzzels op, combineer aanwijzingen, ontdek verrassende feiten over elke locatie en geniet van de vrijheid om in je eigen tempo te lopen. Dit spel is ideaal voor liefhebbers van ontsnappingsspellen en puzzelfans die op zoek zijn naar een uitdagende uitdaging voor hun groep en de interessante locaties van de stad niet willen missen.

Veelgestelde vragen over Trier

Bij een bezoek aan Trier, welke activiteiten hebben de beste deals en kortingen?

Deze activiteiten hebben beste kortingen en deals:

Ga je naar Trier? Bekijk alle activiteiten met deals en kortingen op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Trier

Activiteiten in Trier

Steden in Duitsland

Andere activiteiten in Trier

Wil je alle activiteiten in Trier bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Trier

Gemiddelde beoordeling

4.1
(11 beoordelingen)