Belevingen in
Triglav

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Triglav: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Ljubljana: excursie naar het Triglav National Park

1. Ljubljana: excursie naar het Triglav National Park

Ga terug naar de natuur en ontdek het Nationaal Park Triglav tijdens een dagexcursie met een minibus met airconditioning. Je maakt een 3,5-uur durende reis naar het hart van de Julische Alpen, waarbij je onderweg voor 10 of 30 minuten pauzeert om van het prachtige uitzicht te genieten. Maak 3 wandelingen door de natuur van ongeveer 30-45 minuten. Je kiest ervoor om één  of alle van deze wandelingen over te slaan als je dat wilt en wacht bij het minibusje op een schilderachtige plek. Profiteer onderweg van de gelegenheid om een verfrissende duik in het water te maken. Je bezoekt belangrijke bezienswaardigheden zoals het Meer van Bled, het Meer van Bohinj en het Pokljuka-plateau. Laat je verrassen door de Vintgarkloof, de Alpine Radovna-vallei, de Pericnik-waterval en het mooie dorpje Mojstrana. Geef aan welke bijzondere attractie je wilt zien en de gids past het programma op de dag graag voor je aan.

...
Bovec: canyoning in Nationaal Park Triglav

2. Bovec: canyoning in Nationaal Park Triglav

Je ontmoet eerst op het kantoor in Bovec het canyoningteam en tekent het nodige papierwerk. Dan ontmoet je je gids die je al het noodzakelijke materiaal geeft. Dan ga je op een reis van 15 minuten naar het vertrekpunt van je avontuur in Nationaal Park Triglav, precies onder de kloof van de Fratarica-kreek. Je doet je uitrusting aan en loopt een half uur naar de top van de Fratarica-kloof, waar het pas echt leuk wordt. Je gids geeft je eerst alle noodzakelijke veiligheidsinstructies voor je afdaling in de canyon Dan begin je aan je 4 uur durende canyoningavontuur. Je verkent de watervallen en kloven en gaat zelfs naar beneden van een 48 meter hoge waterval! Als je bij het eindpunt bent, ga je terug naar het busje waar je je droge kleding weer aandoet. Vervolgens ga je terug naar het kantoor in Bovec.

...
Van Bled: kajakavontuur op de Sava

3. Van Bled: kajakavontuur op de Sava

Sluit je aan bij ervaren kajakinstructeurs tijdens deze 1,5 uur durende kajakervaring in de omgeving van Bled. Na een veiligheidsbriefing ontvangt u uw volledige kajakuitrusting, inclusief een natpak, reddingsvest en helm. Als je voor het eerst bent, leer je de basistechnieken van het kajakken voordat je door een weelderig groene en vredige rivieromgeving peddelt, ver weg van alle drukte. Ga de lokale Sava-rivier af, een perfecte speeltuin voor zowel beginners als gevorderde roeiers. Tijdens de reis zal uw ervaren gids u begeleiden en voor uw veiligheid zorgen. Je gids kan ook foto's voor je maken die je later kunt ophalen als je dat wilt.

...
Bled: verbazingwekkende canyoning-avontuurlijke tour van een halve dag

4. Bled: verbazingwekkende canyoning-avontuurlijke tour van een halve dag

Geniet van deze unieke canyoning-ervaring, het is heel leuk - het is net een natuurlijk waterpark, waar je veel glijbanen, sprongen en abseilen hebt. Als je een complete beginner bent, maak je geen zorgen, er is absoluut geen eerdere ervaring vereist. Bezoek de gematigde canyon aan de rand van het Triglav National Park, dat wordt beschouwd als een van de meest schilderachtige en dynamische canyons in Slovenië en omgeving. Ontvang al je benodigde uitrusting op kantoor, inclusief je wetsuit, helm, speciale schoenen en word vervolgens opgehaald met onze minibus naar de kloof. Na een korte veiligheids- en instructiesessie glijd, glijd en spring je langs de kloof met de ervaren gidsen. Tijdens de reis zullen uw gidsen foto's voor u maken om de reis in uw geheugen te bewaren. De hele reis duurt ongeveer 3,5 uur van Bled en terug (je brengt ongeveer 2 uur door in de kloof).

...
Vanuit Bled: raften op rivier de Sava

5. Vanuit Bled: raften op rivier de Sava

Geniet van deze gemakkelijke raftervaring op de prachtige Sava Dolinka-rivier in de buurt van Bled. Na een veiligheidsuitleg ontvang je de volledige raftuitrusting, waaronder een regenpak, zwemvest en een helm, en neem je een minibus naar het beginpunt van de rafttrip. Deze riviertocht is geschikt voor gezinnen met kleine kinderen en iedereen die wil genieten van de gemakkelijke en langzamere II & II+ klasse stroomsnelheden. De hele rit duurt ongeveer 2,5 uur en je bent tussen de 1-1,5 uur aan het raften op de rivier. Gedurende de trip kan de gids foto's voor je maken die je later naar wens kunt ophalen. Ga je voor het eerst raften? Maak je maar geen zorgen! De instructeur leert je de basis en zorgt voor je veiligheid.

...

Sitemap Triglav

Wil je alle activiteiten in Triglav ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.