Kies data

Kathedraal van Valencia

Kathedraal van Valencia: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Valencia: 24, 48 of 72 uurse Valencia Tourist Card

1. Valencia: 24, 48 of 72 uurse Valencia Tourist Card

Met de Valencia Tourist Card kun je onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer en krijg je ook aantrekkelijke kortingen tot 25% voor verschillende tours Ontvang kortingen tot 50% in geselecteerde musea, vrijetijdsactiviteiten, winkels en restaurants voor 24, 48 of 72 uur. Als openbaar vervoerbewijs is je pas geldig voor het stedelijk gebied van Valencia, bus- en tramzone A en metrozone ABCD en voor de treinverbinding Valencia - Luchthaven - Valencia (L3, L5).   Deelnemende bedrijven en winkels waar je kortingen kunt krijgen op vertoon van je Valencia Tourist Card kun je herkennen aan een sticker op de deur De kaart is actief bij het eerste gebruik van het openbaar vervoer of via een van de 42 scanners, verspreid over de stad. Indien dit niet mogelijk is, kan de kaart op elk gebruikspunt worden gevalideerd door het opschrijven van de verloopdatum van de kaart met een inktpen. Een geldig identiteitsbewijs met foto of paspoort moet worden getoond, zodat kinderen hun eigen Valencia Tourist Card kunnen ontvangen.

Valencia: fietstocht van 3 uur met gids

2. Valencia: fietstocht van 3 uur met gids

Fiets door de gezellige straatjes van het oude centrum van Valencia. Ontdek veel spectaculaire gebouwen, waaronder de kathedraal van Valencia. Fiets richting de rivier de Túria en bezoek de prachtige tuin. Kom langs het Palau de la Música (Het muziekpaleis) en de gigantische speeltuin van Gulliver uit het boek Gullivers reizen. In het laatste deel van de tour verken je de Stad van Kunsten en Wetenschappen. Bekijk de beroemde modernistische gebouwen van de architect Santiago Calatrava voordat je terugkeert naar het centrum.

Middeleeuws Valencia: Segwaytour van 1 uur

3. Middeleeuws Valencia: Segwaytour van 1 uur

Tijdens deze Segwaytour van 1 uur door het middeleeuwse deel van Valencia krijg je de kans om de belangrijkste en kenmerkendste monumenten en wijken van de stad te zien. Het beste deel van de activiteit is dat je alle bezienswaardigheden op een leuke en milieuvriendelijke manier te zien krijgt! Na een korte oefensessie waarin je aan de Segway kunt wennen ga je op weg voor een tour van 1 uur over een route langs de volgende plekken: Torres de Serranos, het plein van El Carmen, Portal de la Valldigna en de Arabische stadsmuren, de kerk van San Nicolás en de Zijdebeurs (Lonja). Je komt ook langs de Mercado Central, het ronde Plaza Redonda, de kerk van Santa Catalina, de Kathedraal van Valencia, het Paleis van de Aartsbisschop, Plaza de la Almoina en Plaza de la Virgen.

Valencia: hoogtepunten zelfgeleide speurtocht en stadstour

4. Valencia: hoogtepunten zelfgeleide speurtocht en stadstour

Ontdek de hoogtepunten in Valencia met een interactieve smartphone-app. Ontgrendel de stad met op locatie gebaseerde raadsels en bekijk de bezienswaardigheden van de stad op een unieke manier. Log in op uw app en start uw rondleiding langs 10 van de belangrijkste attracties van de stad. Aan het begin van elke attractie ontdek je een puzzel om meer over Valencia te weten te komen. Je kunt bij elke attractie stoppen en aanwijzingen vinden om je volgende bestemming te onthullen. Begin je tour bij de veel gefotografeerde arena van Valencia. Bezoek het stadhuis van Valencia in het stadscentrum, terwijl 'Mercat Central' je een voorproefje geeft van het stadsleven. Maak een foto bij de Valencia Silk Exchange, die je zal verbazen met zijn architectuur, en geniet van de schoonheid van het iconische Plaza de la Virgen. Bezoek de onvergelijkbaar mooie kathedraal van Valencia. Je komt ook langs de altijd innovatieve Universiteit van Valencia. Bewonder de imposante Mercat Colón. De kers op de taart van deze unieke ervaring wordt de Puente de las Flores. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om het spel te voltooien. Voor uw gemak kunt u de tour starten of pauzeren wanneer u maar wilt, zodat u de stad in uw eigen tempo kunt zien. Leer informatie en feiten en maak onderweg foto's.

Valencia: stadsintroductie Zelfgeleide telefoonrondleiding

5. Valencia: stadsintroductie Zelfgeleide telefoonrondleiding

Wil je interessante informatie leren over 10 van de belangrijkste attracties in de stad, verborgen locaties ontdekken, ongelooflijke legendes lezen (dit is geen audiotour) en een magische en ontspannende route lopen? Wil je op een toegankelijke, gemakkelijke en interactieve manier Valencia ontdekken? Deze zelfgeleide mobiele wandeltocht is misschien perfect voor jou. Grijp de kans om Valencia te verkennen op minstens 10 locaties die iedereen in zijn geheugen zou willen hebben. Er is geen schema, je kunt de tour bijwonen elke dag die je wilt, wanneer je maar wilt, je kunt het in fragmenten doen, een pauze nemen om te eten, winkelen of iets anders dat je maar kunt bedenken, je kunt zelfs de app sluiten en doorgaan een andere dag staat de tour daar op je te wachten. Het belangrijkste? Het is een volledig privé-activiteit, omdat de app je de uniciteit en privacy van je mobiele telefoon biedt. Bovendien leer je over verhalen en stedelijke legendes die verband houden met de stad of monumenten die je bezoekt. De paden die u volgt zijn uniek en zullen u niet vervelen, maar zullen u op zichzelf de weg wijzen om andere "schatten" te ontdekken, zoals kleine schilderachtige paden of betoverende maar onbekende pleinen. Geniet van de rondleiding in uw taal. De integratie met google maps zorgt ervoor dat je nooit verdwaalt! Je kunt meedoen met vrienden, alleen, met je familie of met je partners en leren over de stad terwijl je ronddwaalt. Begin je tour bij de veel gefotografeerde arena van Valencia! Bezoek het stadhuis van Valencia in het stadscentrum, terwijl 'Mercat Central' u een voorproefje geeft van het stadsleven. Maak een foto bij de Valencia Silk Exchange, die je zal verbazen met zijn gotische architectuur, en geniet van de schoonheid van het iconische Plaza de la Virgen. Bezoek de onvergelijkbaar mooie kathedraal van Valencia. Je komt ook langs de altijd innovatieve Universiteit van Valencia. Onze passage door de tuinen van Valencia zal u ontspannen van de chaos van de stad. Bewonder de imposante Mercat Colón, het zal u en uw camera betoveren! De kers op de taart van deze unieke ervaring is de Puente de las Flores met zijn eindeloze uitzicht en de unieke fotomoment waar iedereen jaloers op zou zijn! Download de app ''World City Trail'' uit de winkel. U ontvangt een seriële sleutel via sms, app en e-mail om in te loggen. Start dan je tour en geniet!

Valencia: zelfgeleide audiotour op je smartphone

6. Valencia: zelfgeleide audiotour op je smartphone

Ervaar de stad Valencia met een zelfgeleide audiotour op je smartphone. Luister naar fascinerende verhalen, gebaseerd op een bekroond verhaalconcept, en krijg inzicht in de meest iconische bezienswaardigheden in Valencia. Begin je tour bij de Torres de Serranos en ga verder naar het Palacio de los Borja. Bewonder de Virgen de los Desamparados-basiliek en laat je fascineren door de Mariakathedraal. Leer de geschiedenis die achter elke afslag verborgen zit in je audiogids. Geniet van een probleemloze ervaring, volg gewoon de instructies na het boeken en download de app van de lokale partner om toegang te krijgen tot je tour. Verken Valencia in je eigen tempo in volledige autonomie.

Valencia: speurtocht en iconische bezienswaardigheden zelfgeleide tour

7. Valencia: speurtocht en iconische bezienswaardigheden zelfgeleide tour

Leer het iconische Valencia in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling. Je verkent de stad te voet en krijgt punten voor het oplossen van verschillende soorten taken: Vind bezienswaardigheden: Je zult hints gebruiken om de beste bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes in de stad te vinden. De kaartfunctie in de app helpt je daar te komen. Los vragen op: Als je eenmaal bent aangekomen op de plek die je zoekt, krijg je vragen over de aanblik. Meestal zijn de antwoorden verborgen in borden, foto's, enz. Een geweldige en leuke manier om nieuwe dingen over de stad te leren. Veel plezier: Tijdens het avontuur kun je ook spannende fototaken verwachten die veel creativiteit vereisen. Als je de snapshots onder de knie hebt, word je beloond met punten. Onderweg bereikt u fantastische plaatsen zoals de "kathedraal van Valencia en de Micalet-toren", "Het Maagdenplein", "Serranos-torens", "El Carmen-district" en nog veel meer! Nadat je de game hebt geboekt, ontvang je per e-mail een gamecode met instructies voor het spelen. Ga naar het "Point of a Hook-huis" en gebruik de code om de game in de app te ontgrendelen. De tour eindigt bij de "The Carmen-buurt". De ervaring is niet beperkt in de tijd. U kunt de stad in uw eigen tempo verkennen en pauzeren. Download gewoon de Explorial-App, ga naar het startpunt en je bent klaar om met het spel te beginnen. De tour duurt gemiddeld ongeveer 1-2 uur.

Valencia: Segwaytour door de oude stad

8. Valencia: Segwaytour door de oude stad

Als je meer wilt weten over de prachtige geschiedenis van Valencia, terwijl je geniet van een uniek avontuur, dan is dit je ideale tour. Een bezoek aan het oude centrum van Valencia is al iets spannends, stel je nu eens voor dat je het op een Segway doet! Hier is een beschrijving van de plaatsen die we zullen bezoeken tijdens onze Segway-tour door het oude centrum van Valencia. Archeologisch Museum van Valencia Het woord museum klinkt misschien niet zo spannend, maar in werkelijkheid is het veel meer dan een museum, het is een oud Romeins plein. Tegenwoordig is dit oude plein de thuisbasis van het Archeologisch Museum van Valencia, een van de beste archeologische centra van Europa. Dit is een perfecte plek om een panoramisch uitzicht te hebben op de grote monumenten van de stad, die van historisch en artistiek belang zijn verklaard. Basiliek en kathedraal Na onze reis naar het verleden in archeologische ruïnes, gaan we richting de basiliek, een prachtig gebouw met een blauwe ovale koepel, waarin de patroonheilige van de Valencianen is gehuisvest: La Virgen de los Desamparados, haar figuur werd in 1666 overgebracht van de kathedraal, onze volgende stop. De kathedraal van Valencia heeft veel geschiedenis en is heel bijzonder, aangezien het zich bevindt op de plaats waar eeuwen eerder een Arabische moskee stond. De bouw van de kathedraal is een samensmelting van vele architecturale stijlen, die we tijdens onze tour zullen ontdekken. Plaza de la Virgen We gaan verder naar de Plaza de la Virgen, een van de meest oogverblindende en emblematische pleinen in Valencia. Het is omgeven door pittoreske gebouwen, een grote fontein, bekend als de Fontein van Neptunus, en een breed gastronomisch aanbod van typische gerechten van Valencia. Vanaf de Plaza de la Virgen bezoeken we het Palacio de la Generalitat Valenciana, het oude stadhuis van de stad. Dit 15e-eeuwse paleis heeft een mengeling van bouwstijlen, waaronder de Valenciaanse gotiek. We gaan verder langs de Calle Caballeros, een straat die zijn naam heeft behouden sinds 1412 en waar adellijke families woonden. Tegenwoordig is deze straat de thuisbasis van een verscheidenheid aan winkels en restaurants. De kleine steegjes leiden naar verschillende richtingen met veel verborgen wonderen, waaronder kerken en een aantal ongelooflijke straatkunst. We komen aan bij de kerk van San Nicolas, ook wel bekend als "de kleine Sixtijnse kapel van Valencia". Het is een historisch monument van de stad Valencia, waar de gewelven zijn versierd met fresco's. Tegenwoordig is het een van de meest bezochte kerken in Valencia. Vervolgens gaan we verder langs de Caballero-straat en zien we de Fuente del Negrito, de eerste openbare fontein van de stad Valencia. Deze fontein bevindt zich op het naar hem vernoemde plein, La Plaza del Negrito. Portaal van Valldigna en Torre Mora We passeren dan de beroemde Portal de la Valldigna. Deze doorgang door de oude moslimmuur diende ooit als toegangspoort tot de stad die toegang bood tot het middeleeuwse Valencia, een stad waar veel adellijke families zich hadden gevestigd. We zullen later een toren van de Arabische muur observeren die overeind blijft uit de moslimtijd in Valencia. El Carmen-kerk en het hedendaagse culturele centrum van El Carmen We gaan verder door de charmante Barrio del Carmen, om de Iglesia del Carmen tegen te komen. Deze kerk heeft een unieke buitenkant en wordt beschouwd als een van de beste maniëristische altaarstukken in de stad. We gaan dan naar het Convent del Carmen, dat het Museo del Carmen herbergt, gewijd aan tijdelijke tentoonstellingen en verbonden is met het Museo de Bellas Artes (Museum voor Schone Kunsten). Dit klooster vindt zijn oorsprong in de 13e eeuw, het is een van de oudste delen van de stad, je waant je echt terug in de tijd. In de buurt is ook het beroemde Plaza del Carmen, een heerlijke plek, vooral 's nachts. In de smalle straatjes vindt u tapasbars, restaurants, winkels en souvenirwinkels. Serrano-torens Ten slotte gaan we naar de indrukwekkende Serrano-torens. Je hebt ze vast wel eens gezien op ansichtkaarten van Valencia of bij aankomst in de stad. De Serranos-torens werden gebouwd in de 14e eeuw en zijn een van de twaalf poorten die deel uitmaakten van de oude christelijke muur van de stad Valencia. Tegenwoordig zijn er nog maar twee van deze twaalf poorten en de Serranos-torens waren en worden nog steeds beschouwd als de hoofdingang van de stad Valencia. Na onze reis terug in de tijd naar het middeleeuwse Valencia, is het tijd voor een beetje meer avontuur met onze Segways. We rijden langs de oude Turia-rivier naar de Viveros-tuin, het groene hart van de stad. Hier is een perfect circuit om onze Segways te rijden en onze tour met de beste energie af te sluiten.

Valencia: iconische stadsattracties Zelfgeleide audiotours

9. Valencia: iconische stadsattracties Zelfgeleide audiotours

Geniet van het gebruik van de navigatiefunctionaliteit op deze smartphone-app om een self-guided tour door Valencia te creëren die past bij uw individuele interesses. Kom meer te weten over het erfgoed van de stad bij iconische bezienswaardigheden zoals het complex van de Stad van Kunsten en Wetenschappen en het civiele gebouw Llotja de la Seda. Gebruik de voorgestelde wandelroutes en de navigatiemogelijkheid om een parcours door de stad uit te stippelen. Luister naar culturele en historische informatie als je sites zoals de kathedraal van Valencia nadert, die gotische, romaanse en barokke architectonische kenmerken naadloos combineert. Stem af op uw audiocommentaar om alles te horen over de toeristische hotspots zoals het complex van de Stad van Kunsten en Wetenschappen met het grootste oceanografische aquarium van Europa, L'Oceanogràfic. Heb de vrijheid om te stoppen en je tour te hervatten wanneer je maar wilt. Zoek uw favoriete bezienswaardigheden en zoek de beste foto-hotspots bij attracties zoals de Centrale Markt, een uitstekend voorbeeld van Valenciaanse Art Nouveau.

Valencia: privé stadstour op fiets, e-bike of e-step

10. Valencia: privé stadstour op fiets, e-bike of e-step

Ontdek de historische schatten en moderne wonderen van Valencia tijdens een fietstocht met een lokale gids. Fiets langs de meest iconische attracties van de stad, van een oud Romeins plein tot de Turia-tuinen, helemaal tot aan het futuristische City of Arts and Sciences-complex. Begin de tour vanuit de oude stad van Valencia, fietsend door de smalle kronkelende straatjes. Passeer bezienswaardigheden zoals Plaza de la Virgen, de Serranos-poort, de Mercado Central, de kathedraal van Valencia, de Plaza de la Reina, het stadhuis van Valencia of het paleis Marués de Dos Aguas. Nadat je hebt genoten van de drukte van de oude stad, ga je verder op je fiets door de Turia-rivier, de rivierbedding die is opgedroogd door de overheid en nu een park is. Volg het fietspad en zie de vele exotische bomen die groeien in dit 8 kilometer lange groene gebied. Ga ten slotte naar het einde van de Turia-tuinen, in de richting van het culturele en architecturale complex van de Stad van Kunsten en Wetenschappen. Bewonder 6 verschillende architecturale pareltjes op deze fietsroute. Bekijk het operagebouw en het centrum voor uitvoerende kunsten, het Koningin Sofia Palace of Arts, het Hemisfèric IMAX-theater, de Umbracle, een loopbrug en een tuin. Bewonder de futuristische buitenkanten van het Museu de les Ciènces Principe Felipe en het Oceanografic.

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Andere belevingen
  • Dagtochten
  • Citycards
20 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 20

Sitemap Kathedraal van Valencia

Wil je alle activiteiten in Kathedraal van Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kathedraal van Valencia

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.515 beoordelingen

our guide in Greece was wonderfully passionate and managed to make our group a close bond. Her passion for Valencia made it the best tour ever for me and my son.

Erg leuk! Je wordt op een leuke manier wat bekend met de stad, historische gebouwen, Turia park enz Aanrader

Heel praktisch inderdaad! Afgehaald bij de selfservice van de luchthaven van Valencia

heel erg makkelijk gratis reizen met t openbaar vervoer

Leuke gids, goede fietsen! Echt waar voor je geld.