Tromsø Ice Domes

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Tromsø Ice Domes

Wil je alle activiteiten in Tromsø Ice Domes ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tromsø Ice Domes

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 442 beoordelingen

Alles werkte wonderbaarlijk. Eerst de pick-up en daarna de rit naar het kamp. Daar hebben we vernomen dat er schade is aan het betalen van 6000 kronen (600 euro) in het geval van een ongeval, maar je kunt ze gemakkelijk dekken door kort 150 kronen (15 euro) ter plaatse te betalen. Dan krijg je echt coole uitrusting van het team: helm, zeer warm thermopak, laarzen, bivakmuts en handschoenen. -> Ik raad nog steeds twee paar sokken en twee paar handschoenen aan (bij voorkeur licht / dun, die je nog steeds onder een tweede paar kunt trekken). Het team geeft vervolgens een korte introductie over het besturen van de sneeuwscooter. Ik moet bekennen dat ik doodsbang was voor dingen. Ik wilde niet alleen rijden en niet helemaal vooraan :) en wat was dat? Ik mocht alleen rijden en direct achter onze gids, MAAR. het was het beste wat me had kunnen overkomen. Na slechts 2 minuten kreeg ik het onder de knie en toen iedereen na 1/2 van de route veranderde, mocht ik doorrijden.

Dit was een geweldige tour. Ik hield van het sneeuwschoenwandelen. De gids was behulpzaam en deskundig. Het landschap was prachtig! De rendieren waren lief en het was leuk om ze te voeren. De ijskoepels waren niet te beschrijven. Zorg ervoor dat u de juiste kleding draagt, omdat de temperatuur erg laag wordt gehouden. Het is verbazingwekkend dat mensen de sneeuw in deze prachtige ontwerpen kunnen gieten om verhalen te vertellen. De gids was vriendelijk en gaf wat meer informatie over boeken om te lezen om van de Sami-mensen te leren - het thema van de kunst dit jaar is dieren met Sami-mensen in de hoofdingang. Ik wou dat ik terug kon gaan.

De Ice Domes zijn absoluut een bezoek waard. Er is een korte film over het maken van de koepels, daarna is er een drankje en daarna kun je zelf rond de koepels lopen. We hebben het gecombineerd met een activiteit (sneeuwscooter rijden). Camp Tamok ligt direct achter de Ice Domes en ligt op loopafstand.

Ervaring om minstens één keer in je leven te doen. Echt leuk en gemakkelijk te besturen, dan is het panorama rondom het gebied iets unieks. De ijskoepels zijn een unieke structuur in de wereld, een must see

De Tourguide was top. De ervaring was hartstikke leuk en dit was by far de leukste activiteit die ik heb gedaan.