Tuinen van Schönbrunn
Activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Tuinen van Schönbrunn Activiteiten: Onze meest aanbevolen

 • Wenen: voorrangstour Schloss Schönbrunn & tuinen

  1. Wenen: voorrangstour Schloss Schönbrunn & tuinen

  Bezoek het Schönbrunn-paleis en de tuinen en krijg snel toegang tot dit Weense juweeltje tijdens een rondleiding met skip-the-line tickets. Volg een gediplomeerde gids door weelderige interieurs, leer meer over de Habsburgse koninklijke familie en verken de sierlijke paleistuinen. Ontmoet je gids voor het paleis en begin met een informatieve inleiding tot de geschiedenis van de koninklijke compound. Ontvang een modern audioapparaat zodat je onderweg altijd de live vertelling van de tour kunt horen. Profiteer van voorrangstoegangskaarten en krijg snel toegang tot het paleis. Bewonder de grote ingang en begin je begeleide wandeling door 22 passagiershutten van het beroemde Oostenrijkse paleis. Bewonder de 40 meter lange Grote Galerij en de Ceremoniezaal en zie hoe de Habsburgse dynastie leefde terwijl je door weelderige zalen slentert en in privékamers gluurt. Luister naar vermakelijke...

  Zeer goede rondleiding door het slot en de tuinen. Weense gidse , Lisa , die uitstekend Engels sprak. Rondleiding was ook doorspekt met nodige humor. Organisatie was 30 minuten op voorhand aanwezig. Alles was perfect geregeld .

 • Wenen: muziekconcert in paleis Schönbrunn met wijn

  2. Wenen: muziekconcert in paleis Schönbrunn met wijn

  Kom een concert bijwonen in de Orangerie van Schönbrunn in Wenen, een stad vol magische kastelen en paleizen, spectaculaire muzikale evenementen en een elegante traditie die vele honderden jaren teruggaat. Ervaar de magie van Schönbrunn, een UNESCO-werelderfgoed, waar Mozart ooit klavecimbel speelde. Luister naar de perfecte muzikale begeleiding van de prachtige en statige zalen van het paleis. Geniet van een avond vol muziek, zang en dans. Geniet zoveel als je wilt van lokale wijn. Levendige en romantische Weense muziek wacht op u met het programma "Weense Flair" op woensdag en vrijdag met muziek van componisten Robert Stolz, Heinrich Strecker, Hermann Leopoldi, Franz Lehar, Carl Michael Ziehrer en Johann Strauss. Beleef enkele van de mooiste melodieën van twee muzikale genieën met het programma "Weense elegantie" op zaterdag. Dit concertprogramma is gewijd aan de klassieke muziek v...

  Prachtige locatie in het slot zelf. De ticketinfo klopt niet. Het loket op de voucher was om gesloten toen wij daar kwamen. Dat sluit om 19:00. Rennen naar het slot, bleek dat onze gereserveerde stoelen weggegeven waren. Raar. Wij waren om 8:20 in de zaal, concert begon om 20:30.

 • Wenen: rit in een koets door de paleistuinen van Schönbrunn

  3. Wenen: rit in een koets door de paleistuinen van Schönbrunn

  Ontmoet je chauffeur voor het adembenemende Schönbrunn-paleis. Geniet van een rit van 30 minuten per paardenkoets om de sfeer van de goed bewaard gebleven barokke tuin op te snuiven. Bekijk de verschillende constructies uit de keizerlijke periode, zoals het Palmhuis met planten van over de hele wereld, de prachtige fonteinen van Neptunus en Obelisk, de Orangerie en nog veel meer. Tijdens de rit vertelt uw "Fiaker" (chauffeur) u over de geschiedenis van Wenen. Luister naar de verhalen die hij je te vertellen heeft over Schönbrunn, zijn inwoners en bezoekers, maar ook over de lange traditie van paardenkoetsen in Wenen. U zult zeker niets missen van deze uitgestrekte tuinen, want u ziet bijna elke hoek vanuit een comfortabele stoel in uw koets. Leun achterover en bewonder het landschap.

Sitemap Tuinen van Schönbrunn

Wil je alle activiteiten in Tuinen van Schönbrunn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tuinen van Schönbrunn

We hebben vanmorgen een fantastische tour gehad met Eduard. Met veel consideratie, charme en enorm veel achtergrondkennis liet hij de geschiedenis van Paleis Schönbrunn in een heel ander licht zien dan deze vaak aan de buitenwereld wordt gepresenteerd. We kunnen deze tour dan ook aanbevelen, zeker met Eduard als reisleider. Beste Eduard, nogmaals bedankt voor deze ochtend.

Prachtig Schloss een echte aanrader. De gids was zeer gepassioneerd en vertelde veel en leuke anekdotes. Met de oortjes kon je de gids goed horen ondanks dat het best druk was. Is wat duurder dan een eigen tour met oortjes maar zeer de moeite waard.

Wij hadden het geluk een prima gids gehad te hebben. Ze had echt plezier in het werk wat ze deed. Rondgang door het paleis en de giga tuin. Mijn pech dat ik een defect meeluister apparaat had maar des ondank het prima kon volgen.

Zeer goede rondleiding door het slot en de tuinen. Weense gidse , Lisa , die uitstekend Engels sprak. Rondleiding was ook doorspekt met nodige humor. Organisatie was 30 minuten op voorhand aanwezig. Alles was perfect geregeld .

We hadden gids Ursula en was erg enthousiast. We hebben een top dag gehad! Bedankt