Datums kiezen

Ontdek het beste van
Umag

Umag

Onze aanbevelingen voor Umag

Umag: cruise bij zonsondergang met dolfijnen spotten

1. Umag: cruise bij zonsondergang met dolfijnen spotten

Ervaar de Adriatische Zee en vang een glimp op van speelse Adriatische dolfijnen tijdens een schilderachtige boottocht. Geniet van een cruise bij zonsondergang en een adembenemend uitzicht op de vuurtorens van Umag en Savudrija. Ga naar de pier en spring aan boord van de boot om aan je reis te beginnen. Geniet van een welkomstdrankje met lokale schnapps terwijl je de zee oversteekt. Houd dolfijnen in de gaten terwijl uw bekwame kapitein ze lokaliseert voor uw kijkplezier. Kijk hoe ze rond de boot spelen en uit het water springen. Ga vervolgens naar de vuurtoren van Savudrija, de oudste vuurtoren van Kroatië. Zweef er langs en bewonder de adembenemende, rotsachtige kustlijn. Na het spotten van dolfijnen kunt u achterover leunen, ontspannen en genieten van een glas verfrissende Istrische witte wijn terwijl u geniet van de zonsondergang boven de rustige omgeving van de Adriatische Zee.

Umag: olijfolie, wijn en lokaal eten op een familieboerderij

2. Umag: olijfolie, wijn en lokaal eten op een familieboerderij

Dompel jezelf onder in deze gastronomische ervaring van boer tot bord op een familieboerderij in de buurt van Umag. Kom meer te weten over de productie van premium olijfolie in een regio die door de Italiaan Flos Olei is uitgeroepen tot de beste olijfolieregio ter wereld. Ontmoet uw gastheer op hun familiebezit dat werd gebouwd in 1899. Bewonder het uitzicht op de olijfgaarden, wijngaarden en boomgaarden voordat u naar het olijfolieproeflokaal gaat. Luister terwijl je gids de geheimen achter het olijfoogst- en olie-extractieproces onthult. Ontdek hoe het proces door de jaren heen is veranderd. Krijg tips over hoe u olijfolie op de juiste manier kunt bewaren om de versheid te garanderen. Proef wat Olivo Istriano Premium Grand Cuvée-olie. Leer hoe u premium olie kunt proeven en onderscheiden van inferieure olijfolie. Koppel uw olie met een Istrische charcuterieplank met diverse vleeswaren en twee biologische kazen van een lokale boerderij. Proef vers bereide zelfgemaakte ricotta kaas met olijven. Proef vers seizoensfruit uit de tuin met zelfgebakken brood. Sluit je proeverij af met wat ambachtelijk ijs. Sip op Malvasia Istrina-wijn, droge Muscat Cuvee-wijn, Istrische Refosco rode wijn, olijvenlikeur en vlierbloesemsap. Maak een wandeling door de olijfboomgaard om meer te weten te komen over verschillende soorten olijfbomen.

Vanuit Umag: Dagtocht naar Poreč met lunch en zwemmen

3. Vanuit Umag: Dagtocht naar Poreč met lunch en zwemmen

Geniet van een zomercruise aan de westkust van Istrië tijdens deze boottocht van Umag naar Poreč. Bewonder de natuurlijke schoonheid van de westkust en zwem in het blauwe water. Begin uw reis vanuit de haven van Umag en vaar naar de stad Poreč. Tijdens het varen kunt u zich vergapen aan het prachtige panorama aan de westkust van Istrië. Bij het aanmeren in Poreč kunt u genieten van twee uur vrije tijd om door de stad te dwalen. Ga vervolgens weer aan boord van de boot voor een heerlijke lunch en wat wijn. Na de lunch vaart u nog een laatste keer langs de westkust van Istrië terwijl u terugkeert naar Umag.

Van Umag: Venetië-boottocht met dag- of enkele reis

4. Van Umag: Venetië-boottocht met dag- of enkele reis

Venetië is zonder twijfel een van de meest verheerlijkte en romantische steden ter wereld en daarmee een van de meest gewilde bestemmingen. Een aangename boottocht van ongeveer twee en een half uur brengt ons naar het prachtige Venetië en maakt van uw vakantie een spectaculaire ervaring. Gesticht in de 5e eeuw en geleidelijk verspreid over 118 eilandjes, die de indruk wekken van een drijvende stad, werd Venetië in de 10e eeuw 's werelds machtigste zeemacht. De hele stad is een ongelooflijk architectonisch meesterwerk; de werken van enkele van 's werelds meest prominente kunstenaars zoals Giorgione, Titiaan, Tintoretto, enz., zijn zelfs in de kleinste gebouwen te vinden. 's Middags kunt u genieten van uw vrije tijd in individuele activiteiten, lunchen en een ritje met de gondel of watertaxi maken.

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Umag

Wil je alle activiteiten in Umag bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.