Turijn
Activiteiten voor het hele gezin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Turijn Activiteiten voor het hele gezin: Onze meest aanbevolen

Turijn: rondleiding door Egyptisch museum

1. Turijn: rondleiding door Egyptisch museum

Het Egyptisch museum van Turijn is het oudste museum ter wereld, volledig gewijd aan de Egyptische beschaving. Dit museum wordt, na dat van Caïro, beschouwd als het op één na belangrijkste ter wereld. Ontdek het museum tijdens een rondleiding van 2 uur. Tijdens uw reis worden unieke collecties, papyri, mummies, verhalen en intriges van de oude beschaving van de farao's aan u onthuld. Bewonder samen met de gids spectaculaire ontdekkingen zoals oude mummies en de prachtige sieraden van de farao's. Terwijl je door het museum reist, zal je gids je ook de anekdotes van eeuwen van Egyptische beschavingen meedelen.

...
Turijn: Koninklijk Paleis en rondleiding door de stad

2. Turijn: Koninklijk Paleis en rondleiding door de stad

Geniet van een begeleide ervaring van 3 uur met een deskundige gids. Bezoek het prachtige Koninklijk Paleis van Turijn, een UNESCO-werelderfgoed, en de stad Turijn. Verken het paleis van de koninklijke familie van Savoye en hoor verhalen en geheimen over hun geschiedenis. Bewonder de spiegelkamer, de balkamer en vele andere beroemde koninklijke ruimtes. Sta versteld van de elegante en luxe inrichting van de Royal appartementen terwijl u rondslentert. Ga naar de Koninklijke Bibliotheek, waar een van de beroemdste zelfportretten van Leonardo da Vinci te zien is. Ervaar ten slotte een stadstour van 1 uur door Turijn, loop door het San Lorenzo-plein, het San Carlo-plein en de elegante Subalpine Gallery.

...
Turijn: begeleide ervaring Egyptisch museum en stadstour

3. Turijn: begeleide ervaring Egyptisch museum en stadstour

Ontdek het Egyptisch Museum van Turijn en bezoek de stad tijdens een rondleiding. Verken het oudste museum ter wereld, volledig gewijd aan de Egyptische beschaving en beschouwd als het belangrijkste ter wereld na dat van Caïro. Unieke collecties, papyri, mummies, verhalen en intriges van de oude beschaving van de farao's zullen aan je worden onthuld. Bewonder spectaculaire vondsten zoals oude mummies en de prachtige sieraden van de farao's. Leer de anekdotes van eeuwenlange Egyptische beschaving van je deskundige gids. Geniet ten slotte van een stadstour van een uur door Tourin, waarbij u het San Lorenzo-plein, het San Carlo-plein en de Subalpine Gallery verkent.

...
Turijn: National Museum of Cinema & Mole Antonelliana Tour

4. Turijn: National Museum of Cinema & Mole Antonelliana Tour

Geniet van een begeleide ervaring samen met een lokale gids, die je eerst door de zalen van het National Museum of Cinema zal begeleiden. Bewonder buitengewone collecties en volg tegelijkertijd de geschiedenis van de cinema vanaf het begin tot heden. Bekijk decors, objecten en vele artefacten met betrekking tot cinema uit de afgelopen decennia. Spring dan op de panoramische lift naar de top van het Mole Antonelliana-gebouw. Geniet vanaf het terras van een fantastisch panoramisch uitzicht over de stad Turijn. Leer meer over de geschiedenis van de stad vanuit je gids en bekijk andere beroemde bezienswaardigheden vanuit een van de beste uitkijkpunten in de stad.

...

Sitemap Turijn

Wil je alle activiteiten in Turijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.