Trogir
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot

De beste tours & activiteiten in Trogir

Bekijk alle tours en activiteiten in Trogir

7 activiteiten en bezienswaardigheden in Trogir

Het charmante plaatsje Trogir, met nabijgelegen stranden, is een Middeleeuwse schat in Kroatië. De grandioze bouwwerken in het stadje zullen je het gevoel geven, in een tijdmachine te zijn gestapt!

Historisch Trogir

Historisch Trogir heeft zijn Middeleeuwse architectuur goed bewaard. Bezoek restaurants en winkels in hun originele Middeleeuwse gebouwen.

Centraal plein in Trogir

Op het centrale plein in Trogir geniet je van het levendige rumoer terwijl je van een maaltijd geniet of een koffietje drinkt. Dé plek om mensen te kijken!

Kathedraal van St. Lovro

De Kathedraal van Sint Lovro is gebouwd in rooms-katholieke stijl en is één van de meest imposante gebouwen in Trogir.

Fort Kamerlengo

In de zomer komt het Karmerlengofort tot leven met concerten en een grote verscheidenheid aan optredens. Check het complex voor of na de show, het is indrukwekkend!

Stadhuis

Neem een momentje om de beroemde klok van het Stadhuis van Trogir te bewonderen.

Klooster van St. Nicholas

In dit Benedictijnse klooster bewonder je een aantal eeuwenoude relikwieën. Schakel een lokale gids in als je meer historische duiding wilt.

Grand Cipiko

Mis het paleis Grand Cipiko niet tijdens je verkenning door de historische stad. De architectuur brengt de Middeleeuwen het stadje in.

Trogir: Plan uw bezoek

Wat eet je in Trogir?

Het eten in Trogir is heerlijk. Begin de dag met koffie en een Kroatisch gebakje. Ga rond lunchtijd naar de vismarkt en kijk wat je kunt vangen, en eindig met een Kroatisch biertje op het centrale plein van Trogir.

Vervoer in Trogir

Wandelen is een feest in Trogir, vooral in de historische wijk. Er zijn ook bussen beschikbaar in de stad. Als je een dagtrip wil maken, kun je gebruik maken van treinen, bussen en veerboten.

Tips & informatie

 • Taal
  Kroatisch
 • Valuta
  Kroatische Kuna
 • Tijdzone
  UTC (+02:00)
 • Landnummer
  +385
 • De beste periode voor een bezoek
  De temperatuur in Trogir daalt het hele jaar niet veel lager dan 15 graden - jaarlijks geniet de stad 3.000 zonuren! De zomer is het toeristische seizoen, en dat is niet gek: het weer is op zijn best en de stad bruist.

Activiteiten in Trogir

Sitemap Trogir

Wil je alle activiteiten in Trogir ontdekken?  Klik hier voor de volledige lijst.


Trogir
4.7
Gebaseerd op 4 beoordelingen van GetYourGuide-klanten