1. Italië
 2. Calabrië
 3. Tropea

Calabrië Pittige halve dagtour: Tropea / Capo Vaticano

Product ID: 43573
Bekijk gallery
Geniet van een tour van een halve dag door een van de mooiste hoeken van Italië. Ontdek Calabrië met zijn prachtige uitkijkpunten aan de Tyrreense kust, probeer typische Calabrische specialiteiten en bezoek de parels van Calabrië.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Tourgids
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Bezoek de Capo Vaticano, het mooiste uitkijkpunt aan de Tyrreense kust
 • Beleef een stadstour met een gids door het kleine kustplaatsje Tropea, bekend als de parel van Calabrië
 • Geniet van een wandeling over het panoramische pad met uitzicht op vulkanische eilanden en geniet van Calabrische specialiteiten
Volledige beschrijving
Deze vermakelijke tour van een halve dag is een absolute must voor elke bezoeker van Calabrië. Ga in de vroege middag naar de legendarische Capo Vaticano. Dit is het mooiste uitkijkpunt aan de Tyrreense kust met zijn kleine witte vuurtoren, die nog steeds in gebruik is en de schepen begeleidt op hun weg naar de Eolische eilanden. Een klein panoramisch pad leidt je langs gigantische vijgbomen. Aan het einde wacht je een ongelooflijk uitzicht, een beeld met een perfecte ansichtkaart: het uitzicht over de zeven Eolische eilanden, die als parels aan een touwtje liggen.

Kijk uit naar de zeestraat die Calabrië en Sicilië scheidt. Deze plek geeft je de kans om onvergetelijke vakantiefoto's te maken en tegelijkertijd betoverd te raken. De Calabriërs vertellen verhalen waarom dit zo'n speciale plek is. De legende spreekt over het omhullen van prachtige Canfora in een Turks blauw gewaad, om de Saracenen te onderdrukken en hun vrijheid te verlengen. Hierdoor is het water uniek Turks blauw en zo helder als het Caribisch gebied, zelfs in zanderige baaien.

En nu komt het pittige deel van de tour. Traditionele Calabrische specialiteiten wachten op u. Ervaar Calabrië met al je zintuigen en probeer de '' Nduja 'van Calabrië, een worst gemaakt met pepperoncino, evenals fijne pasta met verse olijven en kruiden met vers brood, en het goud van Calabrië, de heerlijke olijfolie, en natuurlijk een glas wijn.

Sluit de tour op een hoge toon af terwijl je gids je van de parel van Calabrië naar het kleine kustplaatsje Tropea leidt, hoog op de kliffen. Ervaar de Dolce Vita tussen de oude Italiaanse steegjes en de palazzo's vol pracht en prachtige toegangen. Adem het aroma van verse espresso in cafés en diverse kruiden in de kleine hoekwinkeltjes in.
Inbegrepen
 • Vervoer in een reisbus of minibus met airconditioning
 • Meertalige deskundige gids (gegarandeerd Duits. Tours in het Frans of Engels vereisen minimaal 6 deelnemers)
 • Tour door het panoramapad naar het uitkijkpunt "Il Faro" bij Capo Vaticano
 • Vrije tijd voor onvergetelijke vakantiefoto's
 • Calabrische specialiteitproeverij
 • Ronde van Tropea
 • Vrije tijd om te winkelen of koffie en ijs in Tropea
Niet inbegrepen
 • Toegangsprijzen
 • Eten en drinken (buiten de Calabrische proeverij)
Niet beschikbaar
Het is momenteel niet mogelijk dit product te boeken, i.v.m. de beperkte beschikbaarheid.
Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
3,7 / 5
gebaseerd op 14 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,0/5
organisatie
4,1/5
prijs / kwaliteit
3,2/5
veiligheid
3,9/5

Georganiseerd door

Meeting Point Italia

Product ID: 43573