Universiteit van Wenen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Universiteit van Wenen

Wil je alle activiteiten in Universiteit van Wenen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Universiteit van Wenen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.281 beoordelingen

(Deze beoordeling is voor de Engelstalige "Vienna’s Secrets – Backyards & Mysterious Locations" tour) One gids, Utte (ik hoop dat ik haar naam juist heb), slaagde erin om de juiste mix te brengen van leuke en historische weetjes zonder dat je de indruk krijgt terug in de geschiedenisles te zitten. De tocht zelf brengt je zoals de titel het zegt naar mooie, en in het drukke Wenen heel rustige, plekjes. Een aanrader!

Busroute’s zijn prima en mooi om te zien. Helaas was het wel altijd volle bak vooral op de groene route. Hop on, hop off is wel een leuk concept omdat je zelf bepaalt welke bezienswaardigheden je nader wil bekijken. Ook de aansluitingen zijn meestal om het half uur of vaker dus je kunt er je schema makkelijk op aanpassen. Al met al een leuke ervaring.

Een uitstekende manier om de stad te verkennen

Wenen heeft een uitstekende dekking met de Hop-on Hop-off lijnen.door is het voor iedereen mogelijk de bezienswaardigheden te bekijken. tijdens de ritten kan je bepalen wat je nogmaals wil bezoeken.

Een geweldige manier om in een korte tijd de belangrijkste plekken van de stad te bekijken, onder leiding van een leuke en competente gids. een aanrader!

Fantastische fietstocht met enthousiaste gids

Fantastische fietstocht met een leuke route door de stad en een zeer enthousiaste gids.