Union Square, New York

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Union Square, New York

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 967 beoordelingen

In combi met NewYorkCITYPass een perfecte manier om NY te verkennen

De All Around Town Pass (Hop on, hop off) bood in combinatie met de NewYorkCITYPass een perfecte manier om New York te verkennen. De geboden night tour vormt zonder meer een hoogtepunt. De gidsen verschillen in kwaliteit (van slecht tot zeer goed), maar doordat iedere bus een eigen gids heeft, heb je uiteindelijk toch het hele verhaal gehoord over New York. De geluidsinstallatie in de bus is niet (meer) van de beste kwaliteit. Doordat de gids meestal bij / op de trap ging staan en wij daar vlakbij gingen zitten, hebben wij het meeste toch wel gehoord.

Fantastische reis gehad, heel veel gezien en gedaan. Hop on / Hop off bus is perfecte manier om alles te zien van de stad en je kunt overall uitstappen en later weer opstappen. Ook de attracties die we gekozen hadden, waren prima te doen en zeer gemakkelijk allemaal. Zeker een aanrader om met de New York Freestyle pass (aantal attracties kun je zelf bepalen) de stad New York te verkennen. Leuke bijkomstigheid is dat er ook een aantal restaurants in de Freestyle pass zitten waar je ontbijt/lunch kan doen.

New York Hop on Hop off-tour echt een aanrader.

Het inwisselen van de voucher voor tickets ging zonder problemen. De medewerkster probeerde ons nog wel VIP passen aan te praten voor 25,00 dollar per persoon, maar dit hebben wij niet gedaan. Wij hebben altijd plek gehad op het bovendek en hierbij verteld een gids wat er te zien valt. Je kan ook kiezen voor een digitale gids in andere talen. Het is ons prima bevallen.

3 dagen hop on hop off en heel new york gezien

3 dagen hop on hop off en alle belangrijke locaties gezien met als toegift een nachttour van 2 uur door New York en Brooklyn + een boottocht tussen brooklyn bridge en vrijheidsbeeld (op afstand)

Prima manier om goede indruk van stad te krijgen

Personeel met veel en relevante info over de stad. Intercom werkte prima met goede comfortabele in-ear koptelefoon. Altijd genoeg plaats inde bus (ook boven).