Datums kiezen

Tubkaek Beach, Krabi

Tubkaek Beach, Krabi: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Krabi: transfer per speedboot van/naar Tonsai of Laemtong Beach

1. Krabi: transfer per speedboot van/naar Tonsai of Laemtong Beach

Geniet van een snelle, handige en veilige speedbootrit in één richting tussen Krabi Town en Phi Phi Laemtong Beach of Tonsai Pier. Bereik uw bestemming sneller dan elk ander vervoermiddel. Profiteer van het ophalen en inleveren van gedeelde hotels van/naar Krabi Town, Aonang, Klong Muang en Taabkaek Beach. Als u buiten de genoemde gebieden verblijft, is er een centraal ontmoetingspunt beschikbaar. Geniet van het landschap van de baai tussen Phangnga Bay en Krabi Bay terwijl je de Andamanse Oceaan oversteekt. Engeniet van het schilderachtige uitzicht op Krabi, Koh Yao en Phangnga Bay terwijl je over het water zoeft.

Phuket: Transfer per speedboot naar Ao Nang of Railay via Ko Yao

2. Phuket: Transfer per speedboot naar Ao Nang of Railay via Ko Yao

Geniet van een speedboottransfer van Ao Nang of Railay in Krabi naar Phuket, of van Phuket naar Ao Nang of Railay. Kies tussen een gedeelde transfer tussen Ao Nang en Phuket of een privé transfer tussen Railay en Phuket. Voor de transfer tussen Ao Nang en Phuket kunt u gebruikmaken van handige hotelovername voordat u naar de boot gaat. Ga in de andere richting op eigen gelegenheid naar de pier in Phuket. Maak tijdens de transfer per speedboot in beide richtingen een tussenstop bij Koh Yao Yai om over te stappen op de boot naar uw bestemming. Voor de transfer tussen Railay en Phuket neemt u een privé-speedboottransfer in beide richtingen. Kom snel en comfortabel op uw bestemming aan om meer van uw vakantie te genieten.

Krabi: Phi Phi & 4 Eilanden Zonsondergang Rondvaart

3. Krabi: Phi Phi & 4 Eilanden Zonsondergang Rondvaart

Begin de reis met een ophaalservice vanaf je hotel in Krabi. Vertrek per speedboot vanaf de Nopparat Thara Pier in Ao Nang met een korte tussenstop bij Railay Beach om andere reizigers op te halen. Stop bij Monkey Bay, dat wordt omringd door bomen met grote aantallen apen. Geniet van het landschap en ga snorkelen in het kristalheldere water van de baai. Geniet vervolgens van een heerlijk Thais lunchbuffet in Arida Restaurant op Ko Phi Phi Don. Neem wat vrije tijd om te ontspannen, zonnebaden, zwemmen of sightseeing. Ga verder naar Ko Phi Phi Lee met een korte stop bij Viking Cave. Maak een foto voor de kalksteengrot met muurschilderingen en bekijk een plek waar vogeleieren werden geoogst. Geniet nog even van het snorkelen in Pileh Lagoon terwijl je het kristalheldere turquoise water bewondert, omringd door kalkstenen kliffen. Kom aan bij de drijvende pier bij Loh Samah Bay en wandel naar de Maya Bay. Aanschouw een lagune omringd door bergen, de zee en witte poederzandstranden. Dit was een opnamelocatie voor de film "The Beach". Bezoek vervolgens Bamboo Island en heb wat vrije tijd om te snorkelen en zwemmen. Bekijk een romantische zonsondergang op Tup Island of Poda Island (afhankelijk van de toestand van de zee) voordat je terugkeert naar Nopparat Thara Pier voor een transfer terug naar je hotel.

Krabi: 4 eilanden snorkeltour per longtailboot

4. Krabi: 4 eilanden snorkeltour per longtailboot

08:00 - 09:00: Begin de tocht met een pick-up van je hotel in Ao Nang, Krabi Town, Ao Nam Mao, Klong Muang en Tubkaek Beach. Vertrek per longtailboot vanaf de Nopparat Thara Pier in Ao Nang met een korte tussenstop bij Railay Beach om andere klanten op te pikken. Bezoek Phra Nang Cave Beach, een van de beroemdste stranden in Krabi. Bewonder het prachtige witte zandstrand met de kalkstenen klif en verken de Princess Cave. Vaar naar Chicken Island, ook bekend als Koh Kai vanwege de grote rotsen die lijken op het hoofd van een kip. Geniet van het schilderachtige uitzicht en maak foto's voordat je gaat snorkelen achter Chicken Island. Bezoek daarna Tup Island en Mor Island. Bij eb kun je over deze zandbank lopen die aansluit op Chicken Island. Vrije tijd om te zonnebaden, te ontspannen op het strand en foto's te nemen. Ga verder naar Poda Islands en geniet van een Thaise lunchbox op het strand. Vrije tijd om te snorkelen, zwemmen, ontspannen of zonnebaden op een wit zandstrand. 15:00 - 16:00: Terugkeer naar de pier van Nopparat Thara en transfer naar je hotel.

Krabi: 7 Eilanden Zonsondergang Tour met BBQ Diner & Plankton

5. Krabi: 7 Eilanden Zonsondergang Tour met BBQ Diner & Plankton

12:00 - 13:00: Begin de tocht met een pick-up van je hotel in Ao Nang, Krabi Town, Ao Nam Mao, Klong Muang en Tubkaek Beach. Vertrek per longtailboot vanaf de Nopparat Thara Pier in Ao Nang met een korte tussenstop bij Railay Beach om andere klanten op te pikken. Vaar verder naar Yawasom Islands om te snorkelen met kleurrijke vissen en koraalrif. Vaar naar Chicken Island, ook bekend als Koh Kai vanwege de grote rotsen die lijken op het hoofd en de nek van een kip. Geniet van het schilderachtige uitzicht en neem foto's. Bezoek Tup Island en Mor Island. Bij eb kun je over deze zandbank lopen die aansluit op Chicken Island. Vrije tijd om te zonnebaden, te ontspannen op het strand en foto's te nemen. Meer snorkelen bij Tang Ming Island voordat je naar Poda Island gaat. Aankomst op Poda Island om te genieten van een BBQ-diner en een romantische zonsondergang op het strand. Nachtsnorkelen met bioluminescent plankton bij Koh Raeng voordat we teruggaan. 19:30 - 20:00: Terugkeer naar de pier van Nopparat Thara en transfer terug naar je hotel.

Krabi: 4 Eilanden Privé Longtail Boot Tour

6. Krabi: 4 Eilanden Privé Longtail Boot Tour

Ervaar de betoverende schoonheid van de vier kenmerkende eilanden van Krabi met ons exclusieve privé-longtailbootcharter. Navigeer door uw dag in uw tempo, of u nu aan het zonnebaden bent op de ongerepte stranden van Krabi of duikt in de unieke terreinen van Chicken Island, Tup Island, Mor Island en Poda Island. Elke bestemming biedt zijn eigen charme, waarbij het fascinerende Phranang-strand opvalt als een paradijs voor fotografen. Deze reis op maat opent deuren naar talloze activiteiten. Voel het zachte zand onder je voeten terwijl je zonnebaadt, kijk naar de ontzagwekkende kalksteenformaties, zwem in het heldere water of snorkel om de mariene wonderen te ontdekken die verborgen zijn in de koraalriffen. Elk moment is zo samengesteld dat het aansluit bij uw idee van avontuur, zodat u verzekerd bent van een dag vol onvergetelijke herinneringen. Uw comfort staat voorop, daarom bieden we naadloze hoteltransfers van en naar populaire locaties zoals Krabi, Ao Nang, Klong Muang en Tub Kaek aan. Of het nu gaat om de rustige uitstraling van een start om 05.00 uur of een meer ontspannen vertrek halverwege de ochtend, wij passen ons aan uw voorkeur aan. En naarmate de dag ten einde loopt, kunt u ontspannen in de wetenschap dat u moeiteloos wordt teruggebracht naar uw accommodatie, een hart vol van de magie van Krabi.

Krabi: Hong eiland snorkeltour met kajakoptie

7. Krabi: Hong eiland snorkeltour met kajakoptie

08:00 - 09:00: Begin de reis met een ophaalservice vanaf je hotel in Ao Nang, Krabi Town, Ao Nam Mao, Klong Muang en Tubkaek Beach. Vertrek per longtailboot vanaf de Nopparat Thara Pier in Ao Nang. Eerste stop bij Daeng Island om te snorkelen in kristalhelder water met kleine visjes en koralen. Vaar door een smalle opening de Hong Lagoon in met smaragdgroen water en omringende kalkstenen kliffen. Geniet van het schilderachtige uitzicht en neem foto's. Ga verder naar Hong Island en klim naar het uitkijkpunt met een 360-graden panorama-uitzicht om te genieten van een adembenemend uitzicht. Als je een kajakoptie hebt geboekt, zal de gids je ook voorbereiden en met je meegaan. Peddel naar Hong Lagoon en verken het mangrovebos rond Hong Island. Geniet van een Thaise lunchbox op het strand. Vrije tijd om te snorkelen, zwemmen, relaxen of zonnebaden op een wit zandstrand. 15:00 - 16:00: Terugkeer naar de pier van Nopparat Thara en transfer naar je hotel.

Krabi: Hong Island Zonsondergang Tour met BBQ Diner & Plankton

8. Krabi: Hong Island Zonsondergang Tour met BBQ Diner & Plankton

12:00 - 13:00: Begin de reis met een ophaalservice vanaf je hotel in Ao Nang, Krabi Town, Ao Nam Mao, Klong Muang en Tubkaek Beach. Vertrek per longtailboot vanaf de Nopparat Thara Pier in Ao Nang naar Hong Island. Verken Hong Island, snorkel, zwem, ontspan of zon op de witte zandstranden. Klim naar het uitkijkpunt met een panoramisch uitzicht om te genieten van een adembenemend uitzicht. Vaar door een smalle opening de Hong Lagoon in met smaragdgroen water en omringende kalkstenen kliffen. Geniet van het schilderachtige uitzicht en maak foto's voordat je naar Koh Pakbia vaart. Geniet van een BBQ diner en bekijk een romantische zonsondergang op het strand van Koh Pakbia. Snorkel 's nachts met bioluminescent plankton bij Koh Raeng voordat je teruggaat. 19:30 - 20:00: Terugkeer naar Nopparat Thara pier en transfer terug naar je hotel.

Krabi: Dagtrip Hong Island per speedboot met Thaise lunch

9. Krabi: Dagtrip Hong Island per speedboot met Thaise lunch

Begin de dag met het ophalen en vervoeren van uw hotel in de stad Krabi tussen 07:50 en 08:30 uur en ga naar de Koh Phi Phi-tourpier (privépier). Ontmoet je vriendelijke bemanning en stap aan boord van de speedboot. Geniet vervolgens van seizoensfruit en -drankjes terwijl je wordt geïnformeerd over een speedbootrit van ongeveer 20 minuten naar een fantastisch zeemeer met torenhoge kalkstenen kliffen aan alle kanten, Hong Island. Bezoek het smaragdgroene kristalheldere water omringd door hoge kliffen zoals een vulkanische krater, Koh Hong Lagoon (Thale Nai), waar je bij vloed bezocht kunt worden en geniet van een uitstekend fotomoment. Ga daarna verder naar de kleine eilanden met indrukwekkende zandbanken die bij eb worden onthuld bij Koh Pak Bia en Koh Rai. Breng je naar Hong Island, dat is genoemd als het boseiland van de Andaman en een 5-sterren strandprijs heeft ontvangen van de Tourism Authority of Thailand. Geniet van je vrije tijd met een prachtige snorkelplek met zeeleven die je zal verrassen en je voorziene lunchbox op het strand onder de pijnbomen omringd. Verken kleurrijke koralen en bewonder de verscheidenheid aan rifvissen. Na een lange, vreugdevolle dag reist u rond 15:00 uur terug naar de pier en wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Vanuit Krabi: 7 Eilanden Zonsondergang + Plankton per Speedboot

10. Vanuit Krabi: 7 Eilanden Zonsondergang + Plankton per Speedboot

12:00 - 13:00: Begin de tocht met een ophaalservice vanaf je hotel in Ao Nang, Krabi Town, Ao Nam Mao, Klong Muang en Tubkaek Beach. Vertrek per speedboot vanaf de Nopparat Thara Pier in Ao Nang met een korte tussenstop bij Railay Beach om andere klanten op te halen. Vaar verder naar Yawasom eilanden om te snorkelen met kleurrijke vissen en koraalrif. Vaar naar Chicken Island, ook bekend als Koh Kai vanwege de grote rotsen die lijken op het hoofd en de nek van een kip. Geniet van het schilderachtige uitzicht en neem foto's. Bezoek Tup Island en Mor Island. Bij eb kun je over deze zandbank lopen die aansluit op Chicken Island. Vrije tijd om te zonnebaden, te ontspannen op het strand en foto's te nemen. Meer snorkelen bij Tang Ming Island voordat je naar Poda Island gaat. Aankomst op Poda Island om te genieten van een BBQ-diner en een romantische zonsondergang op het strand. Nachtsnorkelen met bioluminescent plankton bij Koh Raeng voordat we teruggaan. 19:30 - 20:00: Terugkeer naar de pier van Nopparat Thara en transfer terug naar je hotel.

10 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Tubkaek Beach, Krabi: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Tubkaek Beach, Krabi

Wil je alle activiteiten in Tubkaek Beach, Krabi bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.