Valencia
Architectuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 188 beoordelingen

Wat een geweldige ervaring was deze rondleiding en tapas- en wijnproeverij! Een ontzettend lieve en leuk dame, Sofia, die onze rondleiding deed en de proeverij serveerde. De rondleiding was door de oude stad, heel leuk en interessant en aansluitend de proeverij waar wij met onze groep op een hele mooie en knusse privé locatie in de watten werden gelegd met heerlijke tapas en wijnen. Echt een aanrader voor iedereen die naar Valencia gaat. Je kreeg dubbel en dwars waar voor je geld. De ervaring heeft onze verwachtingen overtroffen!

We had Anais as guide for this Valencia trip. She really prepared this very good. We liked the photos from the ancient time very much!!’ Kind regard regards Serge&Cecile from Holland

De route was erg mooi. Anais heeft alles heel goed uitgelegd. In het engels en in het spaans. Zij had geschiedenis gestudeerd, Dat gebruikte ze erg goed.

Anaisa was een hele enthousiaste gids, die veel wist te vertellen over de gebouwen die wij hebben bezichtigd en de omgeving waar we hebben gewandeld.

Super interessante rondleiding door de stad, meet een een welbespraakte en gvan goede kennis voorzien gids Anais, heel enthousiast