Valencia: 24, 48 of 72 uurse Valencia Tourist Card

Valencia: 24, 48 of 72 uurse Valencia Tourist Card

Vanaf $18,22 per persoon

Geniet van de Valencia Tourist Card met 24, 48 of 72 uur. Profiteer van onbeperkt gebruik van het openbaar vervoer en ontvang aantrekkelijke kortingen voor musea, restaurants, winkels en rondleidingen. De pas is gemakkelijk en snel te gebruiken.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Duur 1 - 3 dagen
Directe bevestiging

Belevenis

Highlights
 • Maak gratis gebruik van het openbaar vervoer
 • Profiteer van aantrekkelijke kortingen voor musea, winkels, restaurants en rondleidingen
 • Krijg gratis toegang tot openbare musea
Volledige beschrijving
Met de Valencia Tourist Card kun je onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer en krijg je ook aantrekkelijke kortingen tot 25% voor verschillende tours Ontvang kortingen tot 50% in geselecteerde musea, vrijetijdsactiviteiten, winkels en restaurants voor 24, 48 of 72 uur. Als openbaar vervoerbewijs is je pas geldig voor het stedelijk gebied van Valencia, bus- en tramzone A en metrozone ABCD en voor de treinverbinding Valencia - Luchthaven - Valencia (L3, L5).   Deelnemende bedrijven en winkels waar je kortingen kunt krijgen op vertoon van je Valencia Tourist Card kun je herkennen aan een sticker op de deur De kaart is actief bij het eerste gebruik van het openbaar vervoer of via een van de 42 scanners, verspreid over de stad. Indien dit niet mogelijk is, kan de kaart op elk gebruikspunt worden gevalideerd door het opschrijven van de verloopdatum van de kaart met een inktpen. Een geldig identiteitsbewijs met foto of paspoort moet worden getoond, zodat kinderen hun eigen Valencia Tourist Card kunnen ontvangen.
Inbegrepen
 • Openbaar vervoer
 • Gratis entree tot openbare musea
 • Kortingen in geselecteerde musea
 • Kortingen op vrijetijdsactiviteiten
 • Speciale kortingen in geselecteerde winkels
 • Kortingen in geselecteerde restaurants
 • 2 tapas & drankjes
 • Rondleidingen door musea en monumenten
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Bij het afhalen van je kaart ontvang je ook een gidsboek en een stadsplattegrond, waarop de adressen van alle voorzieningen en attracties te vinden zijn. De gids geeft je ook een overzicht van alle aanbiedingen die je kunt krijgen met je Valencia Tourist Card.
 • Kinderen tussen 0 en 5 jaar hebben geen eigen Valencia Tourist Card nodig. Kinderen van deze leeftijd kunnen sowieso gratis met het openbaar vervoer reizen en krijgen ook gratis of gereduceerd toegang tot de verschillende attracties.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 / 5

gebaseerd op 412 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  4.4/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • veiligheid
  4,5/5
 • dienstverlening
  4.4/5
Sorteren op

Sorteren op

Je hebt er veel gemak van. Je bestelt het in Nederland via internet en op Oficina de Turismo op vliegveld haal je het op. Je krijgt tegelijk korting op Oceanogràfic-kaartjes. Je stapt in de metro en stapt uit in halte Xativà en je bent in centrum van València! En je rijdt overal met de bus of metro, en als je verkeerd rijdt dan rij je, zonder extra kosten, gewoon terug.

Verder lezen

18 september 2019

De aankoop waard

Het kopen van deze pas is de moeite waard alleen voor het gratis openbaar vervoer! Geadverteerd met het ticket is tapas en een drankje, het ene restaurant waar u de coupon kunt gebruiken en 10% korting op uw maaltijd krijgt, gaat pas om 20:30 uur open, toen we bij de andere plaats aankwamen, liet het personeel ons weten dat de keuken was gesloten voor de rest van de dag, hoewel het zei keuken open de hele dag voor het raam. De andere plaatsen om de coupon te gebruiken (en de volledige prijs voor uw maaltijd te betalen) waren ongelooflijk moeilijk te vinden. Na een uur gaven we het op en aten anders waar.

Verder lezen

19 juli 2019

kartę odebrałam na lotnisku bez problemu miłe dziewczyny drobna uwaga punkt odbioru obok Ratusza mieści się jakby w budynku ratusza zaraz za nim po tej samej stronie . Szukałam godzinę budki na placu w upale była zamknięta i w końcu pojechałam na lotnisko koszt 4,40 .Później okazało się że punkt jest w innym miejscu pozdrawiam z upalnej walencji

Verder lezen

28 november 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 19728