Dagtocht

Vanuit Tromsø: noorderlichttour met Aurora-kampen

Vanuit Tromsø: noorderlichttour met Aurora-kampen

Vanaf € 138,82 per persoon

Laat de stad achter en duik de wildernis in op jacht naar het noorderlicht. Comfort en intimiteit staan tijdens deze speurtocht centraal. Ontspan in een lavvu (nomadische Sami-tent) en geniet van een warm drankje terwijl je bij het vuur tot rust komt.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 6 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Jaag op de aurora borealis rond Tromsø
 • Breng de avond door rond een gezellig kampvuur in lavvus terwijl je op het noorderlicht wacht
 • Genieten van een intieme groepsatmosfeer binnen de lavvu
 • Ontspan en reis in gloednieuwe bussen met WiFi, toiletten en televisie aan boord
 • Ervaar in een groep van maximaal 40 personen per groep - 20 personen per lavvo
Volledige beschrijving
Maximaliseer je kansen op het zien van het Noorderlicht met deze spannende reis die het noorderlicht combineert met een bezoek aan een Aurora Camp. Met 10 jaar ervaring in noorderlicht-toerisme ligt onze focus op het leveren van kwaliteit, comfort en een once-in-a-lifetime ervaring. Je vertrekt per bus vanuit Tromsø op jacht naar het noorderlicht. Waar je heen gaat hangt af van de  licht- en weersvoorspellingen. Je ervaren gidsen zullen het beste fotopunt vinden met uitstekende omstandigheden en een schilderachtige achtergrond. Je gidsen zijn ook professionele fotografen en kunnen je helpen met je camera-instellingen zodat je je eigen foto's kunt nemen. Na 2 of meer uur rijd je naar één van de exclusieve Aurora Camps. De drie kampen, gelegen in de Tamok vallei, Lyngen en Kvaløya, hebben elk 2 comfortabele lavvus (Sami tenten) en toiletten. Je groep wordt verdeeld in twee kleinere groepen met een maximum van 20 personen per groep, elk met hun eigen lavvu en Engelssprekende gids. De keuze voor het kamp wordt zo laat mogelijk genomen, zodat de gidsen kunnen bepalen waar het noorderlicht te zien zal zijn. Er wordt een heerlijke warme stoofpot met flatbread en viskoekjes of worstjes geserveerd. Warme winterkleding en statieven zijn ook beschikbaar. Natuurlijk kan het zien van het noorderlicht niet worden gegarandeerd , aangezien het een natuurlijk verschijnsel is, maar je gidsen beloven al hun ervaring in te zetten om je kansen op een succesvolle jacht te maximaliseren. Let op de maximale groepsgrootte van 40 personen (20 per lavvu).
Inbegrepen
 • Maaltijden
 • Warme drankjes
 • Foto's
 • Engelssprekende gids
 • Statiefverhuur• Noorderlicht-fotografietips
 • Vervoer
 • Knusse lavvu-ervaring
  Niet geschikt voor
  • Kinderen onder de 10 jaar
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Verzamel buiten de Magic Ice Bar

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Dieetwensen zijn op aanvraag beschikbaar
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,3 /5

  gebaseerd op 141 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,6/5
  • Vervoer
   4,6/5
  • prijs / kwaliteit
   4/5
  • veiligheid
   4,6/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Het was goed verzorgd en Heather was een fijne gids. Ze was vrolijk, enthousiast en had veel kennis. En het belangrijkste; we hebben het Noorderlicht gezien ! Een tip; het eten wat geserveerd wordt, kwam pas na 23.00. Het is dus verstandig om voor je vertrekt een hapje te eten. De Lavvu is een leuke ervaring, maar de deur werd niet dicht gedaan en ondanks het vuur is het binnen net zo koud als buiten. Goed aankleden dus!

  Verder lezen

  25 januari 2020

  Onze gidsen waren zeer behulpzaam en zorgden ervoor dat onze camera's correct waren ingesteld, waardoor we warm bleven terwijl we uitkeken naar de lichten, met warme dranken en soep. De foto's die de gidsen van ons maakten, waren klaar om te downloaden zodra we bij onze terugkeer uit de bus stapten. Bonus toegevoegd die het toilet op de coach kon gebruiken. Chauffeur eerste klasse.

  Verder lezen

  23 januari 2020

  Vanaf mijn eerste e-mail tot het einde van de tour was de klantenservice uitstekend. Snelle, behulpzame en efficiënte communicatie. De tour zelf was fantastisch. De gidsen waren allebei geweldig en besloten om een andere route te nemen in plaats van naar het basiskamp te gaan om ons een betere kans te geven het noorderlicht te zien, dus dat deden we en het wierp zijn vruchten af toen we een geweldige show beleefden. Deze mensen zijn gepassioneerd over het fenomeen en doen er alles menselijk aan om ervoor te zorgen dat de groep de beste kans heeft om het te ervaren. Rory was geweldig om ervoor te zorgen dat iedereen een foto met de lichten had gemaakt en vond het niet erg om er meer dan één te nemen. Beveel deze tour aan iedereen aan. U zult geen ander bedrijf vinden dat gepassioneerd wil dat iedereen de meest geweldige en memorabele ervaring heeft. We deden! 10/10.

  Verder lezen

  9 december 2019

  Georganiseerd door

  Product ID: 189645