Ubud Traditional Art Market

85 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Ubud Traditional Art Market: topattracties in de buurt

Ubud Traditional Art Market: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Ubud: all-inclusive tour met optionele lunch

Ubud: all-inclusive tour met optionele lunch

Maak een dagtour door Ubud en dompel jezelf onder in de levendige cultuur van Ubudian terwijl je de dag doorbrengt met het bezoeken van een selectie van de topattracties van Bali, waaronder een stop bij Ceking voor Tegalalang Rice Terrace, Tegenungan Waterfall, Ubud Monkey Sanctuary, kunstmarkt waar je op zoek kunt gaan naar je Bali-souvenir, en de Tirta Empul-tempel, bekend om zijn zegenende heilige lentetempel. Begin uw reis met een bezoek aan het apenbos van Ubud, het is de thuisbasis van meer dan 600 langstaart makaken die rondzwerven in hun natuurlijke habitat. Maak een beroemde selfie met aap in het apenreservaat van Ubud met de hulp van het lokale personeel. Ga vervolgens naar het noorden naar het paleis van Ubud (ook bekend als Puri Saren) en de markt van Ubud aan de overkant van de hoofdstraat van Ubud. Perfect om de Ubud-cultuur te leren kennen en een prachtige locatie om wat Bali Souvenir mee naar huis te nemen. Ga verder naar Tegalalang, beroemd om zijn prachtige natuurlijke landschap van Ceking Rice Terrace, waar je zijn oude Subak-irrigatiesysteem kunt leren kennen. Wandel door de bergkammen en leer hoe Tri Hita Karana een leidraad is voor de Balinese manier van leven. Ontdek hoe het werkt voor het Subak-systeem op Bali en maak van de gelegenheid gebruik om foto's te maken met een tropisch landschap als achtergrond. Stop bij D'Alas Restaurant of een ander alternatief restaurant dat je op je lijst hebt staan voor je lunch van de dag. Het is beschikbaar om te kopen als add-ons. Perfect restaurant in Indonesische stijl met een fantastisch landschap van de lustjungle van Ubud. Ga vervolgens oostwaarts naar Tampak Siring voor een oude tempel genaamd Tirta Empul-tempel, waar je kunt zien hoe Balinezen hun spirituele reiniging uitvoeren voordat ze gaan bidden in de Utama Mandala van de tempel. De reis naar de Tegenungan-waterval voltooid met een prachtige groene omgeving maakt het gebied erg fris. Maak een korte wandeling om dichter bij de waterval te komen en maak wat foto's voor je social media-feed van de dag.

Bali: Besakih Tempel & Lempuyang Tempel Poorten van de Hemel Tour

Bali: Besakih Tempel & Lempuyang Tempel Poorten van de Hemel Tour

Ga mee op een begeleide dagtour naar het oostelijke deel van Bali om de moedertempel van Bali, Pura Besakih, te bezoeken, samen met de Pura Penataran Agung Lempuyang-tempel en zijn iconische Poort van de Hemel. Geniet van handige hoteltransfers en een lunchstop met uitzicht op Mount Agung. Na een pick-up bij je hotel gaje naar de majestueuze Lempuyang-tempel in het oosten van Bali. Onderweg passeer je lange stukken prachtige en ongerepte rijstvelden, reis je over kronkelende wegen en bewonder je adembenemende bergen. Laat je verbazen door het magische uitzicht op Mount Agung achter de tempel. Jouw eigen privégids maakt niet alleen coole foto's voor je, maar geeft ook uitleg over de geschiedenis van de oude tempel en de Balinese bevolking en hun cultuur. Vervolgens bezoek je Tirta Gangga, bekend als het mooiste voormalige koninklijke waterpaleis in Oost-Bali. Ontdek de fonteinen, tuinen en stenen beelden van mythische wezens die water spuiten in zwembaden Buiten het paleis kun je genieten van de weelderige rijstvelden in het noordoosten van Bali. Na een bezoek aan het waterpaleis kun je genieten van een heerlijk lunchbuffet (met optionele aanvulling) met uitzicht op Mount Agung, de Telaga Waja-rivier en de rijstvelden. Als je klaar bent, ga je naar de grootste tempel van Bali, Pura Besakih. Ga met je gids mee naar Pura Besakih en leer waarom het de belangrijkste, de grootste en de heiligste tempel van de hindoe-religie op Bali is, en een van een reeks Balinese tempels. De tempel overleefde op wonderbaarlijke wijze de catastrofale vulkaanuitbarsting van 1963. Optimeer en personaliseer jouw ervaring met add-ons, van koffie proeven tot traditionele massage (sommige add-ons zijn alleen beschikbaar voor privétours). Selecteer de privétour om te genieten van de hoogste mate van flexibiliteit, intimiteit en ervaringen op maat, of sluit je aan bij de tour in kleine groep om op een betaalbare manier van de tour te genieten.

Ubud: Balinese kookles en markttour met transfers

Ubud: Balinese kookles en markttour met transfers

Begin dit culinaire privéavontuur met een handige ophaalservice vanaf je hotel in Ubud om 8:00 uur. Als je niet in Ubud verblijft, ga dan alleen en ontmoet je gastheer of gastvrouw in een aangewezen resort in de buurt van hun huis. Bezoek een traditioneel Balinees ommuurd familiecomplex in een dorp vlakbij rijstterrassen ten noorden van Ubud. Het dorp bestaat uit verschillende open paviljoens rond een centrale binnenplaats en is de thuisbasis van je gastheren en hun uitgebreide familie. Ontdek exotische Balinese vruchten, kruiden en specerijen zoals galangal, kruidnagel, cacao en nootmuskaat en leer meer over hun geneeskrachtige eigenschappen. Maak een wandeling van 10 minuten naar het huis van je gastheer voor een rondleiding door het familieverblijf voordat je samen met hen de authentieke Balinese keuken bereidt. Leer koken met de gerechten van de chef zoals pepes Gegrilde kip in bananenbladeren), spice yellow (kip met verse kurkuma saus en kokosmelk), en bregedel (gebakken gemalen maïs). Geniet van een heerlijke maaltijd die je hebt helpen bereiden terwijl je het lokale familieleven ervaart tussen het groen van de muren van hun compound. Laat familierecepten, nieuwe vrienden en herinneringen voor het leven achter.

Bali: dagtrip rijstterrassen, tempels en vulkaan in Ubud

Bali: dagtrip rijstterrassen, tempels en vulkaan in Ubud

Begeef je in de schilderachtige landschappen van centraal Bali tijdens een dagtour langs de rijstterrassen, tempels en actieve vulkaan van het schilderachtige centrum van het eiland. Geniet van een Indonesische lunch en meer. Na een pick-up van uw hotel door een chauffeur die uitstekende tevredenheid zal bieden, wordt u met een auto met airconditioning naar het dorp Batubulan gebracht om het centrum van handgemaakt batikweven te zien. Ga verder naar het dorp Celuk om goud- en zilversmeden aan het werk te zien. Ga vervolgens naar het huis van Bali's houtsnijwerk in Mas, en leer hoe je goed hout herkent en ermee werkt. Ga vervolgens naar het kunstenaarsdorp Batuan Ubud, voordat je het houtsnijwerk in de Batuan Trinity Temple bewondert. Ga verder naar de heilige tempel van Sebatu en de heilige bronwatertempel van Gunung Kawi. Geniet van een lunch in Kintamani, met een panoramisch uitzicht op Mt. Batur en het meer. Bezoek vervolgens het dorp Tegalalang om wat Balinese Luwak-koffie en gemberthee te proeven. Bewonder de kruidentuinen en rijstterrassen voor de afternoontea. Ga ten slotte naar het Sacred Monkey Forest dat dient om de Balinese langstaartaap (ook bekend als krabetende makaken) te beschermen. Dwaal rond op de markt van Ubud en bekijk het (koninklijke) paleis van de koning.

Ubud: Apenbos, Rijstterras, Tempel & Verborgen Waterval

Ubud: Apenbos, Rijstterras, Tempel & Verborgen Waterval

We presenteren geselecteerde bestemmingen die beroemd zijn op Bali. Geniet van de beste dingen om te doen in Ubud, waaronder het verkennen van oude hindoeïstische tempels, het proeven van lokale koffie en thee, het zien van dichte bossen met groene hellingen waar vriendelijke apen leven! wandel rond de rijstvelden en prachtige natuurlijke watervallen. Deze tour is zeer flexibel, je kunt onze chauffeur laten stoppen en een restaurant kiezen als je wilt lunchen, Atm/geld wisselen onderweg. Ubud Koffie Proeven Koffie proeven is een zeer goede keuze om 's ochtends te doen, hier kun je begrijpen hoe koffie op Bali wordt gemaakt, koffie- en theeboomplantages bekijken met een lokale gids, duur 30 minuten tot 45 minuten. Heilig apenbos Ubud Monkey Forest heeft duizenden vriendelijke apen, de apensoort hier is Macaca Fascicularis. De apen worden 3 keer per dag gevoerd door het personeel van het apenbos, zodat ze niet ondeugend zijn tegen bezoekende toeristen. Een interessante attractie is dat je een selfie kunt nemen met de apen! We nemen je mee om ongeveer 40 minuten tot 1 uur te genieten van dit apenbos. Tegalalang Rijstterrassen Je zult prachtige uitzichten zien op rijstvelden met keurig gerangschikte terrassen en omringd door majestueuze kokospalmen. We nemen je mee rond de rijstvelden, zien boeren, rijstbomen, irrigatiewater voor de velden en veel mooie fotoplekken. duur 40 minuten tot 1 uur Pura Tirta Empul / Tempel van het Heilige Water Deze Unesco tempel is een populaire bestemming in de buurt van Ubud en ook toegankelijk voor toeristen die de structuur van de Balinese tempel willen leren kennen. Deze tempel wordt specifiek gebruikt door Balinese hindoes voor gebeden/rituelen en nu kunnen toeristen er ook de reinigings-/zuiveringsrituelen doen. We nemen je mee rond de tempel om de tempelstructuur te bekijken en uitleg te geven over de tempel (optioneel voor het zuiveringsritueel) duur 40 minuten tot 1 uur Ulu Petanu waterval Dit is de meest natuurlijke waterval vergeleken met de andere in de buurt van Ubud. Er zijn niet al te veel trappen naar de waterval waardoor je niet te moe wordt, je kunt zwemmen en genieten van de schoonheid van de weelderige bomen. duur 40 minuten tot 1 uur

Ubud: Persoonlijke dagtrip met gids

Ubud: Persoonlijke dagtrip met gids

Doe een speciaal samengestelde rondleiding in de omgeving van Ubud en bekijk 5-6 van Ubuds populairste attracties, zoals een apenbos, rijstterras, koffieplantage en meer. Deze tour is speciaal voor jou ontworpen zodat je hem kunt aanpassen aan jouw voorkeuren. Begin je tour met een ophaalservice vanaf je hotel in de ochtend door je persoonlijke chauffeur en gids. Beleef een persoonlijk bezoek aan het apenbos, het rijstterras en de schommel, en de koffieplantage. Bekijk de Tirta Empul Tempel en Tibumana Waterval en geniet van de lunch. Kies uit de volgende bestemmingen om de tour helemaal naar je eigen hand te zetten: Tegenungan Waterval Suwat waterval Kato Lampo waterval Tukad Cepung waterval Saraswati Tempel Goa Gajah Tempel Puri Saren Agung (aubud Koninklijk Paleis) Gunung Kawi Tempel Batuan Tempel Campuhan heuvelrug wandeling Barong dans bekijken Penglipuran dorp Ubud kunstdorp Aloha schommel Kintamani Vulkaan Uitzicht Wild water raften Atv quad Glazen brug Ubud watervliegen park Dierentuin Bali Olifantenpark Lodge

Ubud: Rijstterras, apenbos en waterval privétour

Ubud: Rijstterras, apenbos en waterval privétour

Begin je tour door bij je hotel opgehaald te worden door een professionele chauffeur of gids. Leun achterover en ontspan tijdens de rit door het schilderachtige platteland van Ubud. Bezoek eerst het Monkey Forest heiligdom. Bekijk de speelse langstaartapen die tussen de bomen springen en maak een paar foto's met ze. Vervolg de reis naar Tegalalang Rice Terrace, waar je kunt zien hoe lokale boeren leven en werken. Bezoek daarna de Tirta Empul Tempel in het dorp Tampa Siring. Deze tempel staat bekend om zijn heilige water dat wordt gebruikt bij zelfreinigingsrituelen. Bezoek daarna een koffieplantage waar je meer te weten komt over het hele productieproces van koffie en thee. Proef tijdens je bezoek verschillende soorten koffie en thee. Tot slot breng je een bezoek aan de Tibumana waterval, waar je een verfrissende duik kunt nemen tussen het groen van het bos. Aan het eind van de tour word je weer afgezet bij je hotel.

Ubud: privéavondtour met Legong-dansvoorstelling

Ubud: privéavondtour met Legong-dansvoorstelling

Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie, ga je naar het rijstterras van Tegalalang, gelegen in het noordelijke deel van Ubud. Leer van je gids over Subak, het traditionele irrigatiesysteem dat de lokale bevolking al generaties lang gebruikt. Je volgende bestemming is het paleis van Ubud, de residentie van het koninklijke koninkrijk van Ubud. Vervolgens wordt u meegenomen naar de kunstmarkt van Ubud, aan de overkant van het paleis, waar u kunt onderhandelen over lokale kunstwerken. Om 19:00 uur wordt u naar het paleis gebracht om een Legong-dansvoorstelling te zien. Voordat je na de show terugkeert naar je hotel, heb je de mogelijkheid om te dineren in Ubud. Je gids zal een geweldige aanbeveling doen over zijn favoriete lokale eetgelegenheden.

Ubud: kunstmarkt, waterval en tempeltour met Legong-dans

Ubud: kunstmarkt, waterval en tempeltour met Legong-dans

Breng een avond landinwaarts door in Ubud, het artistieke hart van Bali. Geniet van een mix van spectaculaire landschappen, historische tempels, traditionele kunst en culturele optredens. Kies tussen een gedeelde of privétour en selecteer de Legong-dansadd-on om een show in Ubud Palace te bekijken. Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie, begin je de tour met een bezoek aan een van de epische watervallen van Ubud. Kies tussen de Kanto Lamto-waterval, de Cepung-waterval of de Leke Leke-waterval. Wat je ook bezoekt, voel je gefascineerd door de natuurlijke schoonheid en maak een paar foto's voor je sociale media-feeds. Ga vervolgens naar de Tirta Empul-tempel, bekend om zijn heilige heilige bron. Verken deze wonderlijke tempel, dompel jezelf onder in het rijke culturele erfgoed en bewonder het omringende landschap van Tampak Siring. Als je wilt, kun je deelnemen aan het spirituele reinigingsritueel dat bekend staat als Melukat (indien add-on geselecteerd). Vervolg de excursie met vrije tijd om door de stad Ubud te dwalen. Ontdek de kunstmarkt, bezoek de Saraswati-tempel of ga vroeg eten voordat je de Legong-dansvoorstelling in Ubud Palace bekijkt, als je voor deze add-on kiest. Na de voorstelling keert u terug naar uw accommodatie.

Ubud Waterval, Tempel, Rijstterrassen & Apenbos Tour

Ubud Waterval, Tempel, Rijstterrassen & Apenbos Tour

Geniet van een tour langs enkele van Ubuds meest iconische bestemmingen vanuit het comfort van een voertuig met airconditioning. Bezoek de Tibumana waterval, de tempel van de heilige bron Tirta Empul, de rijstterrassen en het apenbos tijdens deze dagtocht. Begin je avontuur met een ophaalservice vanaf je accommodatie om 08:00 uur met een privéauto met airconditioning en Engelssprekende gids. Je rijdt via schilderachtige wegen over de rijstvelden naar de Tibumana waterval, geniet van een verfrissende duik en maak gedenkwaardige foto's bij de waterval. Bezoek een koffieplantage en ervaar hoe Balinese koffie op traditionele wijze wordt gemaakt. Proef verse Balinese koffie of gemberthee met uitzicht op River Valley. Vervolg je reis en bezoek een beroemde tempel met heilig water op Bali, de Tirta Empul Tempel. Dompel jezelf onder in de lokale geest en kijk hoe de lokale bevolking hun respect betuigt aan de goden. Geniet op eigen kosten van het proeven van lokaal Balinees eten en het bewonderen van de schilderachtige uitzichten. Stop bij de Tegalalang rijstterrassen en maak opmerkelijke foto's die deze Ubud tour zeer gedenkwaardig zullen maken. Terwijl je hier bent kun je op eigen kosten deelnemen aan een jungleswing Sluit de tocht af met een bezoek aan Ubud Monkey forest, waar meer dan 600 langstaartmakaken in hun natuurlijke habitat rondlopen. Neem een beroemde selfie met de aap met de hulp van het lokale personeel.

De topbezienswaardigheden in Ubud

Activiteiten in Ubud Traditional Art Market

Steden in Indonesië

Andere activiteiten in Ubud Traditional Art Market

Wil je alle activiteiten in Ubud Traditional Art Market bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ubud Traditional Art Market

Gemiddelde beoordeling

4.8
(2.142 beoordelingen)

De gids bood ons aan om eerder op te halen (04.00 uur), zodat we de drukte bij Gates of Heaven konden vermijden, wat erg aardig was. Wij genieten echt van de rondleiding. Alle attracties waren geweldig en de gids beheerste het Engels goed en had een goede kennis van de Balinese geschiedenis en cultuur. Hij heeft ons ook een aantal geweldige foto's gemaakt. Ik zou deze rondreis aanbevelen.

Kortom een geweldige reis, vooral dankzij onze gids Goody Gede die veel uitlegde over de tempels, de religie en tradities en onze vele vragen nooit beu werd. Hij is ook een geweldige fotograaf. De reis duurt echter lang en naar mijn mening is de Hemelpoort niet echt de moeite waard. Mensen wachten uren op hun fotoshoot en de tempel die je daarvoor ziet is veel interessanter.

De beste gids, fotograaf, chauffeur. Ik heb hem zeker aanbevolen als je op zoek bent naar de beste foto's en herinneringen aan je reis, hij is degene, Goody Gede, heel erg bedankt meneer.

Margot is een zeer goed geïnformeerde en uiterst betrokken gids, maar ook een zelfverzekerde chauffeur. Ik heb een prachtige en zeer gevarieerde dag met hem gehad door het noorden van Ubud!

Alles was prachtig. De gids was erg vriendelijk en we hebben veel plaatsen gezien. ik raad het aan