Unter den Linden

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Unter den Linden

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 11.102 beoordelingen

Heel bijzonder om in zo'n mooie oldtimer de stad van Berlijn te ontdekken. Heel veel informatie gekregen over de stad en haar historische gebouwen. Tijdens de toer hadden we een fotoboek beschikbaar waarin veel extra informatie was opgenomen. De gids sprak prima Engels en was tijdens de tour zelf ook erg enthousiast. Dit was echt het hoogtepunt van onze stedentrip.

Het is een leuke, maar korte ervaring. Er staan verschillende beelden van ABBA tot Gorbatsjov, er is veel diversiteit. Al zijn er wel twee kamers die volledig gericht zijn aan Duitse series. Het is een aanrader, maar een korte activiteit, op ongeveer een uurtje ben je rond.

Als je Berlijn en omgeving wil zien, raad ik zeker de welcome card ABC aan (zones) Daarmee kun je ook naar Potsdam.. Wij hebben 48 uur gedaan maar langer kan ook. Geldig voor alle bussen, trams, metro en trein.. (niet voor sightseeing busses)

it was a really fun tour! the cars are a little bit difficult to work with at first but you het the hang of it! our tour guide was really friendly as well

Handig dat je zonder nadenken zo het OV in kan. Van kortingen haast geen gebruik gemaakt ivm sluiting van alles vanwege Corona.