Kies data

Twaalf Apostelen

Twaalf Apostelen: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Tafelberg: zachte begeleide meander voor het hele gezin

1. Tafelberg: zachte begeleide meander voor het hele gezin

Volg de Camps Bay Pipe Track vanaf Kloof Nek tijdens deze begeleide wandeling op de Tafelberg. Het gemakkelijke pad biedt een belonend uitzicht op de bergen en de oceaan over Lion's Head, Camps Bay en Bakoven. The Pipe Track volgt de oude waterleiding langs de top van Camps Bay. Er zijn een paar ups en downs, maar de route is verder vlak en het uitzicht over de baai en de 12 Apostles Mountain Range is spectaculair. Pauzeer even op een van de bankjes die je onderweg tegenkomt en geniet van het uitzicht over de omgeving. Liefhebbers van vogels zullen genieten van het kijken naar suikervogels die door dicht struikgewas van proteastruiken fladderen.

Cape Town Private Guided Tafelberg Wandelingen

2. Cape Town Private Guided Tafelberg Wandelingen

Deelnemen aan deze privé-begeleide wandeling up iconische Tafelberg. Oplopend tot net iets meer dan duizend meter direct van de zeespiegel, de Tafelberg behoort zij tot de status naast de beroemde Afrikaanse reuzen zoals Kilimanjaro en het Atlasgebergte. Deze tour is perfect voor de energieke en nieuwsgierige reiziger. Leer de geheimen van de berg, met inbegrip van de wijze waarop de watcher van het zuiden, Umlindi Wemingizimu, werd de Tafelberg. Laat je ervaren gids interpreteren van de natuurlijke wonderen van de Cape Floral Koninkrijk. Een paar tour routes zijn hieronder vermeld. Een optimale route wordt gekozen uit deze selectie op basis van de geschiktheid van de leden van de partij en onvoorspelbare weer van de Kaap op het moment. Westerse Tabel naar Maclears Beacon return: Een 2-uur makkelijk tot matige wandeling op de Tafelberg Plateau. Uw gids zal tickets organiseren en ga dan verder met u de Tafelberg in de kabelbaan. De kabelbaan kan maximaal tot 60 personen per keer en doet een volledige omwenteling. Dit betekent dat u kunt genieten van 360 graden uitzicht op Kaapstad, Lions Head en de berg zelf. Eenmaal op de top, zal je weg uit de groepen te krijgen en dwaal mee naar Maclears Beacon, het hoogste punt van de Tafelberg. Dit aangename wandeling over de afgeplatte Table plateau met uitzicht op de stad passeert enkele moerassige kikker broedgebieden met interessante vegetatie. Twaalf Apostelen op de Tafelberg Plateau: Een 5-uur matige klim: De klim Kasteelspoort zigzagt zijn heenweg een deels in de schaduw kloof onder de overhangende muren van Spring Buttress. Klimmers worden beloond met uitzicht op de Twaalf Apostelen, die staan als wachters met uitzicht op de Atlantische kust. Geniet van een picknick in de Vallei van de Rode Goden en de Vallei van isolatie. Uiteindelijk komt u op het plateau Tafelberg voor een aangename wandeling naar de Upper kabelbaan station. Uw gids zal tickets te organiseren en je zal dan verder naar beneden de Tafelberg in de kabelbaan, genieten van 360 graden uitzicht op Kaapstad, Lions Head en de berg zelf. Skeleton Gorge langs de top van de Tafelberg Plateau: Een 6-uur per dag matig tot inspannende wandeling: Start wandelen in de Botanische Tuinen Kirstenbosch, bekend om hun spectaculaire reeks van inheemse planten. De klim Skeleton Gorge is goed uitgerust met ladders om wandelaars te helpen over de gladde rotsen. Houd een oogje op de illusoire bedreigde spookkikkers als je opstijgt door de dichte inheemse bossen. Het bos geeft geleidelijk weg naar de struik-achtige Fynbos. Dit aangename wandeling over de afgeplatte Table plateau met uitzicht op de stad passeert enkele moerassige kikker broedgebieden met interessante vegetatie. Daal af Platteklip kloof of een ritje langs de kabelbaan als uw benen vermoeid zijn.

Van Kaapstad: Kaapse Schiereiland-dagtour met gids

3. Van Kaapstad: Kaapse Schiereiland-dagtour met gids

Maak je klaar voor een gedeelde of privérondleiding van een hele dag rond het Kaapse Schiereiland. Bezoek must-see plekken zoals Camps Bay, Hout Bay, Chap Mans Peak, Simon's Town, Kaap de Goede Hoop, en nog veel meer. De tour begint met ophalen bij hotels in Kaapstad. De eerste stop van de tour is Camps Bay, bekend om zijn fijne witte zand, natuurlijke rotszwembaden en uitzicht op de Twelve Apostles Mountains. Ga vervolgens verder langs de kustlijn en kom uit bij Houtbaai, gelegen in een vallei aan de Atlantische kust van het Kaapse Schiereiland. Bereid je daarna voor op een mooie rit in Kaapstad, vergelijkbaar met een rit langs de Amalfikust in Italië. Ontdek een schilderachtig uitzicht op de oceaan terwijl u reist. Bezoek dan Kaap de Goede Hoop, het zuidelijkste punt van het Afrikaanse continent. Neem een kabelbaan naar de vuurtoren van Cape Point en geniet van een adembenemend uitzicht op de bergketen en de Atlantische Oceaan. Ga later naar Penguins Colony in Simon's Town, waar je zwartvoetpinguïns (Zuid-Afrikaanse pinguïns) in hun natuurlijke habitat kunt zien. Een stop bij de Kirstenbosch Botanische Tuinen aan de oostelijke voet van de Tafelberg kan een optie zijn als de tijd het toelaat.

Kaapstad: Chapmans Peak Coastal Ebike Tour

4. Kaapstad: Chapmans Peak Coastal Ebike Tour

Rijd langs Chapman's Peak, een van 's werelds meest prachtig aangelegde fietsroutes langs de kust. Vlieg mee op een eersteklas Giant ebike met elektrische trapondersteuning. Deze gemakkelijk te rijden fietsen kunnen door iedereen worden gebruikt, ongeacht het fitnessniveau. Deze route zou op ieders bucketlist moeten staan die gepassioneerd is door het majestueuze landschap van Kaapstad. Begin bij Maiden's Cove-parkeerplaats vanwaar u langs de zee vaart via Camps Bay, dat wordt beschouwd als het St Tropez van Afrika. Je komt dan op de prachtige Victoria Road langs de kust, langs Lion's Head en de Twelve Apostles, die je uiteindelijk naar Hout Bay zullen brengen. Vanuit Hout Bay beklim je de laatste gemakkelijke klim naar Chapman's Peak, waar je stopt bij het uitkijkpunt, de perfecte gelegenheid om foto's te maken van het adembenemende panoramische uitzicht. Op de terugweg stop je in Hout Bay op het strand voor cake en een verfrissend drankje voordat je weer op weg gaat naar Kaapstad.

Kaapstad: privé Jeep Constantia-wijntour met proeverijen

5. Kaapstad: privé Jeep Constantia-wijntour met proeverijen

De Constantia Wine Valley ligt onder het Table Mountain National Park en is de oudste wijnregio van Zuid-Afrika. Deze premium tour heeft een aantal op maat gemaakte ervaringen die allemaal in één tour zijn opgenomen. Je wordt opgehaald bij je hotel in een privé Jeep-wrangler en reist naar de prachtige Constantia-wijnvallei. Je stopt bij onze favoriete boerderijen waar je verwend wordt, zoals een wijnproeverij in de wijngaarden, privépaden door wijngaarden met wat MCC op een prachtig uitkijkpunt en een gastronomisch kaasplateau voor de lunch. Deze tour is ontworpen als een privétour en sommige ervaringen worden exclusief aangeboden aan Jeep Tours en hun klanten. Dit is een echte verwennerij met premium locaties en gastronomische proeverijen.

Cape Point Highlights Tour met wijnproeverij in Stellenbosch

6. Cape Point Highlights Tour met wijnproeverij in Stellenbosch

Deze combinatietour biedt de hoogtepunten van Cape Point en de Cape Winelands. Begin de tour met een schilderachtige rit langs de Atlantische kust, door de kosmopolitische buitenwijk Sea Point en Camps Bay met zijn schitterende uitzicht op de Twaalf Apostelen, onderdeel van de Tafelbergketen. Vanaf hier reist u naar het natuurreservaat Cape Point, dat meer dan 17.300 hectare aan inheemse fauna en flora omvat. Zie een verscheidenheid aan dieren in het wild, waaronder bavianen, rhebok, Cape Mountain zebra, bontebok en het ongrijpbare eland. Het reservaat is ook een van 's werelds grootste broedplaatsen voor schildpadden. Ook vogelaars zullen vele mooie soorten vinden om te observeren. De majestueuze kustlijn biedt drama dat het waardig wordt genoemd "Nature's Greatest Show". Je zult de unie van de Atlantische en Indische Oceaan zien (volgens de legende), en misschien zelfs de stevige wind voelen die de "Cape Doctor" wordt genoemd vanwege zijn veronderstelde genezende krachten. Volg de kustlijn langs False Bay en ga verder naar de Stellenbosch Winelands. Stellenbosch is een architecturaal juweel met een gracieuze mix van 18-eeuwse Kaapse, Georgische en Victoriaanse gebouwen. Ga naar een wijnproeverij in de omgeving van Stellenbosch voordat je terugkeert naar Kaapstad.

Sitemap Twaalf Apostelen

Wil je alle activiteiten in Twaalf Apostelen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.