Tromsø In 1 week
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire In 1 week in Tromsø

Bekijk alle In 1 week in Tromsø
Bekijk alle 71 tickets en tours

Attracties in Tromsø

Meer activiteiten in Tromsø

Sitemap Tromsø

Wat anderen zeggen over Tromsø

Uitstekend verzorgde jacht naar het Noorderlicht.

Laura en Jeremy hebben tijdens de reis naar en in de Lavvu goed geholpen bij het instellen van de camera's. Met als resultaat prachtige privéfoto's van het Noorderlicht. Laura en Jeremy hebben ook prachtige foto's gemaakt en meteen online geplaatst. Direct nadat we uit de bus gestapt waren - overigens ook complimenten voor deze reis aan de buschauffeur- werden we getrakteerd op het Noorderlicht. In de lavvu werd een maaltijd bereid en kon je je warmen. Het lavvu-gevoel kunnen we lang vasthouden vanwege de rookontwikkeling.

Vanuit Tromsø: Noorderlicht ervaring met Aurora Camps Beoordeeld door Sierd, 24-02-2019

Was Okay maar er zijn dan geen walvissen meer! Verkeerde info dus!

Excursie was prima maar er zijn dan geen walvissen meer die zijn allang naar het Noorden getrokken dus die titel voor deze excursie kunnen jullie niet gebruiken. De mensen die deze excursie uitvoeren hebben het verder heel leuk en goed gedaan! Zij vonden jullie titel voor deze excursie ook niet kloppen!

Leuke avond gehad, maar in verhouding erg prijzig.

Noorderlicht excursie in sfeervolle omgeving. De prijs is hoofdzakelijk voor de sfeer, het vervoer en een eenvoudig, maar wel smakelijk diner, en daardoor verhoudingsgewijs te hoog.

Tromsø: Noorderlicht- en huskytour met diner Beoordeeld door Janny, 24-01-2018