Tulum
Cultuur & geschiedenis

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Tulum

Wil je alle activiteiten in Tulum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tulum

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 296 beoordelingen

Het spijt mij van de vertraging. Er was een verwarring met de ophaallocatie, maar ik kon iemand spreken bij Cancun-tours die contact opnam met de chauffeur en zij kwamen ons ophalen. Ik maakte me eerst zorgen, maar het bleek dat onze pick-up onderweg was naar onze bestemming en ik belde net op tijd...... Roberto, Alphonso en Pedro waren met ons mee op deze tour. Ze waren allemaal geweldig..... We reizen nogal wat en onze gidsen waren een van de beste die we hebben meegemaakt. Ik vond het geweldig hoe Roberto tussen de vertalingen door stroomde.... Ze waren allemaal geweldig! We zullen opnieuw gebruik maken van uw diensten en ik heb anderen al doorverwezen en dat zal ik doen

Alfredo en Juan, onze gids en chauffeur, waren super aardig. Ophalen en transport tussen plaatsen verliep soepel. Meer dan voldoende informatie over de ruïnes van Tulum en de Coba-site. Lunch voelde een beetje toeristisch maar was lokaal - cool om Mexicaans eten te proberen! Zou leuk geweest zijn om in hetzelfde busje tussen Tulum / Cenote / Coba te blijven, maar meestal konden we onze waardevolle spullen achterlaten, dus het was geen probleem. We voelden ons de hele tijd veilig. Bedankt Alfredo en Juan uit Cancun Bay, we hadden een goede tijd!

een hele lange dag maar boordevol hoogtepunten. alleen de zilverfabriek en het tequilahuis aan het einde kunnen worden weggelaten, touri fall! en door goede prijzen op de markt krijg je veel van dezelfde kwaliteit voor minder geld. het is jammer dat je door deze tussenstop alleen in het donker in playa del carmen aankomt.

Als je kavels van je bucketlist wilt krijgen, is dit de # 1 tour voor jou! Geschiedenis van de ruïnes in Tulum ✅. Een grot zwem 6 meter de aarde in en als je ervoor kiest ... overspoel jezelf in duisternis voor 1 minuut meditatie. Om de dag te beëindigen, zwemmen met schildpadden! Wat kun je nog meer vragen?

Goede gids. Veel uitleg op gepassioneerde manier verteld. Verstaanbaar en duidelijk Engels.