Valencia
Activiteiten met dieren

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Oceanografic was mooie belevenis, binnengeraken was iets moeilijker!

We kochten tickets online om niet te moeten aanschuiven voor een ticket, maar onze pdf toegangskaarten werden aan de ingang niet geaccepteerd. We moesten toch aanschuiven om onze reservatie om te zetten in een ticket. Na 30!!! minuten aanschuiven, krijgen we aan het loket te horen dat we een uitgeprint document moeten tonen. Daar wij in Valencia in een hostel logeerden hadden we niet kunnen afdrukken. Dus moesten we uit de wachtrij en eerst het pdf document met de tickets doormailen naar oceanografic, dan terug aanschuiven tot ze het document daar geprint hadden en dan kregen we uiteindelijk ons toegangsticket. We verloren op die manier 45!!!!! minuten en hadden we gewoon een ticket aan de ingang gekocht had ons dat geen 5 minuten gekost! Absoluut inefficiënt en volledig af te raden om op voorhand te reserveren!!!!

Leuk om te zien op de beschimmelde broodjes van de hotdogs na

Ik zag nadat ik besteld had dat het personeel iets van de broodjes afkrabde en dacht al dat het schimmel zou zijn. Wat een schoften, je kind zal er maar van eten en ziek worden op je vakantie. Had echter niet verwacht dat de broodjes die op de counter lagen ook beschimmeld zouden zijn aan de onderkant. Gelukkig controleerde ik het en heb er een foto van gemaakt die binnenkort op google reviews te bewonderen zal zijn. Oceanografic, een geweldige ervaring op het eten na!! Let dus goed op

Via website prima en makkelijk te regelen

Heel makkelijk online besteld alleen aangekomen bij het park moesten de e-tickets gemaild worden , geprint en daarna werden ze gescand. E-tickets vanaf Iphone scannen kon blijkbaar niet :-) ???? Voordeel van snel naar binnen was dus vervolgens weg. Maar dat heeft ons niet gehinderd in het genieten van het mooie park!!

Zelfs met een geprint ticket moet je nog in de rij om de print om te wisselen voor een ticket. Deze rij is weliswaar korter dan de reguliere rij maar wij stonden toch nog een half uur in de rij. Verder prachtig en genoten van de vele aquaria, dolfijnshow en vogels. Het is echt een ervaring en een geweldig oceanium!

In eerste instantie vond ik de kaartjes wat aan de prijs, maar dat wordt in het park meer dan recht getrokken. Wat een gaaf park is dat zeg, zowel voor jong en oud. Koop wel alvast van te voren je kaartje (wij deden dit bij de poort toen we de rij zagen)!