Turijn
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Turijn Tickets: Onze meest aanbevolen

Turijn: Egyptian Museum Skip-the-Line Guided Mystery Tour

1. Turijn: Egyptian Museum Skip-the-Line Guided Mystery Tour

Ontmoet je gids en ga het gebouw binnen met een skip-the-line ticket. Verken de tentoonstellingen die exclusief zijn gewijd aan de oude Egyptische cultuur en kunst. Maak een reis door de tijd terwijl de displays items in chronologische volgorde tonen, van de 4e eeuw voor Christus tot de 3e eeuw na Christus. Ontdek samen met je gids de mysterieuze en magische kant van het Egyptische rijk tijdens deze aangrijpende tour. Bekijk de spectaculaire tombe van Kha, een grafbouwer voor de farao's, die dateert uit 3.500 voor Christus. Bewonder de sarcofagen, beelden, diversen en meubels, evenals verbazingwekkend goed bewaarde items zoals gezouten vlees en een aardewerken kom met de overblijfselen van tamarinde en druiven. Ga vervolgens naar de Drovetti-collectie van papyrusvellen, die door sommigen als de belangrijkste ter wereld wordt beschouwd. Bezoek ten slotte de Ellesija-tempel, een in de rotsen uitgehouwen tempel die meer dan 3.500 jaar oud is. Lees meer over hoe de tempel werd gebouwd voor farao Thoetmosis III en werd gered van de overstroming van de Nijl voordat hij in 1966 naar Italië werd verplaatst. Neem tijdens het bezoek gerust een pauze in de museumcafetaria en vergeet aan het einde niet te stoppen bij de prachtige souvenirwinkel.

...
Turijn: rondleiding door Egyptisch museum

2. Turijn: rondleiding door Egyptisch museum

Het Egyptisch museum van Turijn is het oudste museum ter wereld, volledig gewijd aan de Egyptische beschaving. Dit museum wordt, na dat van Caïro, beschouwd als het op één na belangrijkste ter wereld. Ontdek het museum tijdens een rondleiding van 2 uur. Tijdens uw reis worden unieke collecties, papyri, mummies, verhalen en intriges van de oude beschaving van de farao's aan u onthuld. Bewonder samen met de gids spectaculaire ontdekkingen zoals oude mummies en de prachtige sieraden van de farao's. Terwijl je door het museum reist, zal je gids je ook de anekdotes van eeuwen van Egyptische beschavingen meedelen.

...
Egyptisch Museum van Turijn: Groepsrondleiding zonder wachtrij

3. Egyptisch Museum van Turijn: Groepsrondleiding zonder wachtrij

Ontmoet je gids op Piazza Carignano (voor het standbeeld) en sla dan de lange rijen over om het Egyptisch Museum van Turijn binnen te gaan. Het Egyptisch Museum in Turijn is het belangrijkste in zijn soort ter wereld, na dat in Caïro, en het oudste museum dat volledig gewijd is aan de oude Egyptische cultuur. De collectie bevat meer dan 30.000 artefacten die 5.000 jaar oude Egyptische geschiedenis vertellen en omvat kunst, religieuze relikwieën en voorwerpen uit het dagelijks leven in de tijd van de grote farao's. Je gids neemt je mee op een spannende reis door de exposities van het museum. De groepsreis is alleen beschikbaar op zaterdag en in het Italiaans.

...
Turijn: toegangsticket Koninklijk Paleis en rondleiding

4. Turijn: toegangsticket Koninklijk Paleis en rondleiding

Ontmoet je gids en ga vervolgens naar het Koninklijk Paleis van Turijn, een UNESCO-werelderfgoed. Begin met een inleiding tot de koninklijke familie van Savoye, die hier ooit woonde. Geniet van een rondleiding door de Mirror Room en de Ballroom, waar de Savoys de meeste tijd doorbrachten. Bewonder het rijkelijk gedecoreerde interieur en de luxe meubels terwijl je luistert naar verhalen over het leven in de Royal Apartments. Wandel vervolgens door de Royal Armory, die een van 's werelds grootste wapenverzamelingen herbergt. Bezoek ten slotte de Koninklijke Bibliotheek, de thuisbasis van meer dan 200.000 boeken, kaarten, gravures en tekeningen.

...
Turijn: rondleiding door het Paleis van Venaria

5. Turijn: rondleiding door het Paleis van Venaria

Ontmoet je gids buiten het paleis van Venaria en begin je verkenning van de historische residentie van het Huis van Savoye. Sta versteld van de elegante en luxueuze barokke interieurs van het paleis. Loop door de betoverende Hall of Diana en bewonder de pracht van de Great Gallery. Ga verder naar de kerk van Sant'Uberto en de bekende Bucentaur. Bewonder de spectaculaire Fountain of the Stag in het Court of Honor. Leer tijdens de rondleiding door het paleis meer over de geschiedenis van de Savoy-dynastie die er ooit woonde, en het latere gebruik van het paleis door de eeuwen heen.

...
Turijn: Egyptisch museum Skip-the-Line privérondleiding

6. Turijn: Egyptisch museum Skip-the-Line privérondleiding

Ontmoet je gids op Piazza Carignano en sla dan de lange rijen over om het Egyptisch Museum van Turijn binnen te gaan. Ophalen van je hotel is ook mogelijk als het centraal gelegen is, maar houd er rekening mee dat je dan naar het museum loopt. Het Egyptisch Museum in Turijn is na dat in Caïro het belangrijkste in zijn soort ter wereld. De collectie bevat meer dan 30.000 artefacten die 5.000 jaar oude Egyptische geschiedenis vertellen en omvat kunst, religieuze relikwieën en voorwerpen uit het dagelijks leven in de tijd van de grote farao's. Als rondleiding met een privégids kunt u uw gewenste datum en starttijd kiezen. Je gids staat klaar om je mee te nemen op een spannende reis door de exposities van het museum.

...
Turijn: Koninklijk Paleis Skip-the-Line rondleiding

7. Turijn: Koninklijk Paleis Skip-the-Line rondleiding

Sla de lange wachtrijen over naar het prachtige Koninklijk Paleis van Turijn met fast-track tickets tijdens deze rondleiding. Ontmoet je gids bij de ingang van het Koninklijk Paleis. Treed in de voetsporen van de koninklijke familie Savoye die hier woonde tijdens hun bewind in de jaren 1800 en vroege jaren 1900. Stel je voor hoe het leven hier zou kunnen zijn geweest terwijl je door de troonzaal, slaapkamers, balzaal en meer reist. Bewonder de indrukwekkende architectuur en ingewikkelde details van het paleis terwijl u meer te weten komt over de geschiedenis, die teruggaat tot de 16e eeuw. Luister naar verhalen over de evenementen en ceremonies die plaatsvonden in het paleis van Turijn. Kom meer te weten over de periode die ertoe leidde dat Italië in 1946 een republiek werd. Ga verder naar de Kapel van de Heilige Lijkwade, een prachtige kapel in barokstijl gebouwd om de Lijkwade te huisvesten. Helaas werd de Lijkwade in 1997 verwoest door een brand. Toch is het gebouw nog steeds een bezoek waard om het interieur en de rijke geschiedenis te bewonderen.

...
Turijn: wandeltocht met Koninklijk Paleis en Egyptisch museum

8. Turijn: wandeltocht met Koninklijk Paleis en Egyptisch museum

Begin uw ervaring 's ochtends met een wandeling door het centrum van Turijn. Ontdek de hoogtepunten en belangrijkste monumenten van de stad en luister naar de gids die uitlegt hoe de stad door de eeuwen heen werd gebouwd. Je gids praat met je over de belangrijkste bezienswaardigheden, waaronder Palazzo Reale, Palazzo Madama en de San Lorenzo-kerk. Dit eerste deel van de tour eindigt dan bij de Mole Antonelliana, een symbool van de stad met zijn onvergetelijke vorm. Na een korte pauze voor vrije tijd, hergroepeer je met je gids om het Koninklijk Paleis binnen te gaan. Dit paleis was de oude residentie van de familie Savoia, die gedurende de gehele duur van de monarchie in Italië regeerde. Bekijk in het paleis de belangrijkste kamers waar de Savoia woonden en betreed de Kapel van de Heilige Lijkwade - de faciliteit waar de Lijkwade lange tijd was gehuisvest. Om je ervaring compleet te maken, ga je naar het Egyptisch Museum - een must-see attractie van Turijn. Daar vertelt je gids je over de oude Egyptische geschiedenis en cultuur terwijl je mummies, sarcofagen, sfinxen en andere verschillende vondsten passeert.

...
Turijn: rondleiding door Egyptisch museum zonder wachtrij

9. Turijn: rondleiding door Egyptisch museum zonder wachtrij

Verken het oudste Egyptische museum ter wereld tijdens een rondleiding van 2 uur met skip-the-line toegang. Met zijn 37.000 stukken bevat het Egyptisch Museum van Turijn de meest uitgebreide collectie Egyptische artefacten buiten Caïro. De vier verdiepingen van het Palazzo dell'Accademia delle Scienze, waar het museum zich bevindt, vertellen verhalen over de Egyptische koninkrijken in al hun glorie - van de predynastiek tot de late oudheid. Na meer dan drie jaar werk is het nieuwe tentoonstellingspad, ingehuldigd in 2015, klaar om te verdwalen tussen de rijen gouden sarcofagen. Ontdek samen met je professionele gids 4000 jaar geschiedenis en ontdek de geschiedenis en mythen van deze oude beschaving.

...
Turijn Cinema Museum en bustour

10. Turijn Cinema Museum en bustour

Bezoek met dit combiticket het Nationaal Filmmuseum. Begin op de eerste verdieping, waar zich de Archeologie van Cinema, de Temple Hall en de Film Machine bevinden. Bekijk de bezienswaardigheden van Turijn met je ticket voor een 48-uurs hop-on hop-off bus. Bewonder deze prachtige stad vanaf de 3 lijnen die je naar elke verborgen hoek brengen.

...

Sitemap Turijn

Wil je alle activiteiten in Turijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.