US Navy Memorial Plaza

9 activiteiten gevonden
Sorteren op:

US Navy Memorial Plaza: topattracties in de buurt

US Navy Memorial Plaza: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Washington DC: Bustour naar de hoogtepunten van de hoofdstad

Washington DC: Bustour naar de hoogtepunten van de hoofdstad

Profiteer van uw tijd in de hoofdstad met deze stadstour door Washington DC. Stap aan boord van een van de luxe bussen bij het US Navy Memorial voordat je langs de National Archives naar het US Capitol Building vaart. Laat je gids je alles vertellen, van de originele onafhankelijkheidsverklaring tot de grondwet en de Bill of Rights. Geniet van het ongelooflijke uitzicht op het twee mijl lange Smithsonian Museum en het imposante Washington Monument, het hoogste vrijstaande stenen bouwwerk ter wereld. Je krijgt de kans om je benen te strekken met stops bij het Witte Huis en Lincoln Memorial, waar je de trap kunt beklimmen om het beroemde standbeeld van de 16e president van Amerika te zien. Maak vervolgens een informatieve begeleide wandeling rond het prachtige WW2-monument. De tour maakt een lus van het United States Navy Memorial en stopt bij gedenkwaardige locaties, zoals het Vietnam Memorial, het US Capitol Building en het Lincoln Memorial. Een ervaren gids legt elk belangrijk detail van elk monument en gedenkteken uit en geeft je de meest uitgebreide en intieme tourervaring die DC te bieden heeft. Bewonder de vele Smithsonian-musea, National Mall, Freedom Plaza en nog veel meer aan boord van de bus. Leer vervolgens de geschiedenis van het Witte Huis, het Capitool, het FDR Memorial en het Martin Luther King Memorial tijdens korte begeleide wandelingen.

Washington, DC: Dagvullende tour met een prachtige riviercruise

Washington, DC: Dagvullende tour met een prachtige riviercruise

Ontdek alle geneugten van Washington DC met deze dagtour door de stad, langs hotspots zoals het Witte Huis, het U.S. Capitol Building en het Thomas Jefferson Memorial. Stap aan boord van uw glamoureuze panoramische bus met airconditioning bij het U.S. Navy Memorial. Ga naar alle belangrijke hoogtepunten van reguliere sightseeingtours en geniet van een lunchpauze en een kans om door het getijbekken te reizen. Kom meer te weten over enkele van de meest fascinerende bezienswaardigheden in de VS, waaronder het Witte Huis, het Capitool en de nationale archieven, plus adembenemende gedenktekens van Thomas Jefferson en Franklin Roosevelt. Na de lunch biedt de zomer de mogelijkheid voor een boottocht door Georgetown en DC Waterfront. In de winter wordt deze bustour door Washington afgesloten met een bezoek aan het Pentagon en nog meer fascinerende oorlogsmonumenten. De tourprijs is inclusief een boottocht en toeristen hebben in de zomer de mogelijkheid om een lunch te kopen in een van de vele restaurants aan het water. Leer tijdens je tour van je live gids die met je uit de bus stapt om ervoor te zorgen dat je een intieme en persoonlijke ervaring van elke attractie krijgt. Uw gids zal u informeren over de belangrijke details van elk monument. Van april tot oktober kunt u de frisse lucht inademen tijdens een schilderachtige cruise van 1 uur langs de rivier de Potomac. Het volledige reisschema van deze tour omvat: • Jefferson-gedenkteken • Amerikaans Capitool • FDR-monument • Monument voor de Tweede Wereldoorlog • Iwo Jima-gedenkteken • Vietnam-monument • Martin Luther King-monument • Lincoln-gedenkteken • Witte Huis

Washington DC: zie de City Segway Tour

Washington DC: zie de City Segway Tour

Kom 30 minuten voor aanvang van de tour aan voor instructie over het rijden op een Segway en ga vervolgens op een spannende begeleide Segway-tour door Washington DC en de belangrijkste bezienswaardigheden. Luister terwijl je gids fascinerende verhalen vertelt over deze iconische locaties, verteld via een geavanceerd radiosysteem. Laat u voor vertrek trainen en monteer uw uitrusting. Bekijk een korte video en presentatie en ontvang vervolgens een-op-een instructies van het ervaren personeel. Wees niet zenuwachtig! Veel van de bezoekers zijn nieuwe ruiters en de meeste mensen hebben het binnen een paar minuten onder de knie. Zodra iedereen zich op zijn gemak voelt, doe je een snelle soundcheck en ga je aan de slag! De eerste halte is het Witte Huis, aan de overkant van uw startpunt! Ga vanaf daar verder met het verkennen van zoveel mogelijk van de volgende sites: Lafayette-plein Amerikaanse schatkist Grondwet tuinen Lincoln-gedenkteken Reflecterende pool Gedenkteken voor Vietnamveteranen Koreaans oorlogsmonument DC-oorlogsmonument Getijdenbekken WO II gedenkteken Washington Monument Smithsoniaanse musea Nationale Galerij van Kunst Capitool van de VS Nationaal Archief Monument van de Amerikaanse marine FBI-gebouw Vrijheidsplein en meer!

Washington, DC: Afro-Amerikaanse Geschiedenis Tour & Museum Entree

Washington, DC: Afro-Amerikaanse Geschiedenis Tour & Museum Entree

Krijg een fascinerend inzicht in de belangrijkste momenten en monumenten met betrekking tot de burgerrechtenbeweging tijdens een rondleiding door de Afro-Amerikaanse geschiedenis van Washington DC. Bezoek het Emancipatiebeeld, Lincoln Park en het Nationaal Museum voor Afro-Amerikaanse Geschiedenis en Cultuur. Ontmoet je gids bij het U.S. Navy Memorial en reis langs monumenten zoals het Emancipatiebeeld en het Howard Theatre. Ga naar het Lincoln Memorial en sta op de plek waar Martin Luther King in 1963 zijn beroemde "I Have a Dream" toespraak hield, uitkijkend over de grote reflecterende vijver. Stop voor het huis van Frederick Douglass, de beroemde abolitionist, gevolgd door een bezoek aan Lincoln Park. Hier stop je om het standbeeld te zien van onderwijzeres, activiste en oprichtster van de National Council of Negro Women, Mary McLeod Bethune. Ga vervolgens naar Howard University, een van de oudste zwarte universiteiten in de Verenigde Staten. Wandel over de prachtig onderhouden campus terwijl je met je gids meer leert over de burgerrechtenbeweging. Rijd vervolgens door Le Droit Park, Shaw Neighborhood en Historic "U" Street, waar in het begin van 1900 de grootste Afro-Amerikaanse gemeenschap van de Verenigde Staten woonde. Hoor over haar eigen "Black Broadway", de thuisbasis van entertainmentlegendes uit het verleden en het heden. Stop vervolgens buiten het African American Civil War Memorial and Museum en ontdek hoe het verloop van de Burgeroorlog werd beïnvloed door de Afro-Amerikaanse soldaten die aan het front sneuvelden. Verken het centrum van DC en bewonder de bezienswaardigheden van Freedom Plaza op Pennsylvania Avenue, het Witte Huis, het Martin Luther King Jr. Memorial en de National Council of Negro Women. Ga de historische wijk Logan Circle in en bekijk de Metropolitan AME Church en het Mary McLeod Bethune Council House. Eindig de tour bij het Smithsonian National Museum of African American History and Culture. Profiteer van gereserveerde toegang tot het museum en verken de enorme collectie artefacten en tentoonstellingen in je eigen tempo, zodat je meer leert over de Afro-Amerikaanse cultuur en geschiedenis.

2 Voor 1! DC Hoogtepunten & Arlington Cemetery Tour Bundel

2 Voor 1! DC Hoogtepunten & Arlington Cemetery Tour Bundel

Ervaar Washington DC en Arlington, Virginia tijdens deze 6-uur durende tour. Begin je tour bij het U.S. Navy Memorial met je persoonlijke gids en bezoek de beroemdste bezienswaardigheden en monumenten van DC met 10 tot 15 minuten bij elke stop. Bezoek het terrein van het US Capitol Building en het Witte Huis en stop bij het Vietnam Memorial, Lincoln Memorial, Korean War Memorial, World War II Memorial en Martin Luther King Memorial. Ervaar daarnaast een gesproken trolleytour door Arlington National Cemetery. De tour van Arlington National Cemetery omvat doordeweekse stops in de buurt van de Ord en Weitzel Gate om het graf van president John F. Kennedy, het U.S. Coast Guard Memorial, het graf van de Amerikaanse legergeneraal John J. Pershing, het graf van de onbekende soldaat, en het Arlington-huis. Weekenddienst omvat haltes in de buurt van secties 55 en 60, evenals de 11 september Memorial. De tour eindigt op Arlington National Cemetery.

Washington DC: Bustour met toegang tot het US Capitol en archieven

Washington DC: Bustour met toegang tot het US Capitol en archieven

Verken het beste van Washington DC tijdens deze rondleiding, inclusief gereserveerde toegang tot het U.S. Capitol Building en het National Archives Building. Na een uitgebreide rondleiding door het U.S. Capitol Building ga je verder door de stad om een aantal van de beroemdste monumenten en attracties van DC te ontdekken. Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden met een deskundige gids die de verhalen achter elke bezienswaardigheid met je deelt. Seizoensgebonden variaties in de route bieden unieke ervaringen. Ontspan in de zomermaanden met een gratis boottocht over de prachtige Potomac River en Georgetown Waterfront na de lunch, met de mogelijkheid om een maaltijd te kopen in een van de vele restaurants aan het water. In de winter daarentegen kun je 's middags een mooie bustour maken door Virginia, waarbij je het Pentagon, Air Force Memorial, Iwo Jima Marine Corps Memorial (drive by) en Arlington National Cemetery ziet. Tot slot kun je een fascinerende blik werpen op het interieur van de National Archives.

Arlington Cementary & Guard Ceremony met Iowa Jima Memorial

Arlington Cementary & Guard Ceremony met Iowa Jima Memorial

Tijdens deze rondleiding over Arlington Cemetery zijn gasten getuige van een van de belangrijkste militaire ceremonies, de wisseling van de wacht bij het graf van de onbekende soldaat. Geniet van een volledig begeleide wandeltour over Arlington National Cemetery, de laatste rustplaats voor veel van Amerika's grootste helden, waaronder meer dan 400.000 veteranen van elk Amerikaans conflict, maar ook presidenten, soldaten uit de Burgeroorlog en slaven. Deze rondleiding wordt geleid door een deskundige, lokale, Engelssprekende gids uit Washington DC. Ontdek een van Amerika's nationale schatten waar geschiedenis en natuur hand in hand gaan.

Vanuit DC: dagtrip Baltimore en Annapolis

Vanuit DC: dagtrip Baltimore en Annapolis

Geniet van de wonderen van Maryland met een van onze privétours in Baltimore vanuit Washington DC, inclusief een stop in het historische Annapolis!. Baltimore, vaak 'charmestad' genoemd, ligt op slechts 60 minuten rijden van DC en is de perfecte dagtrip vanuit de hoofdstad. Geniet van het ophalen van uw DC-adres in een luxe voertuig en na een korte mooie rit door Maryland arriveert u op de eerste bestemming, het graf van de legendarische schrijver Edgar Allen Poe en het voormalige huis van honkbalicoon, Lieverd Rut. Volg vervolgens een informatieve rondleiding met uw gids door de culturele Inner Harbor, compleet met toegang tot het USS Constellation Ship en Fort McHenry. Leer hier hoe deze plek was waar Francis Scott Key 'The Star-Spangled Banner' schreef en breng de middag door met het verkennen van Annapolis. Geniet van de opvallende architectuur in het centrum voordat je een historische Annapolis-wandeling maakt door de United States Naval Academy. Vergeet niet wat van de beroemde zeevruchten uit de regio te eten in een restaurant aan de haven voordat u naar huis gaat.

Washington, DC: begeleide Afro-Amerikaanse erfgoedtour

Washington, DC: begeleide Afro-Amerikaanse erfgoedtour

Ontdek de rijke geschiedenis van Afro-Amerikanen in Washington D.C. tijdens deze boeiende rondleiding. Begin bij het Navy Memorial, waar uw deskundige gids, met diepgaande kennis van de geschiedenis van de stad, op u wacht. De eerste stop is het Frederick Douglass House, dat inzicht biedt in het leven en de erfenis van deze invloedrijke abolitionist. Breng vervolgens hulde aan de helden van de Afro-Amerikaanse Burgeroorlog bij hun gedenkteken en stap terug in de tijd in het U Street Historic District, bekend als 'Black Broadway'. Volg ten slotte de African American Heritage Trail om het levendige verleden van de stad te ontdekken. Aan het einde van de tour ontvang je een kaartje voor het National Museum of African American History and Culture. Deze tour belooft een dieper inzicht in het Afrikaans-Amerikaanse erfgoed van D.C., met persoonlijke inzichten van je erkende gids, alles in ongeveer vier uur. Bereid je voor om ontroerd en verlicht te worden door de krachtige verhalen die Washington D.C. hebben gevormd. Boek vandaag nog je tour en begin aan een transformerende reis van ontdekking, herinnering en viering die je begrip van geschiedenis en erfgoed zal verdiepen.

De topbezienswaardigheden in Washington, D.C.

Activiteiten in US Navy Memorial Plaza

Steden in Verenigde Staten

Andere activiteiten in US Navy Memorial Plaza

Wil je alle activiteiten in US Navy Memorial Plaza bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over US Navy Memorial Plaza

Gemiddelde beoordeling

4.8
(736 beoordelingen)