Datums kiezen

Ontdek het beste van
Utah

Onze aanbevelingen voor Utah

Moab: dinercruise op de Colorado-rivier met muziek- en lichtshow

1. Moab: dinercruise op de Colorado-rivier met muziek- en lichtshow

Begin de avond aan de oevers van de Colorado-rivier, slechts 3,2 km ten noorden van Moab, Utah. Geniet van een heerlijk Hollands ovendiner in cowboystijl in een eetzaal met uitzicht op het water. Na het diner stapt u aan boord van een platbodem en begint uw rivieravontuur. Een deskundige en vermakelijke gids wijst u op interessante dingen en prikkelt uw verbeelding. Zodra de duisternis is ingevallen, begint het formele deel van de avond wanneer 40.000 watt natuurlijk licht de kloofmuur verlicht. Kijk hoe lichten, schaduwen, muziek en verhalen de verhalen over de vorming, creatie en geschiedenis van de kloof tot leven laten komen op de muren boven de rivier - zoals geleerd van de vroege kolonisten van het gebied (de katholieke conquistadores, indianen en Mormoonse pioniers). Deze Sound and Light Show is een niet te missen unieke ervaring en een geweldig einde van een perfecte dag in Moab.

Las Vegas: Bryce en Zion Nationale Parken Tour met Lunch

2. Las Vegas: Bryce en Zion Nationale Parken Tour met Lunch

Verlaat Las Vegas op deze dagtocht naar twee van de meest visueel verbluffende plekken in de Verenigde Staten, de nationale parken Zion en Bryce Canyon. Maak een reis door ravijnen en fantastische rotsformaties tijdens deze tour met flessenwater, een mueslireep en een broodje kalkoen in deli-stijl voor de lunch. Ervaar eerst de opvallende zandstenen kliffen die boven de vallei van Zion National Park uittorenen. Tijdens je reis kun je hoogtepunten van Zion zien, inclusief een stop bij het bezoekerscentrum. Beklim de bergpas en door de kilometerslange tunnel. Maak een stop bij Checkerboard Mesa voordat je doorgaat naar Bryce Canyon National Park. Bekijk vervolgens het ongelooflijke natuurlijke amfitheater van Bryce Canyon. Loop over de rand van Bryce Canyon en geniet van een prachtig uitzicht op de unieke hoodoos (dunne rotsspits) en het landschap. Geniet van een wandeling naar Bryce om tussen de hoodoos te wandelen en dit magische landschap te bewonderen. Bij uw terugkeer naar Las Vegas passeert u het adembenemende landschap van Zion voor een ander perspectief van de schoonheid ervan.

Monument Valley: Tour bij zonsondergang met Navajo-gids

3. Monument Valley: Tour bij zonsondergang met Navajo-gids

Begin aan een rondleiding door Monument Valley en ontdek de adembenemende monumenten die je hebt gezien op foto's en westerse films. Bekijk de beroemde West en East Mitten Buttes, John Ford Point, de Three Sisters, Moccasin Arch, de totempaal en meer. Reis met een openluchtvoertuig in safaristijl bij warmer weer of met een gesloten busje in de koudere maanden. Je gids zal veel interessante feiten over Monument Valley met je delen. Je bezoekt zelfs het achterland van de vallei, die je niet alleen kunt bezoeken zonder een Navajo-gids. Leer veel interessante feiten over de Navajo-cultuur en bezoek een Navajo Hogan, een traditioneel Navajo-huis met een bonuskans om een tapijtweefdemonstratie te zien (afhankelijk van het weer en andere omstandigheden) en om te genieten van een ceremonieel muzikaal optreden van je gids.

Monument Valley: Backcountry Jeep Tour met Navajo-gids

4. Monument Valley: Backcountry Jeep Tour met Navajo-gids

Bekijk alle bezienswaardigheden van Monument Valley tijdens een kleine groepsreis onder leiding van een lokale gids. Geniet van een exclusief bezoek aan het achterland van de vallei, dat alleen toegankelijk is met een Navajo-gids. Bezoek zandstenen bogen en beroemde monumenten zoals de 3 zussen, John Ford Point en Moccasin Arch. Bewonder beroemde bezienswaardigheden zoals de totempaal, de Big Hogan, Sun's Eye, North Window en Sleeping Dragon. Stop bij West en East Mitten Buttes en leg de perfecte foto van dit iconische monument vast. Bewonder spectaculaire panorama's. Bewonder natuurlijke structuren die je sprakeloos maken. Dompel jezelf onder in de Navajo-cultuur. Leer meer over de geschiedenis van deze ongelooflijke plek. Bezoek een Navajo Hogan, een traditioneel Navajo-huis. Bekijk een bonusdemonstratie van tapijtweven en geniet van een ceremoniële muziekuitvoering door je gids.

East Zion: Crimson Slot Canyon Exploration en UTV Tour

5. East Zion: Crimson Slot Canyon Exploration en UTV Tour

Verken de slotcanyons van East Zion en rijd in een UTV op deze avontuurlijke tour. Met een gids die je rondrijdt, leun achterover en geniet van de ervaring. Navigeer door divers terrein om de canyons te bereiken en wandel vervolgens om de diepste delen van deze afgelegen gebieden te verkennen. Begin met een spannende rit in een op maat gemaakte off-road machine die leidt naar een slotcanyon, ver van verharde wegen. Eenmaal bij de monding van de kloof begint de wandeling. De muren van de rode kloof strekken zich aan weerszijden uit tot meer dan 30 meter hoog, met een opening van slechts 1,8 tot 3 meter tussen de muren om doorheen te wandelen. Onder leiding van een gids en lokale expert gaat de tour te voet verder door de kloof terwijl je leert over de geschiedenis van de indianen en geografische informatie. Grote rotsblokken komen vaak voor op de route en vereisen beklimmingen van 3 tot 6 voet met de hulp van de gids. Nadat je de gewenste afstand in de kloof hebt afgelegd en prachtige foto's van deze zandsteenformaties hebt gemaakt, loop je dezelfde route terug naar het voertuig en keer je terug naar de ontmoetingslocatie.

Vanuit Las Vegas: Tour door Antelope Canyon en Horseshoe Bend

6. Vanuit Las Vegas: Tour door Antelope Canyon en Horseshoe Bend

Vertrek uit Las Vegas voor een schilderachtige rondleiding door Navajo land met een lokale gids. Ontdek Horseshoe Bend en Antelope Canyon tijdens Golden Hour, wanneer licht en schaduw een onvergetelijke schoonheid creëren. Dompel je onder in de geschiedenis en natuurwonderen, waarbij je momenten van surrealistische landschapsveranderingen vastlegt. Begin je rondreis met een stop voor het ontbijt in St. George, Utah, waar de oudste nog werkende mormoonse tempel ter wereld staat. Na het ontbijt nader je de machtige Colorado River voor een bezoek aan Horseshoe Bend. Bekijk waar de rivier stroomt en rond de rotsen kronkelt, waardoor een kenmerkende hoefijzervormige lus ontstaat die geliefd is bij bezoekers en fotografen uit de hele wereld. Reis vervolgens naar de plek waar "het water door de rotsen stroomt" volgens de plaatselijke Navajo folklore. Bekijk Antelope Canyon tijdens Golden Hour (10.00 - 15.00 uur), het beste moment van de dag om de Canyon te bekijken, wanneer het zonlicht de contouren perfect belicht en je de door wind en water gevormde duinen in hun volle glorie kunt zien.Na de rit naar Antelope Canyon kun je een bezoek brengen aan de Canyon. Met je lokale Navajo-gids ontdek je de schoonheid van de canyon van dichtbij. Bewonder de schoonheid van de zon die lichtstralen creëert die door de spleten in de wanden van de canyon schijnen. Na een lunchpauze ga je verder naar het Glenn Canyon uitkijkpunt voor een laatste blik op dit spectaculaire gebied. Stap ten slotte weer in de bus om 's avonds terug te keren naar Las Vegas.

Orderville: East Zion Park White Mountain paardrijtocht

7. Orderville: East Zion Park White Mountain paardrijtocht

Combineer twee van de meest populaire activiteiten van Zuid-Utah, het verkennen van slotcanyons en paardrijden tijdens deze 1-uur durende ervaring. Volg je gids terwijl ze je meenemen op een schilderachtig pad en je de kunst van het besturen van een paard leren. Ontmoet je gids en begin je rondleiding in de stallen. Klim in het zadel en onervaren ruiters krijgen een korte rijles. U hoeft zich geen zorgen te maken als u een beginner bent, deze paardrijtocht is ontworpen om beginners met goed getrainde paarden te verwelkomen. Rijd naar de monding van een prachtige slotcanyon waar je afstapt en een korte afstand de canyon in loopt. Wees onder de indruk van de ongelooflijke zandsteenformatie en de torenhoge muren, aan weerszijden enkele honderden meters hoog. Na je stop stappen de renners weer in het zadel en rijden terug naar het startpunt.

Monument Valley: schilderachtige rondleiding van 2,5 uur

8. Monument Valley: schilderachtige rondleiding van 2,5 uur

Betreed het achterland van Monument Valley en bezoek de populaire bogen en rotstekeningen gemaakt door het oude Anasazi-volk. Stop eerst om de Slapende Draak met de wolken erboven te bewonderen, gevolgd door het hoofd van de Chief met zijn verenmuts. Ga verder en verken een traditionele Hogan (optioneel), de thuisbasis van veel Navajo-mensen. Bewonder de ronde, kegelvormige en meerzijdige structuren. Met of zonder interne palen, ze werden gebouwd met hout of stenen muren en opgevuld met aarde of schors. Bij een zomerhuis is de deur op het oosten gericht om de rijzende zon te verwelkomen voor rijkdom en geluk. Je gids geeft informatie en een korte demonstratie van de Navajo-bevolking en hun levensstijl. Bewaar het beste voor het laatst en bewonder een boog die een traditionele hogan nabootst met een adelaarsoog dat naar je kijkt. Neem een panoramisch uitzicht op het Oog van de Zon, een prachtig gevormd oog waar zonnestralen doorheen stralen. De laatste is de Ear of the Wind, die tegen een steile zandduin staat en als je ernaartoe loopt, is de kans groot dat je het souvenir van Monument Valley mee naar huis neemt: zand in je schoenen.

Van Moab: raftingtrip van een halve dag op de Colorado-rivier

9. Van Moab: raftingtrip van een halve dag op de Colorado-rivier

Geniet van een begeleide rafttocht voor alle leeftijden en ervaringsniveaus langs de Colorado-rivier. Vertrek vanuit Moab en breng de halve dag door met het navigeren door klasse 1 of 2 stroomversnellingen omringd door indrukwekkende rotsformaties. Laat je ophalen in Moab en ontmoet je professionele gids. Word uitgerust met de benodigde raftuitrusting en luister naar de veiligheidsinstructies van je gids. Ga dan op een wild avontuur langs de Fisher Towers en het Professor Valley-gedeelte van de rivier. De tocht is ongeveer 11 kilometer en je komt zeker in spetterende stroomversnellingen terecht. Selecteer de optie inclusief lunch om tijdens je tour te genieten van een buffetmaaltijd. Aan het einde van de reis brengt de shuttle je terug naar Moab.

Moab: zelfrijdende Hells Revenge 4x4-rondleiding van 2,5 uur

10. Moab: zelfrijdende Hells Revenge 4x4-rondleiding van 2,5 uur

Geniet van de basisroute van Hell's Revenge naar de Colorado River met uitzicht op Arches National Park. Dit veilige, maar spannende avontuur is geweldig voor alle niveaus, van beginner tot expert. Ontmoet je gids net buiten Moab. Na de veiligheidsinstructies laadt u op en gaat u rechtsaf naar de Hells Revenge Trailhead. Geniet van de spanning van de versteende zandduinen en het prachtige landschap van rode rotsheuvels en met sneeuw bedekte bergen terwijl je je gids volgt. Elke tour is inclusief water en snacks en is gegarandeerd adembenemend! U-Drive-tours zijn gezinsvriendelijk, met een minimumleeftijd van 3 jaar. Alle bestuurders moeten minimaal 18 jaar oud zijn en een geldig rijbewijs kunnen tonen.

Populaire activiteiten

De publiekstrekkers van Utah

Alle activiteiten

303 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Utah

Andere activiteiten in Utah

Wil je alle activiteiten in Utah bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Utah

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 5.528 beoordelingen

De excursie begon op tijd, het startpunt is zelfs voorzien van foto's, alles is zeer goed georganiseerd. Lunch (broodjesbox) is voor ieder wat wils. De reis was echt geweldig, onze gids Milton deed zijn best en er was ook nog tijd om wat souvenirs te kopen. Het is een echte aanrader, zeer indrukwekkend gebied.

de rit was lang maar over het algemeen een bezoek waard, vooral aan Bryce.. het was spectaculair! Zion was best geweldig. Ik zou gewoon Bryce hebben gedaan als ik had geweten dat Antelope Canyon een betere keuze zou zijn en natuurlijk de Grand Canyon!!

Geweldig!!!! Deze reis zal zeker in mijn leven herinnerd worden en zou voor mij een leuk gespreksonderwerp zijn.

Helemaal genoten van de plaatsen waar onze gids naartoe reed en de geschiedenis die onze gids met ons deelde.

Dirk was informatief en grappig, makkelijk in de omgang en erg meegaand!