Belevingen in

Ubud

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Ubud

Wil je alle activiteiten in Ubud ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ubud

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 17.258 beoordelingen

Het was mijn eerste keer om te raften, maar het was zo cool !! :) Ik was in het begin een beetje bang, maar de rivier was helemaal niet gevaarlijk, we vielen niet in het water, onze benen en armen waren een beetje nat, maar het was een goed gevoel omdat het weer een beetje heet. Ik was samen met oude mensen in mijn boot, dus mijn advies die de organisatie van groepen doen, probeer alsjeblieft mensen van dezelfde leeftijd naar de boten te brengen, omdat het voor mij niet zo leuk was dat naast mij 70 jaar zat oude man, die de rafting-tour niet perfect kon beheren (hij greep soms mijn arm vast in plaats van het touw). Ik ben tevreden met de bestuurder en ook met de man die de gids was tijdens het raften. De gids is zeer professioneel, hij doet zijn werk heel goed. Mijn advies zou ook kunnen zijn voor de toekomstige reizigers, die Go Pro meenemen, je kunt geweldige foto's maken door de rivier / het bos. En het is ook mogelijk om "professionele foto's" te bestellen, maar i

Wauw wat een ervaring! Van tevoren wisten we dat er niet altijd een mooie zonsopgang was en in het regenseizoen was je er helemaal niet zeker van, maar wat was het prachtig Wij vonden de beklimming en afdaling erg goed te doen, wel hadden andere mensen om ons heen wat meer moeite. Wij hadden gids Lu die ons begeleidde en ze deed het erg leuk, hield ook rekening met diegene die meer moeite hadden. Wira was met ons mee als chauffeur en al met al goed geregeld

Was geweldig om een juwelier aan het werk te zien en het hele proces van start tot finish te zien. We moesten onze sieraden ontwerpen en buigen, maar de juwelier deed de rest, wat waarschijnlijk verstandig was omdat het eindproduct niet zo geweldig zou zijn geweest.

We hadden een hele lieve en releaxte gids genaamd uncle Sumi. We waren heel nieuwsgierig naar de cultuur en hij heeft ons heel veel informatie kunnen geven. De Tour zelf vonden we indrukwekkend en heel mooi om een keer te hebben meegemaakt!

Vandaag een erg leuke tour gehad onder begeleiding van Agus. Super sympathieke gids die erg veel weet over de omgeving, de cultuur en Bali zelf. Absolute aanrader.