Untere Belvedere

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Untere Belvedere: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Wenen: hop on, hop off-busticket met gratis wifi

  1. Wenen: hop on, hop off-busticket met gratis wifi

  Ontdek de keizerlijke bezienswaardigheden van Wenen in je eigen tempo met een ticket voor de hop on, hop off-tourbus met open dak. Ontdek hoe de stad zich vanuit haar Keltische en Romeinse verleden ontwikkelde tot de grootste stad in Oostenrijk. Wenen heeft een uitzonderlijke muzikale geschiedenis en staat daardoor bekend als Stad van de Muziek. Maar door haar associatie met psychoanalist Sigmund Freud wordt de stad ook wel de Stad van Dromen genoemd. Een van de haltes is het Haus der Musik, waar je de muzikale geschiedenis van Wenen leert kennen via de interactieve tentoonstellingen. Je kunt kiezen uit meerdere opties, waaronder een luxe tour die een 1 uur, begeleide nachttour om 18:00 uur omvat, die ontworpen is om je een ander beeld te geven van de meest iconische bezienswaardigheden in Wenen. Het commentaar aan boord is beschikbaar in 13 talen en biedt waardevolle informatie om je...

  2 leuke routes met veel uitleg. Doe je in de hele ronde in een keer, dan zijn de stoelen niet echt comfortabel. Op de blauwe route een aantal lange stops,dat was minder. Verder heel tevreden.

 • Wenen: privé Gustav Klimt en geschiedeniswandeling

  2. Wenen: privé Gustav Klimt en geschiedeniswandeling

  Nadat u uit uw accommodatie bent vertrokken, vertrekt u naar uw eerste stop van de tuinpoort naar de Upper Belvedere. Ontdek daar terwijl Klimt's First Kiss de galerij van het paleis benadrukt. Je gids zal je ook uitleggen hoe Klimt's "Schieles an Kokoschkas" de geest in Wenen van rond 1900 illustreert. Loop vanaf daar de heuvel af. Bij het passeren van de Lower Belvedere blijft de barok achter. Het Sovjetmonument op de Schwarzenbergplatz vertegenwoordigt het beste en het slechtste van de geschiedenis van Wenen. Karlplatz wordt omringd door de meest indrukwekkende barokke kerk van de stad - St. Charles, een van 's werelds beste concertzalen - Musikverein, en Otto Wagner's iconische metro-paviljoens in art nouveau-stijl. Als u het Secession-gebouw bereikt, verschijnt het moderne Wenen voor u. Dit is het gebied met de buurten waar Freud, Mahler, Schoenberg, Klimt, Schiele en Hitler hebbe...

Sitemap Untere Belvedere

Wil je alle activiteiten in Untere Belvedere ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Untere Belvedere

De 2 daagse tour door Wenen was erg leuk. Alle uitleg via een koptelefoon was gemakkelijk te begrijpen. Een kaart waarop de haltes beter zichtbaar zijn zou handig zijn, omdat het niet altijd werkt met de mobiele telefoon.

Een must voor een stedentrip. Zeer aardige en geduldige chauffeurs. De stadstour door Wenen was ook geweldig en al bij de prijs inbegrepen. Ook in andere steden rijd ik graag met BigBus.

Prachtige tour waarbij je kunt stoppen waar je wilt en daar op een dag kunt blijven en de 2e dag de bus kunt nemen

Voor een korte trip naar Wenen zou ik het keer op keer doen.

Sorry, andere en betere verhaalschrijvers hiervoor