Tuinen van Baha’i

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Tuinen van Baha’i: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Vanuit Tel Aviv: daguitstap naar Caesarea, Haifa en Akko

1. Vanuit Tel Aviv: daguitstap naar Caesarea, Haifa en Akko

Breng een dag door met het verkennen van de mooie Mediterraanse kust van Israël tijdens deze dagvullende uitstap die vertrekt vanuit Tel Aviv, Herzliya en Netanja. Een deskundige gids neemt je mee de bus met airconditioning in naar oude steden en monumenten langs de kust. Om mee te beginnen ga je met je gids op ontdekkingstocht in de prachtige havenstad Caesarea. Deze oude Romeinse stad bevat imposante Romeinse ruïnes, waaronder één van de grootste amfitheaters die in de Romeinse periode gebouwd zijn. Vervolgens reis je naar Haifa om de Tuinen van Baha'í te bezoeken. De Tuinen van Baha'í bevatten schitterende terrassen en zijn één van de belangrijkste attracties van Israël. Je gids zorgt ervoor dat je de kans krijgt om de mooie UNESCO-Werelderfgoedtuinen te fotograferen en neemt je daarna mee naar Rosh Hanikra. Bij Rosh Hanikra verken je de kalkstenen grotten van het gebied. Je vindt er ook prachtige witte kalkkliffen die uitkijken over de Middellandse Zee. Vanaf de kliffen kijk je over de grens naar Libanon, waarna je verder reist naar Akko, in het noorden. De oude stad van Akko staat ook op de UNESCO-Werelderfgoedlijst en bevat imposante stadsmuren, een charmante haven en een oosterse bazaar. De gids vertelt in detail over de fascinerende geschiedenis van de oude stad terwijl je door de historische straatjes wandelt die ooit bekend waren bij Grieken, Byzantijnen en Ottomanen. 

...
Vanuit Tel Aviv: trip Caesarea, Haifa, Acre en Rosh Hanikra

2. Vanuit Tel Aviv: trip Caesarea, Haifa, Acre en Rosh Hanikra

Vertrek vanuit Tel Aviv en reis langs de Middellandse Zeekust langs Herzliya en Netanya. Je komt aan in de stad Caesarea die werd gebouwd onder Herodes en vernoemd naar de Romeinse keizer, Caesar. Kom meer te weten over overblijfselen van de oude stad en hoe het een welvarende en luxueuze stad was. Onder de archeologische opgravingen, zie je poorten, een gracht en goed bewaarde muren en kamers. Bezoek het perfect bewaard gebleven Romeinse amfitheater dat nog steeds wordt gebruikt voor uitvoeringen door Israëlische en internationale artiesten. Ga naar een deel van wat ooit een hippodroom was en de overblijfselen van een Romeinse tempel die boven de haven stond.  Blijf doorrijden naar het noorden door Haifa, waar je de tijd neemt om de adembenemende Baha'i-schrijn en tuinen te zien. Wandel door de terrastuinen die naar beneden lopen in de berg richting de stad eronder. Zie hoe elk van de 19 terrassen barst van de kleurrijke bloemen en aangelegde ontwerpen. Bezoek vervolgens  Rosh HaNikra, het meest noordelijke punt langs de mediterrane kust van Israël. Daal af met een kabelbaan in het netwerk van kalksteengrotten gecreëerd door het constante bombardement van golven tegen de rotsen. Pauzeer op de terugweg naar het zuiden bij Acre (Akko), de grootste kruisvaardersstad van het land. Bewonder hoe de stad buitengewoon goed is bewaard en wees onder de indruk van de ongelooflijke overgebleven architectuur. Een deel van de stad heeft markten en mensen die nog in de oude gebouwen wonen. Bekijk de muren en gracht die aan het einde van de jaren 1900 door El Jazzar zijn gereconstrueerd en gerepareerd. Ontdek hoe de machtige muren ervoor zorgden dat zelfs Napoleon de stad niet kon veroveren. Zie tot slot de overblijfselen van de kruisvaarders, de gevangenis die onder Turks bewind werd gebruikt en de galg die onder het Britse mandaat werd gebruikt om joden op te hangen die de wet overtreden die de joodse immigratie naar Palestina na de Tweede Wereldoorlog beperkte.

...
Caesarea, Haifa & Akko Dagtocht vanuit Jeruzalem

3. Caesarea, Haifa & Akko Dagtocht vanuit Jeruzalem

Deze dagtour neemt je mee naar de juweeltjes van de westkust van Israël. Vertrekkend Jeruzalem in een busvervoer met airconditioning om aan de reis in Tel Aviv deel te nemen. Ga langs de kust, via Tel Aviv, naar de oude Romeinse hoofdstad Caesarea. De prachtige haven ligt ongeveer halverwege tussen Haifa en Tel Aviv en heeft een lange en buitengewone geschiedenis. Ontwikkeld vanuit een bescheiden Phoenicische haven door koning Herodus in een van de grootste steden van Palestina, het overleefde tot de 13e eeuw toen de Baybars van Egypte het vernietigde. De ruïnes zijn indrukwekkend en beschikken over een machtig aquaduct en een van de grootste amfitheaters uit de Romeinse tijd. Maak een ontspannende wandeling door de archeologische opgravingen voordat je verder gaat langs de kust naar Haifa. De 3e stad van Israël biedt een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de stad zelf vanaf een van de belangrijkste bezienswaardigheden, de Baha'i-tuinen in het Baha'i World Center. Een UNESCO-werelderfgoedlocatie, je krijgt je fotokans en neemt het beeld in voordat je doorgaat naar Rosh Hanikra. Verken de kalksteengrotten van Rosh Hanikra op de grens met Libanon. Bekijk de prachtige witte krijtrotsen met uitzicht op de zee. ga verder naar Acre aan de noordelijke rand van Haifa Bay. Het verhaal van de stad is een van de oudste continu bewoonde locaties in West-Galilea, maar is even fascinerend als lang. Je zult de tijd hebben om door straten te dwalen die de voetstappen van Grieken, Byzantijnen, Arabische kruisvaarders, Ottomanen en de Britten hebben gezien. De oude stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en beschikt over enorme stadsmuren, een charmante haven, een oosterse markt en de glorieuze Jezzar Pasha-moskee, waar een haar van de baard van de profeet Mohammed wordt bewaard. Je keert langs de kust terug naar je hotels.

...
Privégerichte rondleiding met gids naar Nazareth en Galilea

4. Privégerichte rondleiding met gids naar Nazareth en Galilea

Begin met een pick-up in de ochtend van uw hotel in Tel Aviv, Jeruzalem, Haifa, of ergens anders in het centrum of het noorden van Israël. Als u met de cruiseschip zal u worden opgehaald van de haven van Haifa zoals u het schip verlaten. Na de pick-up, gewoon uitleggen wat je zou willen doen of wat je interesses zijn en u zal worden genomen om alle plaatsen die u wilt zien. Als u geïnteresseerd bent in bepaalde plaatsen van belang zijn voor het christendom zijn, zult u worden voorzien van een deskundige gids die u zal nemen om alle belangrijke bezienswaardigheden. Ontdek de Kerk van de Aankondiging in Nazareth, het Meer van Galilea, de rivier de Jordaan, Kafarnaüm, en de Berg der Zaligsprekingen. Als u meer geïnteresseerd in het jodendom, zal een deskundige gids u mee naar Tzippori, het Meer van Galilea, Tiberias, Safed, en nog veel meer, afhankelijk van uw aankomst locatie. Wat u ook wilt doen, jij bent de baas en wij zijn u graag van dienst. Geniet van een volledige dag reizen in een privé-auto met airconditioning. andere talen dan Engels kan ook worden geregeld. Tot ziens in het heilige land!

...
Kleine groep Excursie naar Nazareth en Galilea haven van Haifa

5. Kleine groep Excursie naar Nazareth en Galilea haven van Haifa

Begin van de haven van Haifa en ontmoet uw gids voordat u op uw excusion. Word lid van een kleine groep van 6 tot 16 mensen voor de rit naar Nazareth en Galilea. Wij zijn gespecialiseerd in excursies aan wal voor cruisepassagiers en kennen het belang van het zijn op tijd voor het begin en einde van de tour. Neem in een panoramisch uitzicht op de tuinen van Baha'i in Haifa en een bezoek aan de Kerk van de Aankondiging in Nazareth. Ontdek de rivier de Jordaan en kijken als het slingert zich een weg naar beneden door Israël. Stop bij een kibboets en kijken naar de gasten te werken en te ontspannen. Staren in ontzag voor de Berg der Zaligsprekingen, de Zee van Galilea, en vele andere sites voordat we terug naar uw cruiseschip.

...
Van Jeruzalem: Caesarea, Haifa, Acre & Rosh Hanikraondleiding

6. Van Jeruzalem: Caesarea, Haifa, Acre & Rosh Hanikraondleiding

Vertrek vanuit Jeruzalem en reis langs de kust van de Middellandse Zee. Onderweg passeer je Herzilya en Natanya voordat je het eerste aandachtspunt, de oude stad van Caesarea, bereikt. Ontdek hoe deze stad werd gebouwd onder Herodes en vernoemd naar de Romeinse keizer Caesar. Onder de archeologische opgravingen, zie poorten, een gracht en goed bewaarde muren en kamers. Bezoek het perfect bewaard gebleven Romeinse amfitheater dat nog steeds wordt gebruikt voor optredens van Israëlische en internationale artiesten. Naast het amfitheater, vind je de overblijfselen van het Hippodrome en de Romeinse tempel. Lees meer over hoe beide gebouwen boven de haven stonden met uitzicht op de drukke commerciële schepen met schatten uit het oosten en de Nabatean-caravans die op weg waren naar Rome. Hoor verhalen over hoe na de kruistocht de stad die zo welvarend was, in de vergetelheid raakte. Rijd verder naar het noorden en passeer Haifa, waar u zult stoppen om de adembenemende Baha'i Shrine en tuinen te zien. De terrastuinen lopen over de berg naar de stad beneden, elk van de 19 terrassen barst van de kleurrijke bloemen en aangelegde ontwerpen. Volgende stop bij Rosh HaNikra, het meest noordelijke punt langs de mediterrane kust van Israël. Daal met de kabelbaan af naar het netwerk van kalksteengrotten, gecreëerd door het constante bombardement van golven tegen de rotsen. Op de terugweg naar het zuiden, stop bij Acre (Akko), de grootste kruisvaardersstad van het land. Bewonder hoe de stad buitengewoon goed bewaard is gebleven en wees onder de indruk van de ongelooflijk overgebleven architectuur. Bewonder hoe een deel van de stad leeft met markten en mensen die nog steeds in de oude gebouwen wonen. Bekijk de muren en gracht die aan het eind van de 20e eeuw werd gereconstrueerd en gerepareerd door El Jazzar. Lees meer over hoe de machtige muren verhinderden dat zelfs Napoleon de stad veroverde. Bezoek ten slotte de overblijfselen van de kruisvaarders, de gevangenis die onder Turkse heerschappij werd gebruikt, en de galg die onder het Britse mandaat werd gebruikt om Joden op te hangen die de Britse wet braken en Joodse immigratie na de Tweede Wereldoorlog beperkten tot Palestina.

...
Caesarea, Haifa en Rosh Hanikra Privétour van een hele dag

7. Caesarea, Haifa en Rosh Hanikra Privétour van een hele dag

De dag begint om 08:00 uur op te halen bij uw accommodatie in Tel Aviv, Herzliya of Netaniya. Rijd langs de noordkust van Israël om het wereldberoemde Caesarea te bezoeken, een administratief centrum van het Romeinse rijk en de hoofdstad van de provincie Byzantijns Palaestina Prima. Bezoek het prachtig bewaard gebleven Romeinse theater, bewonder de door koning Herodes gebouwde haven en loop langs de kruistochten. Ga verder naar Haifa en bezoek de weelderige Baha'i-tuinen, een UNESCO-werelderfgoed. Bezoek vervolgens de oude stad Acre, ook een UNESCO-werelderfgoed, en bekijk de beroemde ridderzalen, een van de wonderen van de Europese architectuur. Geniet van de Arabische markten van Akko en loop door de geheime tunnel gebouwd door de Tempeliers in de 12e eeuw. Verken de verwrongen middeleeuwse straten met typische stedelijke componenten zoals een citadel, moskeeën en baden. Ga verder naar het uiterste noorden van Israël om de Rosh Hanikra-grotten te bezoeken, een geologische formatie op de grens tussen Israël en Libanon. Bewonder een adembenemend uitzicht op de rotswanden en de blauwe zee beneden. Na het bezoek passeer je de Libanese grens voordat je terugkeert naar je accommodatie.

...
Caesarea, Acre & Rosh Hanikra: Groepstour vanuit Jeruzalem

8. Caesarea, Acre & Rosh Hanikra: Groepstour vanuit Jeruzalem

Begin je dag met een reis naar de oude site van Caesarea, een stad die eeuwenlang vrijwel is verlaten voordat je een nieuwe uitbarsting van leven kreeg tijdens de Crusader-periode voordat je in de vergetelheid raakte. Bewonder de toegangspoort, gracht en muren, die allemaal spectaculair goed bewaard zijn gebleven. De stad, gebouwd door Herodes, zal je een oude luxe laten zien, zoals je die in een Romeinse stad zou vinden. Bekijk het oude theater en het goed bewaarde hippodroom - echt een lust voor het oog voor liefhebbers van geschiedenis. Vervolg je tour terwijl je door Haifa passeert en maak een korte stop om het met goud bedekte Baha'i-heiligdom te bewonderen, omringd door de goed verzorgde tuinen en het adembenemende uitzicht op de baai en het havengebied. Je gaat verder noordwaarts op je tour en stopt bij Rosh Hanikra, waarbij je de kabelbaan naar de spectaculaire grotten neemt waar je de kans krijgt om de natuur te bewonderen terwijl je door grotten loopt die zijn gesmeed door het beuken van golven. Je laatste stop van de tour is in Acre (Acco), de grootste van de kruisvaarderssteden in het land Israël. Het behoud van Acre is ronduit fantastisch, waardoor de aanblik van de enorme zuilen en kamers een echte site is om te aanschouwen - zelfs de oude openbare toiletten hebben het overleefd!

...

Sitemap Tuinen van Baha’i

Wil je alle activiteiten in Tuinen van Baha’i ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tuinen van Baha’i

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 436 beoordelingen

Veel bijgeleerd

Daniel Gabriel Tardes is een gids die heel veel wist, veel mooie dingen gezien, het enige waar ik problemen mee had, is dat we weeral in een winkel werden gedropt, waar we bijna terug verplicht werden iets te kopen.... Net hetzelfde als in Bethlehem.

Een mooie tour. Het was beter geweest als er minder plaatsen bezocht werden i.v.m. de tijd die er was om te bezichtigen. Caesarea is prachtig, graag meer van gezien. Het eten en in Akko was lekker en een leuke ervaring. Ina een fijne gids.

Als het een leuke excursie is, maar heel snel alles en niet dat de lunch erg duur is waar ze ons zoals gewoonlijk brengen ... Ik ging alleen om te wandelen en at x veel minder

Super, veel gezien maar wel hoog tempo waardoor soms vluchtige bezoeken

interessante tocht met goed onderlegde tour. Een aanrader.