Universiteit van Wenen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Universiteit van Wenen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.257 beoordelingen

(Deze beoordeling is voor de Engelstalige "Vienna’s Secrets – Backyards & Mysterious Locations" tour) One gids, Utte (ik hoop dat ik haar naam juist heb), slaagde erin om de juiste mix te brengen van leuke en historische weetjes zonder dat je de indruk krijgt terug in de geschiedenisles te zitten. De tocht zelf brengt je zoals de titel het zegt naar mooie, en in het drukke Wenen heel rustige, plekjes. Een aanrader!

Busroute’s zijn prima en mooi om te zien. Helaas was het wel altijd volle bak vooral op de groene route. Hop on, hop off is wel een leuk concept omdat je zelf bepaalt welke bezienswaardigheden je nader wil bekijken. Ook de aansluitingen zijn meestal om het half uur of vaker dus je kunt er je schema makkelijk op aanpassen. Al met al een leuke ervaring.

Het was vrij slecht weer maar ondanks dat was het de moeite waard.

Een prima begeleider die veel van de stad wist. Tempo lag niet te hoog maar je moet wel soms doorfietsen. Veel weteswaardigheden die op een leuke manier verteld werden. Het regende een groot deel van de tijd maar ondanks dat dat werd de hele tocht afgemaakt.

Prima manier om een goede indruk van Wenen te krijgen.

Leuk om 's morgens het oude centrum te voet te verkennen en 's middags met de fiets de omgeving rond het centrum. Jammer dat er wat overlap in zit en dat je niet echt naar de Prater gaat, maar alleen het grote reuzenrad van grote afstand ziet.

Zeker een aanrader om snel veel te zien van de stad. Erg enthousiaste gidsen en vrijwel geen overlap tussen de wandeling en de fietstocht. De fietstocht was echter wel met een te grote groep, 20 man.