University of Oxford
Huren

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

University of Oxford Huren: Onze meest aanbevolen

 • Oxford: stadsfietstocht met studentengids

  1. Oxford: stadsfietstocht met studentengids

  Ontdek het historische stadscentrum van Oxford en de magische parken aan de rand van de stad met deze begeleide fietstocht. Fiets langs de beste attracties van de stad en bedek meer terrein. Ontmoet je gids in het stadscentrum om je ervaring te beginnen. Fiets samen met een studentengids door de stad en leer meer over de geschiedenis van Oxford. Bewonder de universiteitsgebouwen waar Oscar Wilde, JRR Tolkien, CS Lewis en veel Britse politici hebben gestudeerd. Bewonder de architectuur van de hogescholen in Oxford en ga de beroemde Bodleian Library binnen. Bewonder het landschap van Port Meadow en bezoek sites die u niet te voet kunt bereiken. Geniet van veel stops langs de route en eindig terug op het oorspronkelijke ontmoetingspunt.

 • Oxford: fiets- en wandeltocht met gids voor alumni van de universiteit

  2. Oxford: fiets- en wandeltocht met gids voor alumni van de universiteit

  Dompel jezelf onder in de cultuur van Oxford University en leer alles over de omvang van de beroemde campus tijdens deze fiets- en wandeltocht. Verken de dramatische moderne architectuur van het Blavatnik Center en de middeleeuwse gevel van Magdalen College. Het wandelelement van de tour neemt je mee naar een van de oudste hogescholen van de universiteit en de wereldberoemde Bodleian Library, beroemd als filmlocatie in de Harry Potter-films. Ervaar het schilderachtige landschap van de Christ Church Meadows voordat je All Souls College en de Radcliffe Camera bezoekt. Weven in en uit de oude stad met ritten door lokale groene ruimtes en verken de Port Meadow terwijl je leert over Lewis Carroll's tijd in Oxford.

 • Oxford: riviercruise en wandeltocht naar Iffley Village

  3. Oxford: riviercruise en wandeltocht naar Iffley Village

  Begin aan een actief dagje uit om Oxford te bezoeken. In het eerste half uur loop je langs hogescholen van de universiteit, waaronder Christchurch, om het vertrekpunt voor de riviercruiseboot te bereiken. Glijd vervolgens ongeveer 20 minuten langs de rivier de Theems om het dorp Iffley te bereiken. Kijk tijdens de riviercruise naar de roeiers en hoor alles over de roeitraditie in Oxford. Je reist langs hetzelfde stuk rivier waar schrijver Lewis Carroll ooit op roeide en het verhaal voor Alice in Wonderland creëerde. Wanneer u de Iffley-sluis bereikt, kunt u traditionele smalle boten door de riviersluis zien varen. Stap uit voor een wandeltocht van 1 uur om het dorp Iffley te verkennen, een prachtig dorp met veel schilderachtige huisjes met rieten daken en een van de oudste en meest unieke kerken in Engeland. Dit omvat ook de optie voor een korte borrelstop in een historische tuinpub. ...

 • Ontdek Oxford: fietstour door stad en platteland

  4. Ontdek Oxford: fietstour door stad en platteland

  De beste manier om Oxford en zijn prachtige omgeving te zien is op de fiets. In feite gebruiken veel inwoners fietsen om door de stad te reizen, omdat Oxford niet de meest autovriendelijke plaats is. De fietstourroute kan variëren volgens speciale verzoeken, maar over het algemeen is de route als volgt. Vertrek met de fiets vanuit Oxford en volg een ontspannende schilderachtige route langs het pad van de Theems om een pittoresk dorp met rieten huisjes, een middeleeuwse kerk en schilderachtige uitzichten te bezoeken. Je gaat dan verder met een wandeling van 1 uur die je laat kennismaken met de bezienswaardigheden van Oxford, inclusief bezoeken aan de hogescholen. Het is ook mogelijk om een pubstop te plannen voor verfrissingen en, ongeacht de route, kunt u inzicht krijgen in hoe een boottocht langs deze route in 1862 Lewis Carroll's verhalen over 'Alice in Wonderland' inspireerde.

Sitemap University of Oxford

Wil je alle activiteiten in University of Oxford ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.