Citycard

Valencia Tourist Card: 24, 48 of 72 uur

Activiteitenaanbieder: Visit Valencia

Valencia Tourist Card: 24, 48 of 72 uur

Activiteitenaanbieder: Visit Valencia

Vanaf € 15 per persoon

De Valencia Tourist Card is jouw sleutel tot de stad met geweldige kortingen, gratis reizen en toegang tot musea. Eet in restaurants, bezoek winkels, volg een tour - en bespaar veel geld! De kaart is gemakkelijk en snel te gebruiken.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 1 - 3 dagen
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien

Belevenis

Highlights
 • Gratis reizen met het openbaar vervoer.
 • Krijg grote kortingen in musea, winkels, restaurants en bij rondleidingen.
 • Bezoek meer dan 15 musea en gemeentelijke monumenten met jouw kaart.
Volledige beschrijving

Reis gratis met stadsbussen, metro's, trams en voorstadstreinen, krijg gratis toegang tot gemeentelijke musea en monumenten, en profiteer van speciale kortingen bij de belangrijkste toeristische attracties van Valencia met de Valencia Tourist Card. Kies uit kaarten van 24, 48 of 72 uur, afhankelijk van jouw reisplannen. Geniet van reizen met stads- en grootstedelijke bussen, voorstadstreinen en metro- en tramzones AB, inclusief het traject Valencia-Airport-Valencia (L3, L5). Ontdek de stad met gratis toegang tot gemeentelijke musea en monumenten, zoals de Lonja de Seda, ook bekend als de Zijdebeurs, de Serranos en Quart torens, het Fallas Museum, de Almoina, en nog veel meer. Geniet van kortingen bij belangrijke bezienswaardigheden in de stad, waaronder 10% korting bij Ciudad de las Artes y las Ciencias, 10% korting bij Oceanogràfic, 12% korting bij Bus Turístico, 50% korting bij Marqués de dos Aguas, 10% korting bij de kathedraal en tot 20% korting op jouw rondleiding.

Inbegrepen
 • Gratis openbaar vervoer.
 • Gratis toegang tot openbare musea en monumenten.
 • Kortingen tot 50% op 130 deelnemende toeristische en recreatieve diensten en in winkels en restaurants.
 • 2 tapas.
 • 2 drankjes.
 • Rondleidingen in musea en monumenten.

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Wanneer je je kaart ophaalt, krijg je een gids en een kaart met alle etablissementen en diensten waar je met jouw Valencia Tourist Card korting krijgt.
 • Kinderen van 0 - 5 jaar hebben geen Valencia Tourist Card nodig omdat zij gratis reizen met het openbaar vervoer en gratis of tegen gereduceerd tarief toegang hebben tot toeristische attracties.
 • Kinderen tot 5 jaar reizen gratis in de EMT-bussen, tot 6 jaar in de voorstadstreinen en tot 9 jaar in metro's en trams. Zij krijgen ook gratis of tegen gereduceerd tarief toegang tot toeristische attracties. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang tot de gemeentelijke musea en monumenten.
 • De kaart wordt geactiveerd bij het eerste gebruik en er wordt geen volledige of gedeeltelijke terugbetaling aangeboden.
 • Voor kinderen moeten identiteitskaarten of paspoorten worden getoond.
 • De kaart wordt geactiveerd na het eerste gebruik van het openbaar vervoer of bij een van de 42 lezers. De kaart kan ook bij elke attractie worden gevalideerd door de vervaldatum van de kaart met een inktpen op te schrijven.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 591 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • veiligheid
  4,5/5
 • dienstverlening
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Deze pas is een heel ingenieus idee, waarmee je vervoer kunt nemen en kunt profiteren van voordelen in musea. Het ophalen van de pas is het gemakkelijkst te doen bij een distributeur van het gemeentehuis van het ajuntament, vergezeld van een gedetailleerd plan van de plaatsen om restaurants en andere te bezoeken die tot uw beschikking staan

Verder lezen

26 november 2022

Dit is een van de beste stadspassen die ik heb gebruikt. Helaas kregen we het niet vroeg genoeg om een beter gebruik ervan te plannen. Het team van het informatiebureau was erg behulpzaam. Mijn enige klacht, niet gerelateerd aan de pas, is dat we naar het Arts and Science Park gingen om te ontdekken dat de meeste gesloten waren voor een tentoonstelling, of dat de loketten voor de Hemispheric-bioscoop niet bemand waren. Er is nu echter een uitstekend nieuw winkelcentrum met meerdere verdiepingen en we hebben een paar positieve uren doorgebracht met iets eten en winkelen. Echt een prachtig juweeltje van een stad. Oh, en de rondleiding door de kathedraal is de moeite waard en het Only You Hotel en het personeel zijn uitstekend!

Verder lezen

3 november 2022

als je tijdens het weekend 's avonds met een vlucht toekomt is de toeristische dienst op de luchthaven gesloten en is het zoeken om via een terminal de pas te bekomen. Wij hebben slechts op maandag de kaart in het centrum van Valencia op kunnen halen en hebben dus de 72-uren kaart niet voor de volledige duur kunnen gebruiken.

13 oktober 2022

Product ID: 19728