Belevingen in
Tucson

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Tucson

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Tucson: De beste dingen die je niet wil missen

Box Canyon en Pinal Mountains ATV-tour van een halve dag

1. Box Canyon en Pinal Mountains ATV-tour van een halve dag

Verken de uiterste noordoostelijke hoek van Florence, Arizona aan boord van een spannende All Terrain Vehicle (ATV). De Box Canyon en Pinal Mountains, halverwege Tucson en Phoenix, zorgen voor een ideaal dagje uit vanuit beide steden. Het onverharde pad dat je bloedstollend maakt, is ongeveer 40 mijl lang en je hebt 3,25 uur om te spelen. Nadat je gids je heeft uitgerust met alle benodigde veiligheidsuitrusting, heb je een korte training gekregen en ben je vertrouwd met je 4-wielfiets, ga je over onverharde paden die draaien en draaien en op en neer door het Pinal-gebergte stoten. Klim omhoog en over de voorkant van de bergen terwijl je gids Indiase rotstekeningen aanwijst die zijn achtergelaten door de oude indianen. Een ander interessant punt is een oud lemen gebouw dat in de jaren 1860 als tussenstation diende voor de Butterfield Overland Stage Coach Company. Voor een korte tijd bediende het ook de Pony Express op wat bekend stond als de "Butterfield Route". Het echte hoogtepunt van de tour is Box Canyon. Je bent ongeveer 6 mijl in de canyon. Maak je klaar voor het drama van de middelste 3 mijl, een slotcanyon met muren van slechts ongeveer 10-20 voet uit elkaar en 900 voet hoog aan beide kanten!

...
Tucson: rondleiding van 4 uur op de berg Lemmon

2. Tucson: rondleiding van 4 uur op de berg Lemmon

Neem de schilderachtige route naar de berg Lemmon tijdens een rondleiding en bewonder het ruige landschap terwijl je rijdt. Stop onderweg op de mooiste plekjes en geniet van de adembenemende uitzichten om je heen. Reis met je ervaren gids naar de meest spectaculaire uitkijkpunten op Mount Lemmon. Beklim indrukwekkende rotsformaties bij Wendy's Point en geniet van een panoramisch uitzicht over Tucson en de vallei beneden. Ga verder naar Ski Valley met zijn prachtige wandelpaden. Kom aan op de top met een hoogte van 9.159 voet en geniet van het uitzicht vanaf het hoogste punt in het Santa Catalina-gebergte. Gelegen in het Coronado National Forest ten noorden van Tucson, kunt u Tucson vanuit vogelperspectief bekijken bij een koelere temperatuur om uw omgeving echt te waarderen. Stop bij het schilderachtige stadje Summer Haven en geniet van vrije tijd om de plaatselijke winkels te verkennen.

...
Scottsdale: Tonto National Forest Off-Road H1 Hummer Tour

3. Scottsdale: Tonto National Forest Off-Road H1 Hummer Tour

Verken een van de meest pittoreske paden van Arizona tijdens een off-road H1 Hummer-excursie. Het pad slingert door het hart van het Tonto National Forest en de mooiste bergketens van Arizona: de 4 Peaks en de Superstition Mountains. Geniet van een prachtig uitzicht op het Saguaro-meer en leer meer over de flora en fauna van dit majestueuze landschap. Ervaar de spanning terwijl de Hummer het ruige woestijnterrein verovert. Als je zin hebt in opwinding, zul je zeker de adrenalinestoot voelen terwijl de H1 hellingen van 60 graden beklimt, zijhellingen van 40 graden doorkruist en tot 2,5 voet water doorwaadt. Ondanks alle spanning is dit een gezinsvriendelijke excursie die geschikt is voor alle leeftijden.

...
Phoenix & Scottsdale: Saguaro Lake Kayaking Tour

4. Phoenix & Scottsdale: Saguaro Lake Kayaking Tour

Peddel door het prachtige Saguaro-meer op een kajak met deze begeleide woestijntour. Geniet urenlang op het water met je ervaren gids, spetterend, ontspannend en kijkend naar unieke dieren in het wild. Het meer is een onmisbare oase in de uitgestrekte Sonorawoestijn en trekt veel vogels en dieren in het wild aan. Kajakken in Arizona is een unieke ervaring, die je de kans biedt om woestijn dikhoornschaap en Amerikaanse zeearenden te zien. Neem de tijd om de omringende bergtoppen, gigantische saguaro-cactus en flora te waarderen, alleen te vinden in dit onderscheidende ecosysteem. Je gidsen zijn altijd beschikbaar om je de natuurlijke geschiedenis van het gebied te leren en geven je deskundige peddelinstructies. Deze tour is beschikbaar voor individuen en groepen, en is perfect voor peddelaars van alle ervaringsniveaus.

...
Tucson: ballonvaart met champagne en ontbijt

5. Tucson: ballonvaart met champagne en ontbijt

Geniet van een ochtend tussen de wolken tijdens een gedeelde ballonvlucht van 45-60 minuten. Na uw ballonvaart kunt u ontspannen met een champagnetoost na de vlucht en een ballonvaartceremonie. Vul een continentaal ontbijt aan en neem herdenkingsvluchtcertificaten mee naar huis. Vlieg duizenden meters de lucht in voor een overzicht van de vallei. Scheer over de bomen en cactussen. Leer meer over de geschiedenis, flora, fauna en bezienswaardigheden van het land vanuit je piloot. Na uw ballonvaart kunt u ontspannen met champagne tijdens een traditionele ballonvaardersceremonie. Om uw ballonvaart af te sluiten, wordt u ingewijd in de ballonvaartmaatschappij en ontvangt u het Certificaat d'Ascension En Machine Aerostatique, een aandenken aan uw reis.

...
Van Phoenix: Tombstone en Bisbee-dagtour

6. Van Phoenix: Tombstone en Bisbee-dagtour

Begin je tour met een mooie rit van 3 uur naar de stad Tombstone. Leer meer over de regio vanuit je deskundige gids terwijl je ontspant in een luxe voertuig. Stop om een prachtig uitzicht op Saguaro National Park te bewonderen en foto's te maken van het grootste saguaro-cactusveld in het zuidwesten. Eenmaal in Tombstone, dwaal je door de oude stad en bekijk je de hoofdstraat. Na de lunch zie je een spannend geënsceneerd vuurgevecht van 30 minuten. Na ongeveer 2,5 uur verkennen van Tombstone, gaat u verder naar het kopermijnstadje Bisbee. Dit schilderachtige stadje ligt in de bergen en was ooit de grootste kopermijngemeenschap in Amerika. Wandel door de straat om gerestaureerde en historische gebouwen en bewaard gebleven koperwerkplaatsen te zien. Blader door de lokale winkels voordat u terugkeert naar uw accommodatie.

...
Tucson: 3 uur durende Urban Adventure Quest Scavenger Hunt

7. Tucson: 3 uur durende Urban Adventure Quest Scavenger Hunt

Op zoek naar een manier om Tucson in een gigantisch bord te veranderen? Urban Adventure Quest heeft een interactieve speurtocht gecreëerd in combinatie met een 3 uur durende sightseeingtour door Tucson. Begeleid vanaf elke smartphone, zullen jij en je team je een weg banen tussen bekende en over het hoofd gezien juweeltjes van de stad, aanwijzingen oplossen en uitdagingen voltooien terwijl je de lokale geschiedenis leert. Het speurtochtavontuur begint in het hart van de stad en neemt je mee op een goed ontworpen baan naar beroemde parken, kathedralen, historische hotels, theaters en El Presidio. Door een smartphone als gids te gebruiken, kun je beginnen wanneer je wilt en je eigen tempo bepalen. Stop voor een beroemde in spek gewikkelde Sonoran-hond of pak een ijsje. Aangeboden tegen een vaste prijs voor een team van maximaal 5 spelers versus prijzen per persoon, biedt deze stadsquest een grote waarde voor mensen met een beperkt budget. Merk op dat de tour ongeveer 2 mijl wandelen omvat.

...
Volledige dag rondleiding door Tombstone en San Xavier del Bac

8. Volledige dag rondleiding door Tombstone en San Xavier del Bac

Stap terug in de tijd en bezoek een van de beruchtste steden van het Wilde Westen, Tombstone. Dit is een dagtour die de mythen en legendes van Tombstone tot leven brengt, plus een kans om zulke buitengewone plaatsen te zien als de woestijnen Sonoran en Chihuahuan, de missie in San Xavier del Bac en de Boot Hill Cemetery. Reis in een voertuig met 9 of 13 zitplaatsen tijdens deze kleine groepsreis en geniet van een persoonlijkere ervaring. Je kunt naar de bar in Big Nose Kate's Saloon gaan, het museum in het gerechtsgebouw van Tombstone bezoeken en tussen de graven van Boot Hill lopen. Je bezoekt OK Corral, de locatie van de beroemde schietpartij tussen de Erp Brothers en de McLaury's en Clanton's. Als je terugkeert naar Phoenix, bezoek dan de White Dove of The Desert. Dit is een van de best bewaarde missies van het zuidwesten in San Xavier del Bac, net buiten Tucson. Het interieur van de kerk is gevuld met unieke originele beeldhouwwerken en muurschilderingen. Het is een plek waar bezoekers echt een stap terug in de tijd kunnen doen en een authentieke 18e-eeuwse ruimte kunnen betreden.

...
Grafsteen: 2 uur Small Group Scavenger Hunt Game

9. Grafsteen: 2 uur Small Group Scavenger Hunt Game

Op zoek naar een manier om Tombstone om te zetten in een gigantische bord? Urban Adventure Quest is een interactieve speurtocht dat het plezier van de Amazing Race met een drie uur durende sightseeing tour van Tombstone met een wild-west thema combineert gecreëerd. Begeleide vanaf een smartphone, groepen maken hun weg tussen bekende en keek uit pareltjes van de stad, het oplossen van aanwijzingen en uitdagingen te voltooien terwijl het leren van de lokale geschiedenis. De speurtocht avontuur begint in het hart van deze beroemde westelijke stad en neemt je mee op een goed ontworpen baan naar het historische saloons, theaters en natuurlijk de OK Corral. Deze mini Quest tour is ongeveer 1 mijl van het lopen. Een smartphone gebruiken als "de gids" kunnen deelnemers aan beginnen wanneer ze willen en bepalen hun eigen tempo van het spel. Stoppen om te kijken naar een shoot-out, of pak een verfrissend sarsaparilla om uw fluiten nat en gaan in uw eigen tempo. Aangeboden tegen een vaste prijs voor een groep vs. per persoon prijzen, deze stad tour / spel biedt een grote waarde voor mensen met een budget. Quest Highlights Start: Stadhuis op Fremont St. Einde: Tombstone Court House Afstand: 1,0 mijl NikeFuel: 312 pts Tijd: 1,5 uur   Vragen: 12 Bonus Qs: 2 Points of Interest: de Epitaph Bird Cage Theatre Big Nose Kate's OK Corral Tombstone Court House

...
Tucson: kortingspas voor attracties in Zuid-Arizona

10. Tucson: kortingspas voor attracties in Zuid-Arizona

Ontdek de topattracties van Zuid-Arizona en bespaar meer dan $ 500 op meer dan 60 verschillende locaties. Bezoek zoveel attracties als je wilt tijdens de normale openingstijden totdat je tijd om is. De klok start wanneer je je kaart gebruikt bij de eerste attractie. Laat je pas direct op je telefoon bezorgen via sms of e-mail en begin hem meteen te gebruiken zonder de opslagruimte van je telefoon te verspillen aan app-downloads. Bewaar de pas op het startscherm van je telefoon voor gemakkelijke toegang met één tik. Enkele van de attracties waren: • Zipline-avonturen in Arizona • Casino Del Sol • Berg Lemmon Ski Valley • Golf N' Stuff • Musselman Honda Circuit • Pima County Fair • Dierentuin Reid Park • Erfgoed- en bezoekerscentrum in Zuid-Arizona • Grafsteen vooruit • Tucson Suikerschedels • Centrum voor creatieve fotografie • DeGrazia Gallery In The Sun Museum • Helen S. Schaefer Poëziecentrum • Madaras-galerij • Museum voor Hedendaagse Kunst Tucson • Sonoran Glasschool • Zuid-Arizona Arts Guild & Gallery • Het Mini Time Machine Museum van Miniaturen • Tubac Centrum voor de Kunsten • Tubac-kamer en welkomstcentrum • Tucson Desert Art Museum • Tucson Improv-beweging • Tucson Museum of Art and Historic Block • Ajo District Kamer en Bezoekerscentrum • Amerindmuseum • Geschiedenismuseum van Arizona • Staatsmuseum van Arizona • Bisbee Mijnbouw & Historisch Museum • Bisbee Toeristisch Centrum • Cocoraque Ranch en Paviljoen • Ontdek Bisbee • Ontdek Marana Visitor Center • Missie San Xavier Del Bac • Kamer van Koophandel en bezoekerscentrum van Nogales-Santa Cruz County • OK Corral® Beroemde Gunfight Site • Pima Lucht- en Ruimtemuseum • Presidio San Agustn Del Tucson Museum • Transportmuseum in Zuid-Arizona • Titan Missile Museum • Grafsteen Epitaph Krant & Museum • Grafsteen vooruit • Tucson Metro-kamer • Tucson Rodeo Parade Museum • Universitaire bibliotheken • Arizona- Sonora Desert Museum • Campusarboretum • Staatspark Catalina • Kolossaal Grotbergpark • Woestijnlaboratorium op Tumamoc Hill • Greater Oro Valley Kamer van Koophandel • Green Valley Sahuarita Kamer van Koophandel • Internationaal natuurmuseum • Nationale parken winkel • Oracle State Park • Staatspark Patagonia Lake • Staatspark Picacho Peak • Staatspark Roper Lake • Sabino Canyon Crawler • Saguaro Nationaal Park Oost en West • Tohono Chul • Tombstone Courthouse State Historic Park • Historisch staatspark Tubac Presidio • Botanische tuinen van Tucson • Nationaal historisch park Tumacácori • Winkelcentrum La Encantada • Hoofdpoortplein • Zuid-Arizona Arts Guild & Gallery • Boekhandels van de Universiteit van Arizona - Student Union • Biosfeer 2 • Geschiedenis van het Apotheekmuseum • Ruimtebeeldcentrum

...

Sitemap Tucson

Wil je alle activiteiten in Tucson ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.