Datums kiezen

Ontdek het beste van
Ürgüp

Onze aanbevelingen voor Ürgüp

Cappadocië: Goreme Luchtballonvaart Tour bij zonsopgang

1. Cappadocië: Goreme Luchtballonvaart Tour bij zonsopgang

Glijd rustig boven de unieke rotsen en valleien van Göreme, in de regio Cappadocië, tijdens een gedeelde heteluchtballonvlucht. Kies uit kleurrijke ballonnen en ontvang een vluchtvoltooiingscertificaat en champagne aan het einde van de ervaring. Begin je avontuur met een pick-up van je hotel een uur voor zonsopgang. Geniet bij aankomst op de startlocatie van gratis snacks terwijl het grondteam hun veiligheidsprocedures voltooit. Luister, eenmaal opgeblazen, naar een veiligheidsbriefing over uw vlucht. Begin vervolgens aan de adembenemende tour terwijl je stijgt naar een hoogte van maximaal 600 meter. Drift voortgestuwd door de wind over de valleien en iconische sprookjesachtige schoorstenen van Cappadocië, ervaar verbazingwekkende panoramische vergezichten en afdalingen waardoor je bijna de rotsen van het openluchtmuseum van Göreme kunt aanraken. Laat de wind en het vuur je zachtjes terug naar de aarde drijven. Als u weer op de grond bent, proost u op de dag met een gratis glas champagne en haalt u uw persoonlijke vliegbrevet op voordat u terugkeert naar uw hotel.

Cappadocië: Luchtballonvaart in Goreme met ontbijt

2. Cappadocië: Luchtballonvaart in Goreme met ontbijt

Trakteer uzelf op een avontuur in de lucht met een luchtballonvlucht boven het schilderachtige Cappadocië. Kijk vanuit je kleurrijke ballon neer op Centraal-Anatolië terwijl je in het ochtendlicht boven het landschap zweeft en geniet van wat eten om je vlucht te vieren. Begin uw dag met het ophalen van uw hotel. Bij aankomst ontmoet je je team op de grond voor een veiligheidsbriefing. Heb gemoedsrust terwijl de bemanning u alle details over uw ervaring invult voordat u aan boord van uw ballon gaat. Ga vervolgens op uw comfortabele, individuele plek in de mand zitten en maak u klaar om op te stijgen. Ga de lucht in en ervaar de sensatie van zowel adrenaline als rust terwijl je door het schilderachtige landschap zweeft. Bewonder de natuurlijke en kunstmatige oriëntatiepunten hieronder terwijl u uw vlucht maakt. Als je weer op de grond bent beland, trakteer jezelf dan op een licht ontbijt en een drankje. Na het voltooien van uw ervaring, profiteert u van handige drop-off terug bij uw accommodatie.

Cappadocië: Hele dag privé tour door Cappadocië

3. Cappadocië: Hele dag privé tour door Cappadocië

Verken de prachtige stad Cappadocië tijdens een rondleiding van een hele dag. Bewonder de belangrijkste hoogtepunten van de stad, zoals het openluchtmuseum van Göreme, Paşabağı, het oude Griekse dorp Çavuşin en meer, terwijl je van je gids meer te weten komt over de geschiedenis en cultuur van de stad. Kom aan in Göreme nadat je bent opgehaald bij je hotel en bewonder enkele van de beste uitzichten in de regio. Ga verder naar de Underground City, de grootste en diepste ondergrondse nederzetting, met acht niveaus die zijn verbonden door smalle tunnels. Geniet van de tijd om de kraampjes, winkels, kerken, wijnmakerijen, keukens en andere delen die toegankelijk zijn voor bezoekers te verkennen, terwijl je gids verhelderend commentaar geeft. Stop voor een lunch in een traditioneel restaurant, voordat je op weg gaat naar Pigeon Valley, gelegen in de stad Uçhisar. Geniet hier van het spectaculaire panoramische uitzicht. Ga naar het openluchtmuseum van Göreme en bewonder de uit de rotsen gehouwen kerken die zijn uitgehouwen door vroegchristelijke monniken. Leer meer over het christendom en het kloosterleven van Cappadocië vanuit je gids. Bezoek het oude Griekse dorp Çavuşin, gelegen aan de oevers van de Rode Rivier, de langste rivier van Turkije. Begin aan een rondleiding door de stad, bezoek een pottenbakkerij en leer over rode klei en keramiek. Bekijk een demonstratie van de oude techniek uit de vrije hand en hoor over de pottenbakkerstraditie die teruggaat tot het 2e millennium voor Christus door de Hettieten. Ga dan naar een tapijtatelier met handgeweven producten. Ga verder naar Paşabağı waar de spectaculaire paddenstoelvormige rotsformaties te zien zijn. Paşabağı wordt ook wel Monnikenvallei genoemd vanwege de kapel van Sint Simeon, die zich in de vallei bevindt. De volgende stop is Devrent Valley, ook wel bekend als Imagination Valley. Bewonder de merkwaardige rode rotsen, die lijken op dierlijke vormen, waaronder een kameel, een hagedis, een uil, een slang, een kip en een pinguïn. Geniet aan het einde van uw dag van een ontspannende transfer terug naar uw hotel.

Cappadocië: Rode rondleiding met hotel ophaal- en terugbrengservice naar je hotel

4. Cappadocië: Rode rondleiding met hotel ophaal- en terugbrengservice naar je hotel

Kasteel van Uchisar Maak je klaar om versteld te staan, want dit uitzicht zal je versteld doen staan. In het centrum van cappadocië hebben we een van de grootste sprookjesachtige schoorstenen van heel cappadocië en het is het Uchisar kasteel. We zullen enige tijd onder het kasteel doorbrengen en je zult er goed over worden geïnformeerd. Je kunt veel mooie foto's maken en hebt genoeg vrije tijd om ervan te genieten. Pasabagi feeënschoorstenen (Monnikenvallei) In de monnikendal krijg je de paddenstoelachtige feeënschoorstenen van dichtbij te zien en kun je ze zelfs aanraken. Je krijgt informatie over het christendom in de regio en hebt genoeg vrije tijd om de omgeving te verkennen. Zelve openluchtmuseum Zelve was een open vallei met een grote grottennederzetting. Het kleine gebied heeft veel overblijfselen die gemaakt zijn om te voldoen aan bijna alle behoeften van de christenen die in het verleden leefden en bleef een Turks dorp tot 1960. Tegenwoordig is Zelve een openluchtmuseum dat open is voor het publiek. Veel te zien en veel te fotograferen. Devrent Vallei (Verbeeldingsvallei) In de verbeeldingsvallei vind je een heleboel verschillend gevormde rotsen die eruitzien als verschillende dingen, zoals een kameel, een slak, een pinguïn enz. Op deze plek kun je je verbeelding testen en beslissen of je fantasierijk bent of niet. Lunch We pauzeren voor onze lunch of een open buffet in een goed restaurant. Avanos Aardewerk Workshop (winkelpunt) Avanos is het huis van de pottenbakkerij en dit wordt het hoogtepunt van je dag. We gaan naar een pottenbakkerswerkplaats bij Avanos en daar zullen deskundige mensen zijn op het gebied van pottenbakken. Eerst geven ze je er wat informatie over en dan laten ze zien hoe je een pottenbakkerswerk maakt en dan laten ze mensen uit onze groep het proberen (misschien jij?). Liefdesvallei In de Liefdesvallei vind je een van de mooiste bezienswaardigheden van Cappoadocië. Je ziet er de beste voorbeelden van feeënschoorstenen met paddenstoelen (hoodoo) met een prachtig panoramisch uitzicht.

Cappadocië: Zonsopgang Luchtballonvaart

5. Cappadocië: Zonsopgang Luchtballonvaart

Ga de lucht in tijdens deze privé- of groepsballonervaring boven Cappadocië. Ontzag voor de spectaculaire uitzichten en zie de zon opkomen terwijl je de meest memorabele foto's maakt vanuit de ballonmand. Kies tussen een standaard-, comfort- of privévlucht. Vlieg in een heteluchtballon boven Cappadocië en ontdek de beste manier om dit land van rotsachtige valleien, ondergrondse steden en legendarische landschappen te bekijken. Begin uw ervaring heel vroeg in de ochtend met ophalen van uw hotel, gevolgd door vervoer naar een geheime locatie per minibus. Eenmaal daar ontmoet u de rest van uw groep (als u een groepsvlucht kiest). Volg je gediplomeerde bemanning aan boord van de ballonmand terwijl deze opzwelt met hete lucht en erg groot wordt. Luister naar uw piloot die veiligheidsmaatregelen en de do's en don'ts tijdens uw vlucht zal delen. Houd je vast terwijl je ballon tussen de 500 en 1000 meter boven de grond stijgt. Vlieg soepel boven valleien en spectaculaire geografische formaties die je alleen vanuit de lucht kunt zien. Zorg ervoor dat je wat foto's maakt van je eigen ballon en de tientallen andere in de buurt die de lucht in gaan. Aan het einde van de vlucht landt u op een veilige plek waar het grondpersoneel op u wacht met een herdenkingsvluchtcertificaat en een licht drankje om dit te vieren.

Cappadocië: Groene rondleiding met hotel ophaal- en terugbrengservice naar je hotel

6. Cappadocië: Groene rondleiding met hotel ophaal- en terugbrengservice naar je hotel

Goreme Panorama Onze eerste stop is het panorama van Goreme, waar je informatie krijgt over de regio Cappadocië, het voorkomen van feeënschoorstenen en het dorp Goreme zelf. Meer van Narli We zien een vulkanisch meer waarvan de kleur gedurende het jaar verandert. Selime klooster Selime Monastery is een verbazingwekkend uit de rotsen gehouwen bouwwerk met een enorme keuken en een torenhoge schoorsteen. Een kerk met een galerij rondom, stallen met voederbakken en andere bewijzen van de troglodieten levensstijl... Ihlara Vallei Na de lunch trekken we 45 minuten door de canyon. Belisirma dorp (lunch) Op ongeveer 80 km afstand van onze startbestemming bevinden we ons in Belisırma dorp in de Ihlara vallei. Vlak naast de Melendiz rivier zullen we lunchen in een gezellig restaurant. Derinkuyu ondergrondse stad Ondergrondse steden zijn de tekenen van cappadocië, deze mega schuilplaatsen zullen je versteld doen staan. We gaan naar binnen en lopen door smalle tunnels, we zien wijnmakerijen, voedselopslagplaatsen en veel verschillende delen van de ondergrondse stad voor verdediging en wonen. Onyx demonstratie (edelsteen) Turkije is een echte schat als het gaat om stenen en we brengen wat tijd door in deze prachtige winkel met deskundige mensen over stenen in heel Turkije. We raden je ten zeerste aan om goed naar hen en je gids te luisteren, want je zult alles willen weten over de van kleur veranderende zultanietsteen. Duivenvallei Mensen gebruikten duiven al heel lang voor veel verschillende doeleinden. In de duivenvallei word je geïnformeerd over deze redenen en krijg je de kans om de duiven van de vallei te voeren. Gedroogde vruchten winkel Je kunt Cappadocische koffiesoorten en traditionele gedroogde vruchten bekijken.

Cappadocië: 1 van 3 Valleien Luchtballonvaart

7. Cappadocië: 1 van 3 Valleien Luchtballonvaart

Beleef een buitengewoon luchtballonavontuur over de betoverende landschappen van Cappadocië, waar je een van de ongelooflijke valleien beneden ontdekt. Afhankelijk van de weersomstandigheden op de dag vlieg je over de adembenemende Cat Valley, Soganlı Valley of Ihlara Valley. Begin met het ophalen van uw hotel vroeg in de ochtend vóór zonsopgang. Reis naar de startplaats en kijk hoe de gigantische ballonnen worden opgeblazen door de deskundige teams. Bereid je voor om betoverd te worden terwijl je de lucht in stijgt en zachtjes boven de iconische sprookjesachtige schoorstenen, oude grotwoningen en opvallende rotsformaties zweeft die Cappadocië tot een wereldberoemde bestemming maken. Omdat elke vallei zijn eigen kenmerkende charme en natuurlijke wonderen heeft, kunt u genieten van een ontzagwekkend panoramisch uitzicht op de adembenemende schoonheid van de regio. Maak foto's terwijl de opkomende zon het landschap verlicht en leg een unieke ervaring vast. U landt veilig weer op de grond, ontvangt uw vluchtcertificaat en wordt teruggebracht naar uw hotel in Cappadocië.

Cappadocië: luchtballontocht met licht ontbijt

8. Cappadocië: luchtballontocht met licht ontbijt

Ervaar het vliegen in een heteluchtballon en geniet van het ruige en rotsachtige terrein beneden. Geniet van het comfort van een kleine mand met deze ballonervaring. Begin uw reis door voor zonsopgang te worden opgehaald bij uw hotel. Kom aan op de ballonsite en ontmoet je piloot. Neem een klein ontbijt en kijk hoe de ballon zich vult met hete lucht. Stijg de lucht in en zweef over het dramatische landschap met vulkanisch gesteente dat door erosie tot torens is gevormd. Kijk hoe de zon opkomt over de toppen en de vallei in. Ervaar hoe je je gewichtloos voelt terwijl je soepel door de lucht glijdt. Zie hoe een heteluchtballon werkt terwijl je instructeurs hem besturen. Land ten slotte op een veilige plek en vier het feest met een glas champagne voordat u terugkeert naar uw hotel.

Cappadocië: Zonsopgang Luchtballonvaart met Transfers

9. Cappadocië: Zonsopgang Luchtballonvaart met Transfers

Maak uw vakantie in Cappadocië onvergetelijk door deel te nemen aan onze Sunrise Cappadocia heteluchtballonvlucht! Deze uiterst opwindende vlucht is dagelijks beschikbaar en zorgt voor leuke, prachtige uitzichten over de beruchte valleien van Cappadocië, een idyllische sfeer en natuurlijk een kans om deel uit te maken van een wereldwijd beroemde ervaring. Zet je camera's klaar, voel je enthousiasme sterk worden en ontvouw de schoonheid van Cappadocië met een heteluchtballonvlucht die alles combineert wat je nodig hebt! Onze Sunrise Cappadocia heteluchtballonvlucht begint in de vroege ochtenduren, met een transfer vanuit uw hotel. Alle transfers worden gemaakt met een comfortabele auto met airconditioning en zijn bij de prijs inbegrepen. Op de startplaats ontmoet u de piloten en instructeurs die de leiding hebben over de vlucht. In eerste instantie ontvangt u gedetailleerde en belangrijke informatie en instructies. Terwijl de piloten zich klaarmaken voor de vlucht, kunt u hun voorbereidingen bekijken en enkele foto's maken. Voor de Sunrise Cappadocia-heteluchtballonvlucht voer je een mand in die plaats biedt aan maximaal 20-28 deelnemers. Terwijl de heteluchtballon boven de grond begint te stijgen, kunt u de eerste adrenalinestoten voelen en uw enthousiasme toenemen. Uw vlucht met een heteluchtballon is een geweldige kans om Cappadocië tijdens de zonsopgang te observeren en de uitzonderlijke natuurlijke schoonheid ervan te ontvouwen. Vanuit de mand kunt u genieten van adembenemende panoramische uitzichten, terwijl de ballon boven de valleien van Cappadocië vliegt. Zorg er daarom voor dat uw camera gereed is om deze unieke momenten vast te leggen. Op de hoogste hoogte zul je ook getuige zijn van de meest charmante en iconische zonsopgang die je ooit hebt gezien! Terwijl de zon opkomt, zullen de warme kleuren van het licht reflecteren op de maanlandschappen van de valleien beneden. De rotsformaties, de sprookjesachtige schoorstenen en de warme reflecties van het zonlicht creëren een uitzonderlijk unieke sfeer, klaar om adembenemend te zijn. De vlucht duurt ongeveer een uur. Het kan echter afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. De piloot staat op het punt de heteluchtballon veilig en soepel te laten landen op de landingsplaats, waar leden van het team wachten om technische assistentie te verlenen. Meer willen? Deze ervaring is nog niet voorbij! Bij de landing proost u en geniet u van een glas champagne om uw bijzondere ervaring te vieren. Om van deze activiteit een blijvende herinnering te maken, ontvangt u ook uw gepersonaliseerde vluchtcertificaten. Tegen het einde van het feest brengt de bus u terug naar uw hotel.

Vanuit Antalya: 2-daagse rondleiding door Cappadocië, Grottenhotel en Ballon

10. Vanuit Antalya: 2-daagse rondleiding door Cappadocië, Grottenhotel en Ballon

Wil je Cappadocië bezoeken, maar heb je een strak schema? Maak je geen zorgen meer! Met onze Antalya naar Cappadocië 2-daagse Tour kun je het waarmaken. Bezoek en verken de belangrijkste bezienswaardigheden van de regio, met een interessante en informatieve tweedaagse excursie. Wil je het beste deel weten? Deze tour wordt geleid door een lokale, vloeiend Engels sprekende gids die de leiding heeft over belangrijke en leuke weetjes over de bezienswaardigheden. Cappadocië is een van de beroemdste bestemmingen in het land, en het is geen wonder waarom! Tijdens deze tweedaagse excursie bezoekt u enkele van de beroemdste valleien van de regio en bewondert u sprookjesachtige schoorstenen en rotsformaties. Ondergrondse steden, panoramische locaties en andere belangrijke bezienswaardigheden op het gebied van geschiedenis en cultuur staan ook op het programma. Voor een onvergetelijke ervaring, en aangezien u zich in Cappadocië bevindt, kunt u tegen een toeslag ook deelnemen aan de heteluchtballonvlucht. Cappadocië is absoluut een van de meest charmante en sfeervolle regio's, en deze tour biedt de beste ervaring voor jou en je dierbaren. "Dag 1" Vertrek vanuit hotels in Antalya met een comfortabele bus met airconditioning Ontbijt in het restaurant Bezoek aan de ondergrondse stad Bezoek aan het fort van Uchisar Panoramische stop bij Pigeon Valley Lunch in de stad Avanos in een lokaal Turks restaurant Stop in de Vallei van de Liefde Bezoek aan de Derwent Valley (Valley of Fantasy) Sightseeingtour door de stad Avanos Bezoek aan de pottenbakkerij Bezoek aan de vallei van de monniken Aankomst in het hotel Diner in het hotel Bezoek aan het restaurant, showprogramma - folklore van Anatolië "Nacht in Cappadocië" (tegen betaling - optioneel) "Dag 2" Luchtballonvaart of Ballonparade (tegen betaling - optioneel) Ontbijt in het hotel (buffet) Panoramische halte Uchguzel – Three Beauties Een bezoek aan de rotsstad Chavushin, evenals de kerk van St. Johannes de Doper Bezoek aan het stenen centrum van Anatolië Stoppen voor de lunch Keer terug naar Antalya

Alle activiteiten

244 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Ürgüp

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Ürgüp?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Kayseri

Andere activiteiten in Ürgüp

Wil je alle activiteiten in Ürgüp bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ürgüp

Gemiddelde beoordeling

4.7
(2.515 beoordelingen)

Onze piloot, Tolga, was de BESTE!! Hij was zeer informatief en professioneel! Hij was leuk pittig om ons te vermaken en ontspannen! Het ontbijt vóór de vlucht was uitstekend! Weer een bucketlist voltooid!

Uitzonderlijk! Alles overtreffend. De ballonvaart, een unieke, onvergetelijke ervaring. De kapitein maakte deze ervaring onvergetelijk. Het hele avontuur was buitengewoon. Ik raad aan!!

Fantastische organisatie! Opgeleid en beschikbaar personeel. Niets aan het toeval overgelaten, van het overvloedige ontbijtbuffet tot de laatste toast. Ervaring om te proberen.

Geweldige ervaring, buitengewoon goed georganiseerd. Ahmet, onze piloot, was erg goed en zorgde ervoor dat we een vlotte vlucht en een veilige landing hadden

Ongelooflijk! Woorden zijn niet genoeg om te beschrijven. Alles prima geregeld, zeer vriendelijke, toegankelijke en leuke crew. Herhalend, keer op keer.