Uluwatu

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Uluwatu

Wil je alle activiteiten in Uluwatu ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Uluwatu

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 901 beoordelingen

Aardige grote tempel met mooie vergezichten - opgepast want vlakbij de tempel vrij agressieve/impulsieve aapjes - en impressionante folkloristische zang en dans. Mijn jonge (20j) gids Putu Kupit was punctueel, stond open voor enkele grapjes en was behulpzaam - hij waarschuwde (terecht!!) voor diefstal door de aapjes en bood mij een paraplu aan toen tijdens de kecakdans plots hevige regen uitbrak. Ik bleef niet meer voor het avondeten.

Geweldige ervaring met deskundige gids Atta

De tour naar Uluwatu tempel en steile rotsformaties aan de zuidkust is de moeite waard. De Kecakdans door een professionele dansgroep is fascinerend ondanks de vele toeristen in het openluchttheater. Onze jonge Gids Atta bleek attent, informatief en een goede chauffeur. Wij bevelen hem aan.

Super toffe gids die ons de hele weg begeleid heeft en ook bij de tempel zelf veel informatie kon geven en de beste foto plekken uitzocht. De dans was heel gaaf om mee te maken en zeker een aanrader!

Super leuke dagtour gehad met bezoek aan verschillende tempels en stranden. Een aanrader voor wie graag opstap wil gaan en de leuke tempels en stranden van uluwatu van dichtbij wil benaderen.

Onze gids Wajan deed goed zijn best om het naar ons zin te maken. Hij vertelde leuke verhalen tijdens de tour en kon elke vraag beantwoorden. Top dag gehad met een romantisch diner.