Belevingen in
Turku

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Turku: De beste dingen die je niet wil missen

Turku: magische kerstwandeltocht

1. Turku: magische kerstwandeltocht

Kom in de vakantiestemming tijdens deze begeleide wandeling in Turku, Finland. Bezoek samen met je professionele lokale gids de prachtigst versierde plekken en leer lokale kerstverhalen en legendes. Deze speciale tijd brengt magie naar Turku. Verken de ouderwetse kerstmarkt, proef lokale kerstproducten en nog veel meer. Bereid je voor om betoverd te worden door de charmante kerstsfeer in de straten, iets wat je alleen in deze tijd van het jaar kunt ervaren.

...
Turku: stadswandeling met hoogtepunten met lokale gids

2. Turku: stadswandeling met hoogtepunten met lokale gids

Ontdek het beste van Turku tijdens deze begeleide wandeling door de stad. Verken samen met een lokale gids de stad terwijl je fascinerende feiten en legendes hoort. Bezoek het marktplein van Turku en andere charmante plaatsen. Als oudste stad en eerste hoofdstad van Finland is er veel te zien en te doen in Turku. Verken de straten, gebouwen en hoeken van de stad en ontdek de verhalen die erin verborgen zijn. Ontdek wat er zo speciaal en uniek is aan het leven hier. Deze tour is perfect voor degenen die de stad voor het eerst bezoeken en het meeste uit hun tijd hier willen halen.

...
Turku: romantische begeleide wandeltocht van 2 uur

3. Turku: romantische begeleide wandeltocht van 2 uur

Word verliefd op Turku terwijl jij en je partner door de straten van de stad slenteren tijdens een romantische tour met een deskundige lokale gids. Bezoek de meest romantische plekken in de stad en ontdek de liefdesverhalen door de geschiedenis heen. Turku is een charmante en historische plek om te bezoeken, maar het zit ook vol verborgen romantiek. Volg je lokale gids op een betoverende, hartverwarmende tour terwijl je de meest romantische plekken in de stad bezoekt. Ontdek de beste plekken om romantische foto's te maken en luister naar historische liefdesverhalen die verband houden met de straten, gebouwen en parken van de stad. Sommigen zullen je hart breken, terwijl anderen het laten stijgen. Je gids zal je ook informeren over de meest pittige liefdesverhalen in de geschiedenis van de stad. Geniet van de zonsondergang of zonsopgang op Aura Bridge en maak foto's die geschikt zijn voor uw huwelijksaankondiging of uw jaarlijkse vakantiebrieven. Leer meer over de verboden romances tussen soldaten en burgers tijdens de oorlog en krijg deskundig inzicht van je gids over waar je de meest romantische avonden met je partner kunt beleven.

...

Sitemap Turku

Wil je alle activiteiten in Turku ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.