Datums kiezen

Up at The O2

Up at The O2: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Londen: beklim het dak van de O2 Arena

1. Londen: beklim het dak van de O2 Arena

Ontdek het adembenemende uitzicht over Londen vanaf het dak van de O2 Arena. Geniet van een bijzondere kans om Londen van boven te zien vanaf het dak van de wereldberoemde O2 Arena en sta versteld van het weidse uitzicht over de iconische skyline van Londen op 52 meter boven de grond. Bij aankomst krijg je van je gids een korte veiligheidsbriefing over de beklimming. Bereid je voor op de belevenis met alle benodigde veiligheidsmiddelen, waaronder klimschoenen, een klimjack en een klimgordel. Voorafgaand aan de beklimming, over de bijzonderheden, van de unieke architectuur van het gebouw en de constructie ervan. Luister naar verhalen over de beroemdste bezoekers en artiesten die hier de afgelopen jaren hebben opgetreden. Ga vervolgens met je gids richting het dak om op het uitkijkplatform uit te komen. Neem de tijd om versteld te staan van het 360-graden uitzicht over de stad. Spot beroemde bezienswaardigheden vanaf een uniek perspectief, zoals de Shard, Tower Bridge, Big Ben en de rivier de Theems. Kies uit een verscheidenheid aan beklimmingstijden, zoals bij zonsondergang of in de schemering.

Beschikbare activiteiten

1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Up at The O2

Wil je alle activiteiten in Up at The O2 bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Up at The O2

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 2.002 beoordelingen

Het regende de ochtend dat ik dit deed, dus ik was een beetje nerveus, maar ik had andere beoordelingen gelezen van mensen die hadden gezegd dat ze het prima in de regen hadden gedaan. Eve was onze gids (JA, EVE WAS GEWELDIG!) en de anderen die die ochtend deelnamen, waren allemaal in een goed humeur. Ik dacht eerlijk gezegd dat het moeilijker zou zijn dan het was. Zeker gezien het weer. De schoenen die ze me gaven, pasten perfect (wat geweldig was omdat ik alleen mijn hardloopschoenen had meegenomen) en de jas die ze me gaven, hield me droog.

Afgezien van het begin toen mijn mevrouw me wilde wurgen omdat ze helemaal niet voorbereid was op de verrassing en helemaal niet van het schoeisel hield lol, het was fantastisch, het personeel was vriendelijk en geweldig en we hadden een heerlijke tijd. De lanson had echter een beetje redelijker geprijsd £ 16 kunnen zijn voor twee fluiten champagne uit dezelfde fles, geweldige foto's gemaakt, maar een beetje veel daar, weg van dat perfect.

Wij vonden het erg leuk om omhoog te gaan. Het weer was prachtig en het uitzicht fantastisch. Omdat wij de dag erna naar Robbie Williams gingen vonden wij het erg leuk om omhoog te gaan.

It is a wonderful thing to climb up at the O2. One of my friends is afraid of heights, but she did make it to the top and back. It is therefor a good trip for everyone!

It was awesome! I definitely recommend this. It was so amazing to climb this dome and see such a big part of London from higher up. Super cool and very original.