Kies data

Up at The O2

Up at The O2: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Londen: beklim het dak van de O2 Arena

1. Londen: beklim het dak van de O2 Arena

Met dit attractieticket bewonder je het prachtige uitzicht over Londen, en ervaar je de spanning en sensatie van het beklimmen van de O2 Arena. Uiteraard staat veiligheid centraal en je klimt met klimmateriaal van hoge kwaliteit dat regelmatig volgens hoge normen wordt onderhouden. En je krijgt hulp van de klimgids die je bij elke stap begeleidt. Trek je klimpak, schoenen en klimgordel aan. Word een ware stadsbeklimmer. Beklim de O2 Arena, een geweldige bezienswaardigheid in Londen, en ga de loopbrug over die op 52 meter hoogte in de lucht hangt. Op de top kun je genieten van een weids uitzicht over Greenwich, Olympic Park, de Tower Bridge, de Big Ben, Canary Wharf en The Shard.  Klim overdag om mijlenver te kunnen kijken, ga bij zonsondergang het dak op voor een romantische ervaring of kies voor een klim in de schemering en bewonder het fonkelende stadslicht. 

  • Andere belevenissen
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Up at The O2

Wil je alle activiteiten in Up at The O2 ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Up at The O2

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.822 beoordelingen

Het regende de ochtend dat ik dit deed, dus ik was een beetje nerveus, maar ik had andere beoordelingen gelezen van mensen die hadden gezegd dat ze het prima in de regen hadden gedaan. Eve was onze gids (JA, EVE WAS GEWELDIG!) en de anderen die die ochtend deelnamen, waren allemaal in een goed humeur. Ik dacht eerlijk gezegd dat het moeilijker zou zijn dan het was. Zeker gezien het weer. De schoenen die ze me gaven, pasten perfect (wat geweldig was omdat ik alleen mijn hardloopschoenen had meegenomen) en de jas die ze me gaven, hield me droog.

Afgezien van het begin toen mijn mevrouw me wilde wurgen omdat ze helemaal niet voorbereid was op de verrassing en helemaal niet van het schoeisel hield lol, het was fantastisch, het personeel was vriendelijk en geweldig en we hadden een heerlijke tijd. De lanson had echter een beetje redelijker geprijsd £ 16 kunnen zijn voor twee fluiten champagne uit dezelfde fles, geweldige foto's gemaakt, maar een beetje veel daar, weg van dat perfect.

Wij vonden het erg leuk om omhoog te gaan. Het weer was prachtig en het uitzicht fantastisch. Omdat wij de dag erna naar Robbie Williams gingen vonden wij het erg leuk om omhoog te gaan.

It is a wonderful thing to climb up at the O2. One of my friends is afraid of heights, but she did make it to the top and back. It is therefor a good trip for everyone!

It was awesome! I definitely recommend this. It was so amazing to climb this dome and see such a big part of London from higher up. Super cool and very original.