Kies data

Truman Little White House

  • Rondleidingen
  • Avonturen
  • Andere belevingen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Truman Little White House: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Truman Little White House: Key West

1. Truman Little White House: Key West

Presidenten, premiers en royalty hebben de Harry S. Truman Little White House bezocht in Key West. U kunt vervolgens door het nemen van een tour van dit prachtige historische gebouw. Geen reis naar Key West is niet compleet zonder het zien van de Harry S. Truman Little White House. Gebouwd in 1890 als kwartalen voor de Naval Base Commander en Paymaster, heeft de Little White House nu zijn plaats in de geschiedenis genomen. In 1912, President William Taft bezocht het huis, en in 1918, Thomas Edison woonde er voor enkele maanden terwijl hij werkte aan het uitvinden van nieuwe wapens voor de oorlog. Altijd aan het werk, de president een ontmoeting met de Joint Chiefs of Staff, gewerkt aan het Marshallplan en de Truman Doctrine, en voortdurend aanwezig om zijn functie, terwijl u geniet van de prachtige omgeving in Key West. Er wordt gezegd dat hij bevriend met de lokale bevolking en fit recht in het eiland levensstijl was. Vandaag, bezoekers van over de hele wereld in staat zijn om een glimp te krijgen in de wereld van Truman's, zien waar hij en Bess gasten, waar de kritische bijeenkomsten gehouden vermaakt, en hoe de business van onze regering werd uitgevoerd in dit prachtige historische gebouw.

Florida: Key West Overseas Highway zelfrijdende tour

2. Florida: Key West Overseas Highway zelfrijdende tour

Begin uw zonovergoten reis slechts een uur buiten Miami, Florida: op Key Largo. Begin de schilderachtige rit van 100 mijl langs de 'African Queen', de iconische Hollywood-rivierboot. Treed in de historische voetsporen van de Overseas Railroad naar Plantation Key, de haven van de smokkelaars. Terwijl je daar bent, bekijk Big Betsy, de gigantische kreeft, en Theatre of the Sea, de thuisbasis van de originele dolfijnenshows. Ga verder door Isla Morada terwijl je leert over de orkanen, ecosystemen en dieren in het wild van de tropische Florida Keys. Verken Anne's Beach, Long Key en Marathon, die elk unieke attracties bevatten. Steek de iconische Seven Mile Bridge over en bezoek Fred the Tree, de beroemde geest van de Keys. Reis langs Pigeon Key en Geiger Beach totdat je de beroemdste Key van allemaal bereikt: Key West. Ontdek in het populaire Key West Mallory Square, Truman's White House, het Hemingway Home, Tennessee Williams' House en de historische vuurtoren. Sluit je tour af op het zuidelijkste punt van de continentale VS.

Key West: zelfgeleide wandeltocht door oude stadsschatten

3. Key West: zelfgeleide wandeltocht door oude stadsschatten

Ontdek waarom Key West zoveel culturele legendes aantrok tijdens een zelfgeleide wandeling door de eigenzinnige oude stad. Volg vanaf Mallory Square de precieze aanwijzingen van uw mobiele audiogids-app om de fascinerende geschiedenis te leren kennen achter de mensen en plaatsen die het eiland zo speciaal maken. Beginnend bij de Memorial Sculpture Garden in Mallory Square, ontdek je de verhalen achter de beroemdste bezienswaardigheden van Key West, waaronder de residentie van voormalig president Harry Truman, de oudste bar van Florida, het hotel waar Tennessee Williams tien jaar verbleef en de zogenaamde langste straat ter wereld. Onderweg leer je hoe het bergen van scheepswrakken de stad heeft getransformeerd, waarom de esthetiek van de gebouwen zo streng wordt gecontroleerd, hoe de stad bekend werd als de 'Conch Republic' en waarom er zoveel kippen rondlopen.

Sitemap Truman Little White House

Wil je alle activiteiten in Truman Little White House ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.