Wateractiviteit

Vanaf Tromsø: walvissen spotten per hybride-catamaran

Activiteitenaanbieder: Brim Explorer

Vanaf Tromsø: walvissen spotten per hybride-catamaran

Activiteitenaanbieder: Brim Explorer

Vanaf € 153,12 per persoon

Krijg een uniek perspectief op majestueuze bultruggen en orka's terwijl ze zich voeden in de haringrijke fjorden van het noordpoolgebied. Kom dicht bij de dieren aan boord van een stille hybride catamarancruise.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 8.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels, Noors, Deens
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Hier krijg je een uniek perspectief op de reuzen van de zee met onderwaterbeelden en geluid
 • Vaar stilletjes op een gloednieuwe hybride elektrische catamaran
 • Geniet van eten en drinken te koop aan boord
Volledige beschrijving

Vaar op een hybride elektrische catamarancruise naar de Arctische wateren en observeer zeedieren in hun natuurlijke habitat. Kijk hoe orka's en bultruggen zich voeden in de ijzige fjorden en bewonder de prachtige landschappen om je heen.

Vertrek 's ochtends vanuit Tromsø en ga op tijd naar de plek waar de walvissen zijn om te genieten van de korte uren daglicht. Geniet van het adembenemende uitzicht op bevroren landschappen in comfortabele, panoramische lounges en dekken met meerdere niveaus. Vind een selectie van eten en drinken dat u aan boord kunt kopen.

Zeil ongeveer 3 tot 3,5 uur om de walvissen te bereiken en breng ongeveer 1 tot 1,5 uur met hen door. De boot gebruikt een hybride motor om hun voedselgebieden te bereiken. Als je de walvissen nadert, schakelt de kapitein over op een stille elektrische motor waarmee je dichtbij kunt komen zonder ze te storen.

Inbegrepen
 • Gids
 • Retourvervoer per hybride elektrische catamaran
 • Wifi
 • Kraanwater
 • Eten en drinken (te koop)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ontmoet je cruisebemanning op de pier aan de zijkant van Skarven Kro Restaurant in Tromsø (Kaigata 6). Zoek naar de witte boot met de naam van de activiteitenaanbieder, Brim Explorer, op de zijkant geschreven.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De duur van deze tocht hangt af van de locatie van de walvissen en kan daarom variëren van 7 tot 9 uur.
 • Er is geen garantie, maar de touroperator zal altijd zijn best doen om de walvissen te zien
 • Eten en drinken zijn verkrijgbaar aan boord.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 426 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,8/5
 • Vervoer
  4,7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

We hadden geluk en zagen die dag vinvissen en orka's. Helaas alleen van grote afstand, wat met dit formaat schip onvermijdelijk is. De rit heen en terug is erg lang, leesvoer of muziek helpt. Je krijgt goede instructies en uitleg van de bemanning, er is ook een buffet als je iets nodig hebt. Bij ons was de zee erg ruw, als je niet zeewaardig bent, moet je twee keer nadenken. Ik had geen probleem en de kapitein navigeerde heel goed, maar hoofden zaten in zakken naar rechts en links... een kleine tip - het uitzicht is daar beter, maar de zee is sterker

Verder lezen

23 februari 2022

We hebben de excursie eind januari gedaan, dus het einde van het seizoen om walvissen en orka's te zien. We hebben geen walvissen of orka's gezien. Het duurt bijna 4 uur met de boot heen en 4 uur terug en niet meer dan 1u30 ter plaatse. De boot is prima met en de bemanning geweldig. Alleen jammer om de cruises aan het einde van het seizoen te doen, wetende dat er weinig kans is om ze te zien.

Verder lezen

4 februari 2022

Geweldige ervaring, ten zeerste aanbevolen. De gidsen waren erg aardig en behulpzaam. Hoewel de reis naar de locatie lang was (ongeveer 3 uur), werd het erg interessant gemaakt door de gids die ons een presentatie gaf over de walvissen en hun geschiedenis. We zijn erin geslaagd om een paar orka's te zien die de dag nog beter maakten! Zeker de moeite waard om deze tour te doen!

Verder lezen

3 februari 2022

Product ID: 286815