Citycard

Valencia Tourist Card: 24, 48 of 72 uur

Activiteitenaanbieder: Visit Valencia
Citycard

Valencia Tourist Card: 24, 48 of 72 uur

Activiteitenaanbieder: Visit Valencia

Vanaf € 15 per persoon

Gecertificeerd

De Valencia Tourist Card is jouw sleutel tot de stad met geweldige kortingen, gratis reizen en toegang tot musea. Eet in restaurants, bezoek winkels, volg een tour - en bespaar veel geld! De kaart is gemakkelijk en snel te gebruiken.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren en krijg al je geld terug
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel — boek nu en betaal pas later
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen: bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie
Duur 1 - 3 dagen
Bekijk de beschikbaarheid om de starttijden te zien

Je belevenis

Highlights
 • Gratis reizen met het openbaar vervoer.
 • Krijg grote kortingen in musea, winkels, restaurants en bij rondleidingen.
 • Bezoek meer dan 15 musea en gemeentelijke monumenten met jouw kaart.
Volledige beschrijving

Reis gratis met stadsbussen, metro's, trams en voorstadstreinen, krijg gratis toegang tot gemeentelijke musea en monumenten, en profiteer van speciale kortingen bij de belangrijkste toeristische attracties van Valencia met de Valencia Tourist Card. Kies uit kaarten van 24, 48 of 72 uur, afhankelijk van jouw reisplannen. Geniet van reizen met stads- en grootstedelijke bussen, voorstadstreinen en metro- en tramzones AB, inclusief het traject Valencia-Airport-Valencia (L3, L5). Ontdek de stad met gratis toegang tot gemeentelijke musea en monumenten, zoals de Lonja de Seda, ook bekend als de Zijdebeurs, de Serranos en Quart torens, het Fallas Museum, de Almoina, en nog veel meer. Geniet van kortingen bij belangrijke bezienswaardigheden in de stad, waaronder 10% korting bij Ciudad de las Artes y las Ciencias, 10% korting bij Oceanogràfic, 12% korting bij Bus Turístico, 50% korting bij Marqués de dos Aguas, 10% korting bij de kathedraal en tot 20% korting op jouw rondleiding.

Inbegrepen
 • Gratis openbaar vervoer.
 • Gratis toegang tot openbare musea en monumenten.
 • Kortingen tot 50% op 130 deelnemende toeristische en recreatieve diensten en in winkels en restaurants.
 • 2 tapas.
 • 2 drankjes.
 • Rondleidingen in musea en monumenten.

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Wanneer je je kaart ophaalt, krijg je een gids en een kaart met alle etablissementen en diensten waar je met jouw Valencia Tourist Card korting krijgt.
 • Kinderen van 0 - 5 jaar hebben geen Valencia Tourist Card nodig omdat zij gratis reizen met het openbaar vervoer en gratis of tegen gereduceerd tarief toegang hebben tot toeristische attracties.
 • Kinderen tot 5 jaar reizen gratis in de EMT-bussen, tot 6 jaar in de voorstadstreinen en tot 9 jaar in metro's en trams. Zij krijgen ook gratis of tegen gereduceerd tarief toegang tot toeristische attracties. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang tot de gemeentelijke musea en monumenten.
 • De kaart wordt geactiveerd bij het eerste gebruik en er wordt geen volledige of gedeeltelijke terugbetaling aangeboden.
 • Voor kinderen moeten identiteitskaarten of paspoorten worden getoond.
 • De kaart wordt geactiveerd na het eerste gebruik van het openbaar vervoer of bij een van de 42 lezers. De kaart kan ook bij elke attractie worden gevalideerd door de vervaldatum van de kaart met een inktpen op te schrijven.
Klantbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 648 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  4,6/5
 • Prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • Dienstverlening
  4,4/5
 • Organisatie
  4,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Vanaf het vliegveld heb ik de kaart opgehaald, er stond een automaat in de hal waar je alleen de QR hoeft te scannen. Kon zo door lopen meteen naar de metro. Scheelt een taxi rit van veel meer geld, want het metro netwerk is simpel. Afhankelijk van hoelang je hem haalt, werkt het handig met het openbaar vervoer. Ook krijg je op veel dingen kortingen! Zeker een aanrader!!

Verder lezen

31 maart 2023

als je tijdens het weekend 's avonds met een vlucht toekomt is de toeristische dienst op de luchthaven gesloten en is het zoeken om via een terminal de pas te bekomen. Wij hebben slechts op maandag de kaart in het centrum van Valencia op kunnen halen en hebben dus de 72-uren kaart niet voor de volledige duur kunnen gebruiken.

31 maart 2023

Interessant voor metro en bussen naar de stadsrand ( Malvarosa beach,Oceanographic), de tapas+drankje in Cort’Inglesh),de korting in het aquarium enz.maar door het gering aanbod v.bussen in het stadscentrum en de (slecht aangeduide) weinig interessant gelegen metrolocaties viel het globaal gezien toch duur uit.

31 maart 2023

Product ID: 19728