USS Arizona Memorial
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Meest Populair

USS Arizona Memorial: Tours & Tickets

Bekijk alle tours en activiteiten in USS Arizona Memorial
Bekijk alle 76 tickets en tours

De USS Arizona vóór Pearl Harbor: 5 feiten

In 1941 werd de USS Arizona geraakt door Japanse bommen. 1,177 personen aan boord stierven bij het zinken van het schip, maar de ondergang van de Arizona zelf was ook een verlies voor de Amerikanen. Hier 5 feiten over het slagschip voordat het een tragisch icoon van WOII werd.

Vernoemd naar de 48ste staat

In 1915 werd het schip uit de Pennsylvania-klasse te water gelaten. Arizona was in 1912 deel van de VS geworden, en het schip eerde de verse staat met zijn naam.

Een vredige WOI

Tijdens WOI werd het schip niet ingezet. In 1919 vergezelde de USS Arizona Woodrow Wilson naar de Vredesconferentie van Parijs.

Een humanitair schip

In 1933 werd Long Beach getroffen door een aardbeving die 120 levens eiste en de infrastructuur verwoestte. De USS Arizona verschafte informatie, eerste hulp, eten en onderdak aan de overlevenden.

De hoofrol in een film met James Cagney

Een groot deel van 'Here Comes the Navy' uit 1934 is op de USS Arizona gefilmd. De romcom was genomineerd voor een Oscar, maar Frank Capra's 'It Happened One Night' won de prijs.

Bedoeld om de Japanners af te schrikken

Arme USS Arizona: na decennia zonder missie werd hij ingezet om de Japanse oorlogsplannen bij Pearl Harbor teniet te doen. Binnen een paar weken was het schip verwoest.

USS Arizona Memorial: Onze tips

Tickets boeken

Kaartjes voor het USS Arizona Memorial zijn gewild - je moet wel een maand of 2 van tevoren boeken! Gereserveerde tickets worden een uur voor aanvang van de tour opgehaald. Niet-opgehaalde tickets worden herverkocht, maar om kans te maken op zo'n kaartje zul je er vroeg bij moeten zijn!

Wat zijn de openingstijden?

Tours van het USS Arizona Memorial beginnen vinden dagelijks plaats tussen 7:30 en 15:00 door.

Kleding

Het gedenkteken van de USS Arizona is minder strikt dan andere memorials wat kleding betreft. Niet dat je in je zwembroekje aan moet komen, maar zo lang je schoenen, shorts en een normaal shirt aanhebt, zit je goed.

Tips & informatie

 • Wanneer bezoeken
  7:30 - 15:00
 • Toegangsprijzen
  Het ticket is gratis, maar als je online reserveert (wat we je sterk aanraden) betaal je $1.50 servicekosten.
 • Heb ik een gids nodig?
  Ja
 • Hoe kom ik er?
  De beste optie is om Pearl Harbor als deel van een tour te bezoeken, zodat je er naartoe wordt gebracht. Anders kun je er met de bus komen.
 • Extra tips
  Als je in de zomer gaat, kun je je ticket het best 6 maanden van tevoren al boeken!

Activiteiten in de buurt van USS Arizona Memorial


USS Arizona Memorial
4.2
Gebaseerd op 41 beoordelingen van GetYourGuide-klanten
Omslagfoto: Prayitno / Thank you for (10 millions +) views, CC BY 2.0