Utrecht City Game: het Monstermysterie & tour

Utrecht City Game: het Monstermysterie & tour

Spaar tot 30%

Vanaf US$ 15,55 US$ 10,89 Per groep tot 2

Stort je op een zoektocht naar een mysterieus wezen rond de grachten en smalle straatjes van Utrecht. Los puzzels op en leer over de geschiedenis van de stad, allemaal op je telefoon. Bezoek plekken als de Dom, de Letters van Utrecht en nog veel meer.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1.5 uur
Directe bevestiging

Belevenis

Highlights
 • Ontdek geweldige huizen, kerken en musea
 • Ontdek gedenkwaardige verhalen over de stad
 • Los aanwijzingen op en onthul verborgen pareltjes
 • Probeer een nieuw soort ervaring, de perfecte mix tussen een tour, ontsnappingsspel en speurtocht
Volledige beschrijving
Speel een real-world zoektocht in Utrecht als monsterjager, die de taak krijgt om een ongrijpbaar beest te vinden dat de stad bedreigt. Los de aanwijzingen op die je op je smartphone ontvangt en red de inwoners van Utrecht. Onderweg vind je nieuwe locaties en ontdek je verbazingwekkende verhalen. Na aankoop van het spel ontvang je een toegangscode die je kunt gebruiken in de app. De zoektocht duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, maar er is geen tijdslimiet. Je kunt het dus op je eigen tempo doen. Je hebt geen gids nodig en hoeft alleen maar de app te downloaden, naar het vertrekpunt te gaan en je bent klaar om de stad op geheel nieuwe wijze te ontdekken. Terwijl je de aanwijzingen oplost, ontdek je talloze nieuwe locaties en verhalen. Dit spel is een van de meest interessante en unieke manieren om de geweldige stad Utrecht te leren kennen, en het is nog leuk ook! Dit is een fantastisch spel voor families en vriendengroepen. Voor grotere groepen kan één persoon toegang voor de hele groep kopen door het aantal personen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel op hun smartphone spelen. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen voucher kopen. Je kunt als groep spelen en onderweg samen de aanwijzingen oplossen, of je kunt de groep opsplitsen in kleinere groepen/teams en het opnemen tegen de anderen. Elke persoon kan ook alleen spelen, los van de groep, en de rest van de groep aan het einde weer ontmoeten.
Inbegrepen
 • Toegang tot de zoektocht via het spel op je telefoon, beschikbaar in het Engels en het Duits
 • 24/7 klantenservice
 • Persoonlijke gids
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19

Deze activiteit moet online geboekt worden, aangezien het loket gesloten is

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ga naar de Mariaplaats. Zorg ervoor dat je de mobiele app van Questo in GooglePlay of de Apple App Store downloadt. Maak met je e-mailadres een nieuwe account aan in de Questo-app om het spel te beginnen.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Opgeladen smartphone

Goed om te weten

 • Let op: om het spel te spelen heb je een internetverbinding nodig
 • Dit is een zelfgeleide rondleiding in spelvorm
 • Je moet bij het startpunt (Mariaplaats) zijn om te beginnen, anders begint het spel niet
 • Het spel is beschikbaar in het Engels en Duits
 • Je kunt het spel op elk gewenst moment pauzeren en opnieuw starten, zolang je je op dezelfde locatie bevindt waar je het spel ook hebt gepauzeerd
 • Het is beter om overdag de stad te verkennen en het spel te spelen
 • De zoektocht is perfect voor grotere groepen en teamevenementen
 • Start wanneer je maar wilt (zelfs nu!)
 • Er is geen persoon die je bij het startpunt of tijdens het spel assisteert. Om te beginnen moet je de app downloaden en de instructies volgen die je na de aankoop per e-mail ontvangt.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 / 5

gebaseerd op 26 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,1 / 5
 • dienstverlening
  4.4 / 5
 • organisatie
  4,3 / 5
Sorteren op

Leuk idee

Op zichzelf een leuk idee om een beetje door de stad te lopen. Er zijn echter enkele inhoudingen. Bij een taak moet je op een deur kloppen en een briefje krijgen, helaas waren we zelfs na 10 minuten en verschillende kloppen niet geopend. Bovendien is de app alleen beschikbaar in het Engels. Bovendien zou op geen enkele manier worden gecontroleerd hoeveel mensen daadwerkelijk deelnemen, je had gewoon voor één persoon kunnen betalen omdat de app toch maar op een smartphone werd gebruikt

Verder lezen

17 augustus 2019

Leuke manier om Utrecht te verkennen

Een beetje een uitdaging om het startpunt te vinden, maar toen we eenmaal aan de slag waren, was het een leuke leuke manier voor 2 volwassenen en 3 kinderen om Utrecht te verkennen - de afstand was 3 km wat ongeveer goed was en de meeste aanwijzingen waren OK, slechts 1 of 2 namen een beetje hulp van de volwassenen. Het onderliggende verhaal was ook interessant genoeg om hen bezig te houden. Zou goed zijn voor wat meer van deze in het gebied, omdat het slechts een klein deel van de grote stad besloeg.

Verder lezen

1 april 2019

Zeer leuk om de stad te verkennen!

5 januari 2020

Georganiseerd door

Product ID: 206688