Kies data

Dingen om te doen Ürgüp

Ürgüp: De beste dingen die je niet wil missen

Cappadocië: Goreme Sunrise Balloon officiële vlucht

1. Cappadocië: Goreme Sunrise Balloon officiële vlucht

Zweef rustig boven de unieke rotsen en valleien van Cappadocië op een gedeelde ballonvlucht. Kies uit kleurrijke ballonnen en ontvang aan het einde van de ervaring een certificaat van voltooiing van de vlucht en champagne. Je avontuur begint met een transfer van alle hotels in de regio Cappadocië 1 uur voor zonsopgang. Bij aankomst op de startplaats vult u gratis lichte snacks, terwijl het grondteam hun veiligheidsprocedures afrondt. Eenmaal opgeblazen en na een veiligheidsbriefing over uw vlucht, begint uw adembenemende tour als u opstijgt naar een hoogte van maximaal 600 meter. Voortgestuwd door de bries, drijf over de valleien en iconische sprookjesachtige schoorstenen van Cappadocië, genietend van adembenemende panoramische vergezichten en afdalingen die je bijna de rotsen laten aanraken. Laat de wind en het vuur je zachtjes terug naar de aarde drijven. Terug op de grond proost u op de dag met een glas gratis champagne en haalt u uw persoonlijke vliegbrevet op voordat u terugkeert naar uw hotel.

Cappadocië: ballonvaart bij zonsopgang met champagne

2. Cappadocië: ballonvaart bij zonsopgang met champagne

Ga de lucht in tijdens deze privé- of groepsballonervaring boven Cappadocië. Ontzag voor de spectaculaire uitzichten en zie de zon opkomen terwijl je de meest memorabele foto's maakt vanuit de ballonmand. Kies tussen een standaard-, comfort- of privévlucht. Vlieg in een heteluchtballon boven Cappadocië en ontdek de beste manier om dit land van rotsachtige valleien, ondergrondse steden en legendarische landschappen te bekijken. Begin uw ervaring heel vroeg in de ochtend met ophalen van uw hotel, gevolgd door vervoer naar een geheime locatie per minibus. Eenmaal daar ontmoet u de rest van uw groep (als u een groepsvlucht kiest). Volg je gediplomeerde bemanning aan boord van de ballonmand terwijl deze opzwelt met hete lucht en erg groot wordt. Luister naar uw piloot die veiligheidsmaatregelen en de do's en don'ts tijdens uw vlucht zal delen. Houd je vast terwijl je ballon tussen de 500 en 1000 meter boven de grond stijgt. Vlieg soepel boven valleien en spectaculaire geografische formaties die je alleen vanuit de lucht kunt zien. Zorg ervoor dat je wat foto's maakt van je eigen ballon en de tientallen andere in de buurt die de lucht in gaan. Aan het einde van de vlucht landt u op een veilige plek waar het grondpersoneel op u wacht met een herdenkingsvluchtcertificaat en een licht drankje om dit te vieren.

Cappadocië: ballonvaart in Goreme met ontbijt

3. Cappadocië: ballonvaart in Goreme met ontbijt

Trakteer uzelf op een avontuur in de lucht met een luchtballonvlucht boven het schilderachtige Cappadocië. Kijk vanuit je kleurrijke ballon neer op Centraal-Anatolië terwijl je in het ochtendlicht boven het landschap zweeft en geniet van wat eten om je vlucht te vieren. Begin uw dag met het ophalen van uw hotel. Bij aankomst ontmoet je je team op de grond voor een veiligheidsbriefing. Heb gemoedsrust terwijl de bemanning u alle details over uw ervaring invult voordat u aan boord van uw ballon gaat. Ga vervolgens op uw comfortabele, individuele plek in de mand zitten en maak u klaar om op te stijgen. Ga de lucht in en ervaar de sensatie van zowel adrenaline als rust terwijl je door het schilderachtige landschap zweeft. Bewonder de natuurlijke en kunstmatige oriëntatiepunten hieronder terwijl u uw vlucht maakt. Als je weer op de grond bent beland, trakteer jezelf dan op een licht ontbijt en een drankje. Na het voltooien van uw ervaring, profiteert u van handige drop-off terug bij uw accommodatie.

Transfer van Nevşehir Airport naar Cappadocia Hotels

4. Transfer van Nevşehir Airport naar Cappadocia Hotels

Gemakkelijk reizen met een handige en stipte transfer van de Nevsehir Kapadoky naar uw hotel in Göreme, Avanos, Uçhisar, Nevşehir , Çavuşin, Ortahisar of Ürgüp. Uw gediplomeerde chauffeur wacht op u bij de uitgang van de luchthaven om u comfortabel naar uw hotel te brengen , busje met airconditioning. Dit is een enkele reis, maar u kunt een transfer van uw hotel naar de luchthaven regelen met uw chauffeur ook. Uw rit zal de ophaaltijd en -locatie de dag voor uw vlucht met u bevestigen.

Cappadocië: Royal Queen luchtballonvaart bij zonsopgang

5. Cappadocië: Royal Queen luchtballonvaart bij zonsopgang

Bewonder Cappadocië van bovenaf tijdens een spannende ballonvaart, compleet met een licht ontbijt en champagne bij de landing. Begin je tour met een luxe transfer per minibus van je hotel naar het hoofdkantoor van de lokale partner. Hier kun je ontspannen en genieten van een licht ontbijt terwijl de piloten een lanceerplaats kiezen. Maak je vervolgens klaar om de bemanning te zien verzamelen en de ballon op te blazen. Het is de enige ballonsoort in de regio met een zilveren coating, een kenmerk van kwaliteit en veiligheid. Na een korte introductie stijg je op boven Cappadocië. Klim tot een hoogte van ongeveer 300 meter en geniet van een panoramisch uitzicht terwijl je boven de valleien en tussen de rotsformaties zweeft. Ballonnen bewegen met de wind mee, dus de route is onbekend. Eenmaal terug op de grond, vier je de vlucht met een champagnetoost en ontvang je een medaillon als herinnering aan je vlucht.

Cappadocië: privétour door Cappadocië van een hele dag

6. Cappadocië: privétour door Cappadocië van een hele dag

Verken de prachtige stad Cappadocië tijdens een rondleiding van een hele dag. Bewonder de belangrijkste hoogtepunten van de stad, zoals het openluchtmuseum van Göreme, Paşabağı, het oude Griekse dorp Çavuşin en meer, terwijl je van je gids meer te weten komt over de geschiedenis en cultuur van de stad. Kom aan in Göreme nadat je bent opgehaald bij je hotel en bewonder enkele van de beste uitzichten in de regio. Ga verder naar de Underground City, de grootste en diepste ondergrondse nederzetting, met acht niveaus die zijn verbonden door smalle tunnels. Geniet van de tijd om de kraampjes, winkels, kerken, wijnmakerijen, keukens en andere delen die toegankelijk zijn voor bezoekers te verkennen, terwijl je gids verhelderend commentaar geeft. Stop voor een lunch in een traditioneel restaurant, voordat je op weg gaat naar Pigeon Valley, gelegen in de stad Uçhisar. Geniet hier van het spectaculaire panoramische uitzicht. Ga naar het openluchtmuseum van Göreme en bewonder de uit de rotsen gehouwen kerken die zijn uitgehouwen door vroegchristelijke monniken. Leer meer over het christendom en het kloosterleven van Cappadocië vanuit je gids. Bezoek het oude Griekse dorp Çavuşin, gelegen aan de oevers van de Rode Rivier, de langste rivier van Turkije. Begin aan een rondleiding door de stad, bezoek een pottenbakkerij en leer over rode klei en keramiek. Bekijk een demonstratie van de oude techniek uit de vrije hand en hoor over de pottenbakkerstraditie die teruggaat tot het 2e millennium voor Christus door de Hettieten. Ga dan naar een tapijtatelier met handgeweven producten. Ga verder naar Paşabağı waar de spectaculaire paddenstoelvormige rotsformaties te zien zijn. Paşabağı wordt ook wel Monnikenvallei genoemd vanwege de kapel van Sint Simeon, die zich in de vallei bevindt. De volgende stop is Devrent Valley, ook wel bekend als Imagination Valley. Bewonder de merkwaardige rode rotsen, die lijken op dierlijke vormen, waaronder een kameel, een hagedis, een uil, een slang, een kip en een pinguïn. Geniet aan het einde van uw dag van een ontspannende transfer terug naar uw hotel.

Cappadocië: ballonvaart over feeënschoorstenen met ontbijt

7. Cappadocië: ballonvaart over feeënschoorstenen met ontbijt

Beleef een spannende vlucht in een luchtballon over de sprookjesachtige schoorstenen en de uit rotsen gehouwen kerken en huizen van Cappadocië, met vervoer vanaf je hotel en een ontbijt bij aankomst op de locatie. Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Cappadocië voor de transfer naar de lanceerplaats. Hier krijg je gratis koffie en thee om op te warmen. Terwijl je geniet van een ontbijt, kijk je toe hoe de ballonnen worden voorbereid en opgeblazen. Als de zon op begint te komen, zweef je naar een hoogte van ongeveer 300 meter voor een buitengewoon 360-graden uitzicht over Cappadocië. De wind neemt je mee over de valleien en bergen voor een vlucht van ongeveer 45 minuten tot een uur, afhankelijk van het weer. Bewonder de unieke rotsen en grotten van de regio vanuit een vogelvluchtperspectief. Proost op de landing met een glas sprankelende champagne en ontvang je persoonlijke vluchtcertificaat, voordat je weer terug wordt gebracht naar je hotel en aan de rest van je dag kunt beginnen.

Vanaf Kayseri Airport: transfer naar Cappadocië

8. Vanaf Kayseri Airport: transfer naar Cappadocië

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer van Kayseri Erkilet Airport naar uw accommodatie in Cappadocië. Geniet van een enkele reis vanaf de luchthaven naar Nevşehir, Göreme, Avanos, Uçhisar, Ortahisar of Ürgüp. Laat je begroeten door je chauffeur die op je wacht bij de uitgang. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in het geval van een vluchtvertraging. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en navigeren door het openbaar vervoer en reis in het comfort van een voertuig met airconditioning.

Cappadocië: ballonvaart met licht ontbijt

9. Cappadocië: ballonvaart met licht ontbijt

Ervaar het vliegen in een heteluchtballon en geniet van het ruige en rotsachtige terrein beneden. Geniet van het comfort van een kleine mand met deze ballonervaring. Begin uw reis door voor zonsopgang te worden opgehaald bij uw hotel. Kom aan op de ballonsite en ontmoet je piloot. Neem een klein ontbijt en kijk hoe de ballon zich vult met hete lucht. Stijg de lucht in en zweef over het dramatische landschap met vulkanisch gesteente dat door erosie tot torens is gevormd. Kijk hoe de zon opkomt over de toppen en de vallei in. Ervaar hoe je je gewichtloos voelt terwijl je soepel door de lucht glijdt. Zie hoe een heteluchtballon werkt terwijl je instructeurs hem besturen. Land ten slotte op een veilige plek en vier het feest met een glas champagne voordat u terugkeert naar uw hotel.

Cappadocië: kameelsafari

10. Cappadocië: kameelsafari

Geniet van een leuke en traditionele trekkingervaring terwijl je op een kameelcaravan rijdt om een uniek uitzicht op Cappadocië te zien. Kies uit kameelritten bij zonsopgang, middag of zonsondergang. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, sluit je je aan bij je gidsen tijdens de veiligheidsbriefing. Leer je nieuwe kameelvrienden kennen en begin aan de safarireis. Bewonder de adembenemende landschappen van Cappadocië terwijl je door de Rode en Rozenvallei rijdt. Leg ongelooflijke fotomomenten vast met adembenemende valleien op de achtergrond. Verbeter uw ervaring door een traditionele pet op te zetten, die u tijdens de rit kunt dragen. Na uw kameeltocht wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Beschikbare activiteiten

91 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 6

Veelgestelde vragen over Ürgüp

Andere activiteiten in Ürgüp

Wil je alle activiteiten in Ürgüp ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ürgüp

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.392 beoordelingen

Zoals ons is verteld, als er iets onvergetelijks te doen is in je leven, dan is het een luchtballonvlucht maken in Cappadocië! We bevestigen dat het een geweldige ervaring is die voor het leven gegraveerd zal blijven! De organisatie was perfect van start tot finish en we hebben er geen spijt van dat we voor Royal Queen hebben gekozen om ervoor te zorgen dat onze vlucht iets duurder kan zijn dan de concurrentie, maar met meer comfort (het beperkt tot 20 personen in de mand of elders kan oplopen tot 30 ….!) De commandant van de ballon was zeer professioneel evenals zijn team op de grond hij zette als een bloem de gondel op de mm klaar op de trailer op de grond zonder de minste schok, we werden weggeblazen…. !

Het is een opwindende ervaring, die ondanks de prijs de moeite waard is, maar het is indrukwekkend om zoveel gekleurde ballonnen tegelijkertijd te zien vliegen, net als het kijken naar de zonsopgang van bovenaf, niets beweegt en je weet niet of het naar beneden gaat of omhoog , het ergste is om naar de basket te gaan als je niet erg behendig bent. De piloten gedragen zich, net als Serkan, heel goed en geven advies. Ze geven je een goed ontbijt voordat je aankomt, met gebak, kaasbroodjes, thee of koffie, sap en yoghurt met fruit, aan het eind geven ze je een glas champagne, sap of mimosa en aardbeien met chocolade, heel goed. Ze geven je ook een medaille als je geslaagd bent voor de test.

Geweldige ervaring, vliegen over de hemel van Cappadocië bij zonsopgang met het Royal Balloon-bedrijf. Uitstekende, stipte service en onberispelijke communicatie met de touroperator. Vriendelijkheid en maximale beschikbaarheid van de operators: ik vroeg of twee (van de 6 personen in de groep) mensen alleen naar de startplaats konden worden overgebracht (zonder deel te nemen aan de ballonvaart) en mijn verzoek werd aanvaard zonder enige toeslag om te betalen . Lekkere ontbijtservice en toast na vertrek en de herdenkingsmedaille van de ballonvlucht!

Geweldige ballonvaart! Het bedrijf was super punctueel en met een zeer goede logistiek, ze haalden ons om 4.30 uur op bij het hotel en brachten ons naar het ontbijt, daarna vertrok de ballon, de vlucht duurde bijna een uur en was spectaculair, de piloot Abdullah maakte de vlucht zeer plezierige vlucht. Op het einde champagne en medaille! 10 van de 10! Ook dank aan de tweede Tanuk-piloot. Ik zou het met je herhalen

Zeer goed georganiseerd en op tijd ophalen. Er werd een lekker ontbijt geserveerd voordat we naar de ballonnen gingen. Aangename groepsgrootte, zeer persoonlijke en bekwame piloot. Een unieke ervaring met een mooie champagne finish en medaille uitreiking. Wij adviseren!