Kies data
Utah

Quadtours

Utah Quad- & atv-tours: Onze meest aanbevolen

East Zion: Crimson Slot Canyon-verkenning en UTV-tour

1. East Zion: Crimson Slot Canyon-verkenning en UTV-tour

Deze tour begint met een spannende rit in een op maat gemaakte offroad-machine die leidt naar een slotcanyon, die alleen privé toegankelijk is en ver van verharde wegen. Eenmaal bij de monding van de canyon begint de wandeling. De rode kloofmuren strekken zich aan weerszijden uit van meer dan 100 voet hoog, met een opening van slechts 6-10 voet tussen de muren om doorheen te wandelen. Onder leiding van een gids en lokale expert gaat de tour te voet verder door de kloof terwijl je leert over de geschiedenis van de Indiaanse bevolking en geografische informatie. Grote rotsblokken komen vaak voor op de route en vereisen beklimmingen van 3-6 voet met de hulp van de gids. Nadat je de gewenste afstand in de kloof hebt afgelegd en prachtige foto's hebt gemaakt van deze zandsteenformaties, wandel je dezelfde route terug naar het voertuig en keer je terug naar de ontmoetingslocatie.

Moab: Hell's Revenge 4WD Off-Road Tour door Kawasaki UTV

2. Moab: Hell's Revenge 4WD Off-Road Tour door Kawasaki UTV

Klim aan boord van een Kawasaki UTV (Utility Terrain Vehicle) voor een adrenalinestoot op de Hell's Revenge Trail of Moab. Bestuur een gespecialiseerd 4WD-voertuig, met het vertrouwen dat u een professionele gids volgt. Hell's Revenge is als een langzaam bewegende achtbaan; behalve dat het op slickrock staat! Rijd over versteende rotsbergen die op zandduinen lijken. Hoewel het bekend staat als 'slickrock', is het eigenlijk zo korrelig als schuurpapier; en in tegenstelling tot al het andere dat je eerder hebt meegemaakt. Onderweg stop je voor een panoramisch uitzicht vanaf de Colorado River Overlook en zie je authentieke dinosaurussporen. Reis in konvooien van niet meer dan 5 voertuigen voor een meer intieme en persoonlijke ervaring. Iedereen ouder dan 21 jaar kan een van de buggy's besturen als ze een geldig rijbewijs hebben en comfortabel kunnen rijden op terrein met steile hellingen en kliffen. Elk voertuig is geschikt voor maximaal 4 personen.

Van Moab: 4x4-autorit door Arches National Park van een halve dag

3. Van Moab: 4x4-autorit door Arches National Park van een halve dag

Nadat je bent opgehaald in Moab, begint je off-road 4x4-tour door Arches National Park in de buurt van Doc Williams Point. Beklim een steile, korte rotswand in je voertuig en steek dan een vallei door door zandstenen vinnen en duinen. Passeer de beroemde 30 meter brede Tower Arch en de Eye of the Whale Arch. Zie de Marching Men, een groep van 7 torens in een rij.   Stop op een paar geweldige plekken om geweldige foto's te maken en geniet van een paar korte wandelingen tijdens de tour. Leer meer over de vorming van de rode rotsen, adem de frisse lucht in en geniet van de stilte terwijl je de schilderachtige uitzichten bewondert. Verlaat via een oud cowboypad en zie dinosaurussporen op je weg terug naar Moab, waar je wordt afgezet bij je accommodatie.

Bryce Canyon National Park: begeleide ATV-tour

4. Bryce Canyon National Park: begeleide ATV-tour

Start uw motor en bereid u voor op een reis naar de rand van Bryce Canyon National Park. Dit is de perfecte tour voor degenen die weinig tijd hebben. Ontvang ATV-briefing en volg je gids op de off-road paden door minder bekende en drukke gebieden van de regio. Het pad voert je door Ponderosa Pine-bossen naar de rand van Bryce Canyon National Park. Geniet van een paar korte stops om in te ademen en te genieten van het moment. Bewonder een ongerept alpenlandschap, de Bryce Canyon Rim en frisse schone lucht. Bekijk enkele van de meest ongelooflijke landschappen die maar door weinigen worden gezien.

Van Moab: Canyonlands Island in the Sky 4x4-tour van een halve dag

5. Van Moab: Canyonlands Island in the Sky 4x4-tour van een halve dag

Ontdek het Island in the Sky-district van Canyonlands National Park tijdens deze spannende tour van een halve dag met een 4x4-voertuig. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Moab, rijd je richting het nationale park, kronkelend langs de rivier. Stop buiten de parkgrens om oude Indiaanse rotskunst te verkennen die door de Ancestral Puebloans in de kliffen is uitgehouwen. Ga verder naar het jeeppad dat naar het Island in the Sky-district leidt. Onderweg stop je bij vergezichten zoals Fossil Point en Musselman Arch. Bekijk de opmerkelijke Gooseneck Overlook en reis langs een deel van het White Rim-pad. Beëindig de haarspeldbochten van de beroemde Shafer Trail en geniet nog een laatste keer van het uitzicht over het park voordat je terugkeert naar Moab.

Moab: self-drive 2,5 uur durende Hells Revenge 4x4 rondleiding

6. Moab: self-drive 2,5 uur durende Hells Revenge 4x4 rondleiding

Geniet van de basisroute van Hell's Revenge naar de Colorado-rivier met uitzicht op Arches National Park. Dit veilige, maar spannende avontuur is geweldig voor alle vaardigheidsniveaus, van beginner tot expert. Ontmoet je gids net buiten Moab. Na veiligheidsinstructies, laad je op en ga je rechts naar de Hells Revenge Trailhead. Geniet van de spanning van de versteende zandduinen en het prachtige landschap van rode rotsheuvels en met sneeuw bedekte bergen terwijl je je gids volgt. Elke tour is inclusief water en snacks en is gegarandeerd adembenemend! U-Drive tours zijn gezinsvriendelijk, met een minimum leeftijd van 3 jaar. Alle bestuurders moeten minstens 18 jaar oud zijn en een geldig rijbewijs tonen.

Van Moab: dagtour door Canyonlands en Arches in 4x4

7. Van Moab: dagtour door Canyonlands en Arches in 4x4

Maak een 4x4-rit door de nationale parken Arches en Canyonlands. Dit spannende avontuur omvat stops voor korte wandelingen en mooie uitzichten. Houd onderweg je energie op peil met een verfrissende picknicklunch. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Moab, rijd je richting Canyonlands National Park, hoog boven op de Island in the Sky-mesa. Daal af via de steile haarspeldbochten van de beroemde Shafer Trail en geniet van een korte stop om Indiaanse rotskunst te verkennen die door de Ancestral Puebloans in de kliffen is uitgehouwen.   Ga verder door Canyonlands langs een deel van de White Rim Trail naar Musselman Arch voor een fantastisch uitzicht op de Colorado-rivier beneden. Geniet van een paar stops met korte wandelingen. Stop bij Devils Garden voor een heerlijke picknicklunch. Na de lunch betreedt u Arches National Park in de buurt van Doc Williams Point. Beklim een steile rotswand en rijd door een vallei door zandstenen vinnen en duinen.   Passeer de beroemde Tower Arch, de Eye of the Whale Arch en de Marching Men - een groep van 7 torens in één rij. Stop voor een paar korte wandelingen om van de frisse lucht te genieten en het uitzicht op de rode rotsen te bewonderen. Nadat je beide parken hebt verkend, word je teruggereden naar Moab, met een korte stop om onderweg dinosaurussporen te verkennen.

Moab: Hoera Pass 4x4 Driving Adventure

8. Moab: Hoera Pass 4x4 Driving Adventure

Deze schilderachtige tour verkent het Wilde Westen-landschap van de Colorado-rivier en de historische Kane Creek. Hoor over de geologie, geschiedenis en oude beschavingen van het gebied vanuit je ervaren gids. Ontmoet elkaar voor deze schilderachtige 4x4 off-road tour in het Moab Tourism Center. Nadat je bent ingecheckt, luister je naar een korte veiligheidsbriefing van je gids, zodat je je voorbereid en klaar voelt om te gaan. U krijgt een 4x4-voertuig genaamd UTV. Deze machines met vier zitplaatsen zijn automatisch en gemakkelijk te navigeren. Spring achter het stuur en rijd richting de Hurray Pass Trail, die op slechts 15 minuten afstand ligt. Ga op een schilderachtige off-road tour volgens de instructies van je gids. Stop bij de duizend jaar oude Fremont en Ancestral Puebloan Petroglyphs om hun details en geschiedenis in zich op te nemen. Bekijk rotsen uit verschillende perioden in de geschiedenis terwijl je je een weg baant over steile onverharde wegen. Kom ten slotte aan bij de Hurray Pass Overlook, gelegen in de buurt van Canyonlands National Park, en bewonder de ongelooflijke uitzichten. Je tour eindigt met een rit terug naar het Moab Tourism Centre.

East Zion: Brushy Cove Jeep Adventure

9. East Zion: Brushy Cove Jeep Adventure

Klim in een volledig op maat gemaakte Jeep Wrangler en wees getuige van de spectaculaire landschappen van Oost-Zion. De Jeep heeft open zijkanten en is geschikt voor het hele gezin (tot 9 personen). Uw chauffeur en gids beginnen de tour op een gladde weg gedurende enkele kilometers. Je leert over de geschiedenis van het gebied en de algemene ligging van het land terwijl je langs enkele van de kleinere canyons rijdt die deel uitmaken van het Zion National Park. Na deze korte introductie begint het pad. Houd je stevig vast terwijl de jeep over rotsblokken kruipt en over smalle, steile haarspeldbochten klimt voordat je pauzeert bij een prachtig uitzichtpunt. Uitzicht op de West Temple, Checkerboard Mesa, de Narrows en andere prominente Zion-oriëntatiepunten zijn vanaf hier zichtbaar. Na hapjes, water en foto's gaat de tour verder met een steile afdaling de berg af. Kom meer te weten over de eeuwenoude Ponderosa-dennenbomen die boven het pad uittorenen terwijl de jeep de berghelling afrijdt. Pas op voor dieren in het wild, waaronder muilezelherten, wilde kalkoenen, elanden. In sommige gevallen kan zelfs een Mountain Lion of Black Bear worden gespot. Zodra u weer op de weg bent, keert u terug naar het ontmoetingspunt.

Hurricane: UTV-tour bij zonsondergang met uitzicht op het Zion National Park

10. Hurricane: UTV-tour bij zonsondergang met uitzicht op het Zion National Park

Ga op pad tijdens een UTV-tour en bekijk de unieke bezienswaardigheden en ecosystemen van Zion National Park. Maak een tour van 2, 3 of 4 uur en ontdek het terrein en de rotsformaties van het gebied op een van deze ruige voertuigen. Volg een aanpasbare tour van maximaal 25 bestemmingen, allemaal onder het toeziend oog van een professionele gids. Sluit de dag af met een ontzagwekkende zonsondergang boven Zion National Park. Deze opwindende tours zijn geschikt voor elk vaardigheidsniveau. Je professionele gids zal je trainen in het besturen van een UTV en je leren hoe je het beste om de obstakels heen kunt rijden die je op de paden tegenkomt.

  • Avonturen
  • Privétours
  • Wateractiviteiten
25 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 25

Sitemap Utah

Wil je alle activiteiten in Utah ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.