Turijn
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Turijn Sightseeingtours: Onze meest aanbevolen

Turin: magische rondleiding

1. Turin: magische rondleiding

Je kent Turijn waarschijnlijk vooral van de Olympische Spelen en de Heilige Lijkwade, maar wist je dat deze UNESCO-Werelderfgoedlocatie ook een donkere kant heeft? Duik 2,5 uur lang in de duistere onderbuik van deze stad met twee zielen. Tijdens de Magic Turin Tour verken je de twee zielen van Turijn: de ene trouw aan de witte magie, maar de andere verknocht aan het kwaad, het domein van de zwarte magie. Je rondleiding begint op Piazza Statuto, waar je gids je uitlegt hoe deze 'schaduw' over de stad is gevallen. In de Romeinse tijd werd deze oude begraafplaats het centrum van griezelige stenen monsters, sinistere architectuur en ongewone standbeelden die zij aan zij staan met de vriendelijkere reuzen, zoals de Duomo en de Heilige Lijkwade. Dus, wil je een andere kant van Turijn ervaren, aarzel dan niet en ontdek de plek die wordt gezien als het epicentrum van het occultisme.

...
Turijn: rondleiding door Egyptisch museum

2. Turijn: rondleiding door Egyptisch museum

Het Egyptisch museum van Turijn is het oudste museum ter wereld, volledig gewijd aan de Egyptische beschaving. Dit museum wordt, na dat van Caïro, beschouwd als het op één na belangrijkste ter wereld. Ontdek het museum tijdens een rondleiding van 2 uur. Tijdens uw reis worden unieke collecties, papyri, mummies, verhalen en intriges van de oude beschaving van de farao's aan u onthuld. Bewonder samen met de gids spectaculaire ontdekkingen zoals oude mummies en de prachtige sieraden van de farao's. Terwijl je door het museum reist, zal je gids je ook de anekdotes van eeuwen van Egyptische beschavingen meedelen.

...
Egyptisch Museum van Turijn: Groepsrondleiding zonder wachtrij

3. Egyptisch Museum van Turijn: Groepsrondleiding zonder wachtrij

Ontmoet je gids op Piazza Carignano (voor het standbeeld) en sla dan de lange rijen over om het Egyptisch Museum van Turijn binnen te gaan. Het Egyptisch Museum in Turijn is het belangrijkste in zijn soort ter wereld, na dat in Caïro, en het oudste museum dat volledig gewijd is aan de oude Egyptische cultuur. De collectie bevat meer dan 30.000 artefacten die 5.000 jaar oude Egyptische geschiedenis vertellen en omvat kunst, religieuze relikwieën en voorwerpen uit het dagelijks leven in de tijd van de grote farao's. Je gids neemt je mee op een spannende reis door de exposities van het museum. De groepsreis is alleen beschikbaar op zaterdag en in het Italiaans.

...
Turijn: toegangsticket Koninklijk Paleis en rondleiding

4. Turijn: toegangsticket Koninklijk Paleis en rondleiding

Ontmoet je gids en ga vervolgens naar het Koninklijk Paleis van Turijn, een UNESCO-werelderfgoed. Begin met een inleiding tot de koninklijke familie van Savoye, die hier ooit woonde. Geniet van een rondleiding door de Mirror Room en de Ballroom, waar de Savoys de meeste tijd doorbrachten. Bewonder het rijkelijk gedecoreerde interieur en de luxe meubels terwijl je luistert naar verhalen over het leven in de Royal Apartments. Wandel vervolgens door de Royal Armory, die een van 's werelds grootste wapenverzamelingen herbergt. Bezoek ten slotte de Koninklijke Bibliotheek, de thuisbasis van meer dan 200.000 boeken, kaarten, gravures en tekeningen.

...
Turijn: begeleide wandeltocht van 1,5 uur door de stad

5. Turijn: begeleide wandeltocht van 1,5 uur door de stad

Ontdek Turijn tijdens een tour van 1,5 uur en bewonder de indrukwekkende monumenten en beroemde pleinen, evenals buiten de gebaande paden gelegen juweeltjes met commentaar van je deskundige gids. Bezoek de belangrijkste pleinen zoals het ongelooflijke Piazza San Carlo, het Piazza Carignano en het Piazza Castello. Verken verborgen binnenplaatsen en navigeer door de kronkelende straatjes van de oude stad. Luister tijdens je wandeling naar de charmante verhalen en anekdotes van de stad van je lokale gids. Kom meer te weten over de chocoladetradities van Turijn, het verhaal achter het Egyptisch Museum van Turijn en waarom er op elke fontein een stierenkop staat. Voel je vrij om je gids om aanbevelingen te vragen over de vele attracties van Turijn.

...
Koninklijk Paleis van Turijn: voorrangsticket en rondleiding

6. Koninklijk Paleis van Turijn: voorrangsticket en rondleiding

Bezoek een van de meest weelderige bezienswaardigheden van Turijn tijdens een rondleiding. Bekijk de voormalige residentie van het Koninklijk Huis van Savoye, inclusief de koninklijke wapenkamer, de kapel van de Heilige Lijkwade en de paleistuinen. Ontmoet je gids voor het Koninklijk Paleis en ga naar binnen zonder in de rij te hoeven staan dankzij een toegangsticket met voorrang. Verken het interieur van het paleis en bewonder de luxe versieringen en meubels. Bekijk de koninklijke vertrekken, balzaal, troonzaal en galerij. Bekijk 's werelds grootste verzameling wapens in de Royal Armory, bezoek de Kapel van de Heilige Lijkwade en geniet van de prachtige paleistuinen.

...
Unieke ondergrondse wandeltocht van 3 uur door Turijn

7. Unieke ondergrondse wandeltocht van 3 uur door Turijn

Turijn, in het prachtige noordwesten van Italië, is een magische plek met een rijke cultuur en geschiedenis. Tijdens deze wandeltocht kunnen deelnemers in slechts drie uur deze prachtige stad en haar uitgebreide geschiedenis vanuit een uniek perspectief ervaren - ondergronds. De tour leidt je vele meters onder het oppervlak van de stad om een onderaardse laag te ontdekken die even interessant als mysterieus is. Dit is je kans om de oude onderwereld van Turijn te verkennen. Je zult de ondergrondse tunnels van de stad ervaren, de vele fascinerende ondergrondse kelders van de stad ontdekken, de grote ijsdepots zien die ooit werden gebruikt in tijden van oorlog en hongersnood, en nog veel meer. Deze tour is absoluut een speciale kans voor bezoekers om deze geweldige stad op een heel andere en gedenkwaardige manier te ervaren. Bereid je voor om onder het oppervlak af te dalen en zie het zelf!

...
Turijn: rondleiding door het Paleis van Venaria

8. Turijn: rondleiding door het Paleis van Venaria

Ontmoet je gids buiten het paleis van Venaria en begin je verkenning van de historische residentie van het Huis van Savoye. Sta versteld van de elegante en luxueuze barokke interieurs van het paleis. Loop door de betoverende Hall of Diana en bewonder de pracht van de Great Gallery. Ga verder naar de kerk van Sant'Uberto en de bekende Bucentaur. Bewonder de spectaculaire Fountain of the Stag in het Court of Honor. Leer tijdens de rondleiding door het paleis meer over de geschiedenis van de Savoy-dynastie die er ooit woonde, en het latere gebruik van het paleis door de eeuwen heen.

...
Turijn Noir: de donkerste wandeltocht

9. Turijn Noir: de donkerste wandeltocht

Ontmoet je gids en begin 's avonds aan een spookachtige wandeltocht door het stadscentrum. Bekijk de stad zoals je nog nooit eerder hebt gedaan, terwijl je sites en monumenten bezoekt tijdens exclusieve openingstijden. Leer meer over de duistere geschiedenis van de stad, van de pest, misdaden en verontrustende hekserijpraktijken die plaatsvonden in de Romeinse wijken. Beklim de 200 treden naar de top van de klokkentoren en bewonder het verlichte panorama van de stad bij nacht. Ga verder naar de oude kerk van Misericordia voor een exclusieve opening en ontdek vervolgens de spookachtige ondergrondse gevangenissen van de oudste rechtbank van de stad, naast andere mysterieuze plekken. Luister naar verhalen over de oude geesten in de stad terwijl je aan een spannende tour begint met je gids.

...
Turijn: Egyptisch museum Skip-the-Line privérondleiding

10. Turijn: Egyptisch museum Skip-the-Line privérondleiding

Ontmoet je gids op Piazza Carignano en sla dan de lange rijen over om het Egyptisch Museum van Turijn binnen te gaan. Ophalen van je hotel is ook mogelijk als het centraal gelegen is, maar houd er rekening mee dat je dan naar het museum loopt. Het Egyptisch Museum in Turijn is na dat in Caïro het belangrijkste in zijn soort ter wereld. De collectie bevat meer dan 30.000 artefacten die 5.000 jaar oude Egyptische geschiedenis vertellen en omvat kunst, religieuze relikwieën en voorwerpen uit het dagelijks leven in de tijd van de grote farao's. Als rondleiding met een privégids kunt u uw gewenste datum en starttijd kiezen. Je gids staat klaar om je mee te nemen op een spannende reis door de exposities van het museum.

...

Sitemap Turijn

Wil je alle activiteiten in Turijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Turijn

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 18 beoordelingen

Zowel tijd als geld waard :) zeer goede info en gids?

We hebben genoten van onze rondleiding. Veel goede info en een zeer aanwezige en makkelijk te begrijpen gids, zowel in de bus als op de wandelingen. Natuurlijk heel moeilijk om alles te onthouden! Omdat we net een paar uur eerder voor het eerst in Turijn waren aangekomen, hadden we baat kunnen hebben bij een kaart om op te schrijven (we dachten dat het alleen wandelen was en daarna gemakkelijker te reconstrueren:)) We raden de tour ten zeerste aan

Fascinerend bezoek aan Turijn op een ongekende manier

Zeer interessante tour door Turijn die alle esoterische achtergrond van een stad presenteert die zowel de donkere kant als de lichte kant van de magische component bevat. Echt goed opgeleide en zeer vriendelijke gids, rijkelijk in het bevredigen van al onze curiositeiten die ons hebben geleid of, beter nog, ons hebben laten onderdompelen in een onverwacht en betoverend Turijn.

Prachtig Turijn, elke keer betovert het me als de eerste ... deze keer wilden we onszelf verrassen met de magische Turijn-tour en ik moet zeggen dat het een geweldige ervaring was ... Ik zal zeker de andere voorgestelde tours in de toekomst proberen, want Turijn is niet alleen schitterend heeft veel te vertellen en deze tours zijn echt ideaal om zijn geheimen te ontrafelen !!

Het thema van het bezoek werd goed behandeld. Licht maar boeiend

In het occulte is het heel gemakkelijk om in banaliteiten te vervallen. In plaats daarvan vindt de beschrijving van feiten en gebeurtenissen hier die lichte ernst die de toerist betrekt, maar hem tegelijkertijd het juiste gewicht van het onderwerp geeft. Goed georganiseerd en even succesvol! Een aangename ontdekking. Tot ziens!