Tuinroute

Wat anderen zeggen over Tuinroute

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.420 beoordelingen

De reis heen en terug viel tegen, 5u daar waren we niet van op de hoogte. Maar eens daar aangekomen wilde ik niet meer weg! Zowel het resort als de safari waren geweldig! Ook het eten was zeer lekker. Ik had hier graag nog een extra nacht gebleven. De teleurstelling was ook groot toen we de 2dag reeds om 10:30 vertrokken. We maakten nog enkele stops op de weg terug (o.a. Pinguïns) waardoor we langer onderweg waren. Dit laatste was voor ons niet nodig gezien we dit zelf reeds hadden gepland. Maar algemeen een topervaring en aanrader!

Erg goed verzorgde dagtrip. Bij aankomst en tijdens de boottrip waren er voldoende eet en drink faciliteiten aanwezig. Het was ook erg informatief, want we hebben veel geleerd over haaien en het gedrag zelf. We hadden geluk en hebben 5 witte haaien en 3 bronze walers gespot. Er werd tijdens de activiteit rekening gehouden met iedereen, je kon indien gewenst en de tijd het toeliet meerdere keren de kooi in. Echt top!

A nice scenic route towards Hermanus over False Bay. We had a wonderful guide, called Maureen, who was more than passionate about her country, Cape Town and its surroundings. And as a matter of fact she is without doubt 100% right, because it is. The only killjoy was the wheather, but that of course is the choice of nature. Could not spot whales, but nevertheless was a very enjoyable day.

1 van de hoogtepunten van onze reis. De safari, het verblijf, de gids Benjamin, en de chauffeuse/gids bij de safari. Top, om nooit meer te vergeten, de big five gezien. De schattige kleine cheeta’s. Maar ook onderweg veel interessante info van Benji. Genoeg stops onderweg

Supertrip gehad. de walvissen van heel dicht bij gezien. Ondanks de bewolkte dag en dat we alleen nog maar de tour van 15.30 konden boeken een fantastische ervaring opgedaan. Het personeel was zeer vriendelijk en deskundig.