Universiteit van Cambridge

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Cambridge, Verenigd Koninkrijk

Universiteit van Cambridge: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Cambridge: begeleide puntingtour

  1. Cambridge: begeleide puntingtour

  Deze puntertour van 45 minuten met chauffeur beslaat de gehele lengte van de rivier de Cam, waarlangs de colleges van Cambridge University zich bevinden. Geniet van meer dan 800 jaar geschiedenis terwijl je de historische bezienswaardigheden in je opneemt. Ontspan in de comfortabele stoelen met traditionele kussens en dekens. Geniet van interessant historisch commentaar van je chauffeur, samen met enkele grappige verhalen over het punteren van Cambridge. De 7 colleges die op de tour aanwezig zijn, hebben een aantal van de meest illustere en invloedrijke alumni die zijn afgestudeerd aan Cambridge. Luister naar verhalen over het studentenleven, academisch en sociaal, van Isaac Newton tot prins Charles.

 • Cambridge: University Alumni Tour met King's College Option

  2. Cambridge: University Alumni Tour met King's College Option

  Neem deel aan een historische wandeltocht langs enkele van de beroemdste hogescholen in Cambridge en leer meer over het studentenleven aan een van 's werelds meest prestigieuze universiteiten van een afgestudeerde gids van de Universiteit van Cambridge. Kijk waar DNA is ontdekt, bezoek beroemde kapellen en bibliotheken en luister naar fascinerende anekdotes uit je afgestudeerde gids. Zie waar Prins Charles, Sir Isaac Newton en Stephen Hawking studeerden en geniet onderweg van de prachtige uitzichten op oude architectuur. Wandel vanaf King's College op King's Parade en passeer bezienswaardigheden zoals Trinity Hall College, Trinity College en Corpus Christi College. Kijk binnen in Pembroke College en bewonder het gewelfde plafond van King's College Chapel en het terrein van King's College en Queens' College, gesticht in 1448 door Margaretha van Anjou. Bewonder de meest herkenbare gebouw...

  very nice experience. Wendy, our guide, showed and explained everything well and I understand now how the Colleges work.

 • Cambridge: stads- en universiteitstour inclusief King's College

  3. Cambridge: stads- en universiteitstour inclusief King's College

  Deze Cambridge Universiteit en stadstour laat je kennismaken met de cruciale rol van Cambridge in de wereldgeschiedenis en belicht de architectonische wonderen van de stad met toegang tot King's College Chapel. Begin je tour vanuit het stadscentrum en hoor een korte tijdlijn van alle interessante en bijzondere dingen die Cambridge beroemd maken. Ga naar de oudste kerk, universiteit en het laboratorium van de stad, waar belangrijke wetenschappelijke mijlpalen zijn gevestigd. Bezoek bezienswaardigheden zoals de Mathematical Bridge op Queens 'College en het Senaatshuis. Het hoogtepunt van deze tour is de prachtige King's College Chapel. De thuisbasis van het grootste gewelfde plafondventilator ter wereld, bewonder de majestueuze glas-in-loodramen en een schilderij van Rubens. Leer over de lange architecturale geschiedenis van de kapel en de relatie met voormalige koningen en koninginnen. ...

 • Cambridge: University Punting and Walking Tour

  4. Cambridge: University Punting and Walking Tour

  Een afgestudeerde gids van Cambridge University neemt je mee op een boeiende reis door de tijd terwijl je het kleurrijke verhaal van Cambridge en zijn beroemde universiteit vertelt. Krijg een prachtig inzicht in het studentenleven. Tijdens deze wandeltocht zul je zien waar beroemde alumni hebben gestudeerd, waaronder Prins Charles, Sir Isaac Newton en Stephen Hawking, beroemde kapellen en bibliotheken bezoeken, naar anekdotes luisteren en zien waar de structuur van DNA werd ontdekt, terwijl je uitzicht hebt op beroemde architectuur met meer dan 800 jaar geschiedenis. De tour omvat bezienswaardigheden zoals Trinity Hall College, Trinity College, Corpus Christi College, Pembroke College, Queens' College, King's College, Clare College, The Senate House, Gonville and Caius College, St Catherine's College, Great St Mary's Church, The Eagle Pub, Corpus Christi college, The Round Church en no...

  Erg leuke en informatieve walkingtour. Tourguide Mackenzie was niet alleen heel kundig maar ook nog eens heel aardig. Je komt door steegjes en op plekken waar je zelf niet snel zou komen, zoals een klein kapelletje in een college. Aan te raden! Tijdens het puntig was John de kapitein en guide. Met humor vertelde hij zijn verhaal. De tour duurde bijna een uur en de boot was voorzien van dekens en paraplu’s. We hebben genoten.

 • Cambridge: Chauffeured Punting Tour

  5. Cambridge: Chauffeured Punting Tour

  Bij aankomst bij de check-in van de leverancier in de La Mimosa Landing Stage (CB5 8AQ), wordt u begroet en geboekt op de volgende beschikbare vertrekkende tour. Tours vertrekken regelmatig gedurende de dag en bieden plaats aan maximaal 12 passagiers. De tour duurt 45-50 minuten en je reist langs de rivier de Cam in Cambridge. Tijdens de reis passeer je 7 riviercolleges: Kings, Queens, St Johns, Trinity, Trinity Hall en Clare. Bezienswaardigheden onderweg zijn onder meer de Kings College Chapel, de Bridge of Sighs en de Wren Library. Tijdens de tour geeft uw chauffeur een interessant en informatief historisch commentaar en beantwoordt u eventuele vragen.

 • Cambridge: stadswandeling met hoogtepunten

  6. Cambridge: stadswandeling met hoogtepunten

  Leer van uw deskundige lokale gids en haal het meeste uit uw tijd tijdens uw verblijf in Cambridge. Gidsen zijn professioneel opgeleid en hebben een blauwe of groene badge uitgereikt door het Institute of Tourist Guiding en zijn lid van de Society of Cambridge Tourist Guides. Verken de stad en ontdek Cavendish Laboratory. Hier werden atomen gesplitst, deeltjes ontdekt en DNA opgelost, naast andere belangrijke wetenschappelijke ontdekkingen. Bezoek ook het grote Senaatshuis en de Corpus Clock (plaatselijk bekend als de Grasshopper Clock) met zijn intrigerende symboliek. Een rondreis door Cambridge zou niet compleet zijn zonder een aantal hogescholen te passeren. Passeer Corpus Christi College, King's, Gonville & Caius en Trinity.

 • Cambridge: historische wandeltocht

  7. Cambridge: historische wandeltocht

  Je tour begint in het historische hart van Cambridge, vlakbij de oude Romeinse weg. Je ziet de kerk van het Heilig Graf, gebouwd door monniken in de 12e eeuw voor reizigers. Ga verder om drie van de beroemde Cambridge-colleges te zien: St John's, Trinity (met zijn 34 Nobelprijswinnaars) en Gonville en Caius.

  Zodra je aankomt in het geografische centrum van Cambridge, leer je over de Great St Mary's Church en het 18e-eeuwse Senaatshuis van de universiteit, waar diploma-uitreikingen worden gehouden. Geniet van de pracht van King's College Chapel, meer dan honderd jaar gebouwd door vijf koningen. Leer via je professionele gids de fascinerende geschiedenis van Cambridge's nieuwste attractie, de Corpus Christi-klok, onthuld door Stephen Hawking in 2008.

  Je gids zal je vergezellen naar de 11e-eeuwse kerk van St. Bene't, waar stedelingen aanbidden sinds de bouw in 1030. ...

 • Cambridge Guided Punt: gedeelde tour van 45 minuten

  8. Cambridge Guided Punt: gedeelde tour van 45 minuten

  Deze 45 minuten durende College Backs-tour biedt de ideale kennismaking met de lange en bewogen geschiedenis van Cambridge. Ontdek hoe de stad is geëvolueerd van een middeleeuwse marktstad naar een centrum van wereldklasse voor onderwijs, terwijl u geniet van een spectaculair uitzicht vanaf de rivier.

  Deze tour is de beste manier om Cambridge te laten zien. Je gids heeft een passie voor geschiedenis en een talent om dat met je te delen. Van de gotische pracht van King's College Chapel tot de klassieke elegantie van de Wren-bibliotheek, je gids zorgt ervoor dat je niets mist.

  De gidsen staan tot uw dienst, bij regen of zonneschijn, dus kom en ervaar de populairste tour van Cambridge.

 • Cambridge: 2 uur durende privé-universiteitswandeling

  9. Cambridge: 2 uur durende privé-universiteitswandeling

  Je tour begint in het stadscentrum, waar je een korte tijdlijn krijgt met alle interessante en bijzondere dingen en evenementen die Cambridge University beroemd maken. Ga verder en bestrijk de belangrijkste bezienswaardigheden van Cambridge, zoals de oudste kerk, en het bekendste laboratorium, waar wereldberoemde wetenschappers werden gehost. Je gaat naar de beste fotospots om bezienswaardigheden vast te leggen, waaronder King's College Chapel, de Mathematical Bridge en Trinity College. Luister naar je studentengids terwijl ze de lokale kleur benadrukken en weinig bekende geheimen delen, zoals wat Henry VIII boven de poort van Trinity College houdt en welke speciale privileges de fellows van St. John's delen met de koninklijke familie. Voor een echt op maat gemaakte ervaring, pas je tour aan je voorkeuren aan. Van specifieke begin- en eindtijden tot speciale interessante onderwerpen. D...

 • Cambridge: gedeelde universiteitspunttour

  10. Cambridge: gedeelde universiteitspunttour

  Deze puntertour van 50 minuten met chauffeur omvat de "universiteitsruggen" met zeven van de meest prestigieuze hogescholen van de universiteit van Cambridge. Terwijl je door dit prachtige stuk rivier wordt geleid, zul je worden getrakteerd op de geschiedenis van de verbluffende architectuur en het landschap om je heen. Geniet van honderden jaren geschiedenis terwijl u geniet van het traditionele tijdverdrijf van Cambridge tijdens een gedeelde puntertour. Deze puntertour is een geweldige manier om de bezienswaardigheden van Cambridge voor minder te zien terwijl je de punterboot deelt met andere klanten.

Sitemap Universiteit van Cambridge

Wil je alle activiteiten in Universiteit van Cambridge ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.