Two Oceans Aquarium

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Two Oceans Aquarium: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Kaapstad: voorrangsticket Two Oceans Aquarium

  1. Kaapstad: voorrangsticket Two Oceans Aquarium

  In het Two Oceans Aquarium wonen meer dan 3000 zeewezens. Ervaar zelf hoe divers het leven in de Atlantische en Indische Oceaan is. Verken de verschillende onderwatersoorten uit het Ocean Basket Kelp Forest, zoals de kelp die op de stranden van Kaapstad groeit. Leg het zeeleven onder de microscoop en ga op ontdekkingsreis door de Indische Oceaan. De verbluffende tentoonstellingen laten je betoverende gekleurde vissen, doorzichtige kwallen, verlegen octopussen en Knysna-zeepaardjes zien. Sla ook de nieuwe I&J-tentoonstelling niet over, een tunnel van 10 meter lang waar je prachtige subtropische soorten kunt bewonderen. Het Two Oceans Aquarium huist ook een paar soorten die je in geen enkel ander aquarium ter wereld kunt vinden. Daaronder de uitzonderlijke, kronkelende slijmprikken. Deze vis is als een paling en kan als het bang is wel 5 liter slijm aanmaken. Het is een eeuwenoude vis z...

  Mooi om zeedieren in hun natuurlijke omgeving te zien. Ook leuk voor kinderen; veel interactie

 • Kaapstad: officiële City Pass

  2. Kaapstad: officiële City Pass

  Ontdek het beste dat Kaapstad te bieden heeft. Je kiest voor een City Pass voor 2, 3 of 5 dagen, waarmee je toegang krijgt tot meer dan 90 topattracties in Kaapstad. Als je het centrum van Kaapstad echt wilt leren kennen, mag je deze kans niet missen. Je bespaart ook nog eens geld met de officiële City Pass voor Kaapstad.  Er is voor elk wat wils.  Enkele van de meer dan 90 attracties en uitstapjes: • Tijdens de geldigheidsduur van je pas maak je gratis gebruik van de hop on, hop off-bus, die je naar meer dan 80% van de attracties brengt. • Tafelberg per kabelbaan• Champagnerondvaart bij zonsondergang• Zeehonden- en havenrondvaart in V&A Waterfront• Rondrit in de Township LaGuGu• Zeitz MOCCA Museum van hedendaagse Afrikaanse kunst• Nationale botanische tuinen van Kirstenbosch• Het reuzenrad • Aquarium Two Oceans• Wereld van de vogels• Rondvaart naar het zeeleeuweneiland• Krokodillenkwe...

  Zeer handige kaart om Kaapstad te ontdekken, als je een beetje plant kan je veel besparen,

Sitemap Two Oceans Aquarium

Wil je alle activiteiten in Two Oceans Aquarium ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Two Oceans Aquarium

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 364 beoordelingen

De stadspas loont! We boekten vijf dagen en konden ook onze tijd nemen bij de attracties. De Hop on Hop van bussen gaan naar alles wat belangrijk en bezienswaardig is! Zonder het paspoort hadden we meer betaald voor de individuele diensten. Alles werkt echt via de mobiele voucher, we moesten alleen de uitdrukkingen van het ticket hebben uitgegeven vóór de eerste reis, maar ga gewoon naar een van de hop in hop van stations en toon de stadspas! Je krijgt ook een boekje waarin alle inbegrepen attracties worden vermeld!

Alle dienstverleners waren erg vriendelijk en meegaand, behalve het personeel van de sightseeingbus. Ze waren soms erg onbeleefd en zijn altijd op hun telefoon of praten met collega's in tegenstelling tot andere landen. Toeristen in een vreemd land hebben vriendelijk en behulpzaam personeel nodig. Ze konden ook de activiteiten op de uitvindingspas niet goed uitleggen en we moesten er zelf achter komen. Ze moeten worden getraind.

Sterk aanbevolen wanneer u naar Kaapstad reist. Je krijgt veel attracties gratis en bij de andere kun je de slangen krijgen en meestal passeren. Al met al is de pas goedkoper dan het afzonderlijk kopen van de attracties, maar er moeten veel dingen worden gedaan, anders zal het natuurlijk niet lonen.

Bijna alles verliep soepel. Bij het boeken van de helikoptervlucht inbegrepen in het premium pakket, hadden we 3 pogingen nodig om een afspraak te maken. Maar dat past ook perfect. We hebben veel plannen gemaakt voor de 5-daagse premium pass, maar hebben ook veel kunnen ervaren met de pass.

plan wat je wilt gaan doen! en maak het beste van iedere dag.