Ubud
Fietstours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Ubud

Wil je alle activiteiten in Ubud ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ubud

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 395 beoordelingen

In de bevestigingsmail staat een pick up tijd van je locatie en een algemene, die van je hotel die klopt.. Je kunt via whatsapp communiceren in Bali +62 878-6233-1333 Je zit ongeveer een uur in de auto (met airco en flesje water) Dan eerst een bezoekje aan een van de mooiste rijstterrassen van Tegallalang waar je ook kunt schommelen, ziplinen enz Daarna een bezoekje aan een koffiemakerij waar je alles mag proeven en daarna heb je een tripje naar de vulkaan waar je gaat ontbijten. Rond 13:00 begint de afdaling per mtb van ongeveer 20 km door een erg mooi bamboebos, een dorp met een bezoek aan een tempel. Na de rit (rond 15:00) krijg je nog een gratis lunch. Het is echt de moeite waard! Ik was 45€ kwijt Puck up was om 8:30 en ik was om 16:30 weer terug.

Pure Bali beleving. Een echte aanrader!!

Doordat wij de enige waren die zich vandaag hadden aangemeld kregen we een prive begeleiding. Alles wat er beloofd werd in de beschrijving wordt dubbel en dwars waargemaakt. Goede reisbegeleiders, een voor het vervoer en een voor het fietsen op de mountainbike. We kwamen langs rijstvelden zonder horde toeristen en lachende kinderen zwemmend in de rivier. Erg authentiek!! Ontbijt was verrukkelijk( tip: bananenpannenkoek) en lunch geweldig! Een echte aanrader en top van onze vakantie!

De keuze was aanvankelijk een langere fietstocht (4 uur). Heb daar van afgezien vanwege mogelijk geaccidenteerd terrein. Blij deze keuze te hebben gemaakt. IK fiets daarvoor te weinig en de cross e-bike was voor mij ook eigenlijk aan de kleine kant. Vond de tocht echt wel de moeite waard. f

Hele leuke fietstocht. Heel goed geregeld met gevulde waterbidon voor op de fiets, helm, goede uitleg en een lekkere lunch aan het einde! Een aanrader.