Valencia Audiogidsen

Valencia Audiogidsen: Onze meest aanbevolen

Valencia: 24-uurs- of 48-uursticket voor hop on, hop off-bus

1. Valencia: 24-uurs- of 48-uursticket voor hop on, hop off-bus

Bezoek de bezienswaardigheden van Valencia in je eigen tempo met de Valencia Bus Turistic! Je kunt kiezen uit een 24- of 48-uurs ticket, en het welbekende hop on, hop off-concept laat je gedurende die tijd alle locaties bezichtigen die jou het meeste aanspreken. Ben je klaar? Neem dan de volgende bus! Kies tussen twee routes: de maritieme route en de historische route of geniet van beide. Inbegrepen in de prijs is een audiogids in maar liefst 10 verschillende talen, die je bezoek verrijkt met inzicht in alle belangrijke monumenten. Maritieme route • - Plaza de la Reina • Plaza de Toros • Fallero-museum • Ciudad de las Artes y las Ciencias (hoofdingang) • Oceanografic • Centro Comercial Agua • Marina Real • Las Arenas • Puerto • Balearen • San Pio V Historische route • - Plaza de la Reina • IVAM • San Pio V • Nuevo Centro winkelcentrum • Palacio de Congresos • Dama Iberica • Bioparc • Museum Historia de Valencia • Ave

Valencia: 48-uursticket hop on, hop off-bus & L'Oceanogràfic

2. Valencia: 48-uursticket hop on, hop off-bus & L'Oceanogràfic

Met dit combinatieticket kun je gebruik maken van de handige hop on, hop off-bustour door de stad Valencia per dubbeldeks sightseeing-bus.  Kies uit 2 lijnen: Route A Valencia histórica of Route B Valencia marítima. Eke route duurt 90 minuten. Het ticket is 48 uur lang geldig; zo lang kun je gebruik maken van beide lijnen en bij elke halte in de stad in- en uitstappen. Er zijn in totaal 21 haltes, die alle belangrijke bezienswaardigheden van Valencia beslaan. Rijdend door de stad kun je luisteren naar de audiogids in 10 beschikbare talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Chinees, Portugees, Japans, Valenciaans, en Russisch. Stap uit bij halte 5 van "Route B Valencia Marítima" en ontdek het beroemde L'Oceanogràfic , een van de grootste aquaria ter wereld, met meer dan 500 verschillende diersoorten. Mis vooral niet de spectaculaire dolfijnen-show, die in de ticketprijs is inbegrepen.

Valencia, Kunst en Wetenschap: 3D Film in Hemisfèric

3. Valencia, Kunst en Wetenschap: 3D Film in Hemisfèric

Opgericht in 1998, het Hemisfèric 3D theater was het eerste gebouw in Valencia, stad van kunst en wetenschap, dat werd opengesteld voor het publiek. Het theater biedt een spectaculaire constructie ontworpen door de bekende Valenciaanse Santiago Calatrava, met een ovaal dak dat meer dan 100 meter lang is en de volledige projectieruimte dekt. Dit unieke gebouw is de grootste theaterzaal in Spanje, en huist twee projectieschermen met een totale oppervlakte van 900 vierkante meter. Ervaar een waanzinnige 3D film in Hemisfèric's IMAX dome, waar adembenemende digitale projecties, fascinerende animaties, en top entertainment te beleven is. De IMAX films duren tussen 45 en 50 minuten, afhankelijk van de show, en nemen je mee naar het hart van een nieuwe wereld. Beleef animaties alsof ze direct voor je neus gebeuren, bewegende voorwerpen die je kunt aanraken! Verwen jezelf met deze waanzinnige ervaring voor al je zintuigen, een must voor elke bezoek aan Valencia - stad van kunst en wetenschap. 

Vanuit Valencia: natuurpark Albufera met bus, boot & lunch

4. Vanuit Valencia: natuurpark Albufera met bus, boot & lunch

Vertrek vanuit Valencia voor een busrit naar natuurpark Albufera, om één van de belangrijkste draslanden op het Iberisch schiereiland te ontdekken. Bewonder de natuurlijke biodiversiteit van het gebied, die het hele jaar door een grote verscheidenheid aan flora en fauna koestert. Reis door het natuurreservaat en luister naar het informatieve commentaar dat op de meegeleverde audiogidsen te horen is. Ga op zoek naar zeldzame soorten waadvogels en de vele verschillende wilde dieren en kom meer te weten over de rijstvelden en ecosystemen van het meer.  Stap daarna aan boord voor een boottocht van 30 minuten over één van de grootste meren van Spanje. Proef de beste lokale gerechten, tijdens de lunch in het dorp El Palmar. Nuttig een typische maaltijd uit de Valenciaanse regio, waaronder een voorgerecht met salade of inktvis, een hoofdgerecht met kip of zeevruchtenpaella en een nagerecht met pana cotta en nougat, geserveerd met water, bier of sangria.   

Valencia: 48 uur hop on, hop off-busticket en San Nicolás

5. Valencia: 48 uur hop on, hop off-busticket en San Nicolás

Met dit gecombineerde ticket maak je gebruik van de hop on, hop off-busdienst en ook een bezoek brengen aan de kerk van San Nicolás.Er zijn twee routes voor de hop on, hop off-bus: ‘Route A - Valencia histórica’ en ‘route B - Valencia Marítima’.  Beide routes duren 90 minuten. Met deze tickets die 48 uur geldig zijn kun je beide buslijnen gebruiken. Er zijn in totaal 21 haltes. Luister naar de audiogids in een van de 10 beschikbare talen en geniet van de rit. Audiogidsen zijn beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Chinees, Portugees, Japans, Valenciaans en Russisch. Vanuit het stadscentrum reis je gemakkelijk naar de kerk van San Nicolás, 'de Valenciaanse Sixtijnse Kapel'. Je bewondert de schoonheid van zijn bijna 2000-vierkante meter fresco's en architectuur, gekoppeld aan de stad Valencia. Je vindt een gotische tempel met oorsprong in de dertiende eeuw, ten tijde van de christelijke verovering. Het is bedekt met barokke decoraties uit de 18e eeuw door Pérez Castiel, Palomino en Vidal. Bezichtig ook de prachtige renaissanceschilderijen en altaarstukken en ontdek tradities zoals de oorsprong van de kerstman. Audiogidsen worden verstrekt in het Spaans, Engels, Italiaans en Valenciaans.

Valencia: toegangsticket voor het zijdemuseum met audiogids

6. Valencia: toegangsticket voor het zijdemuseum met audiogids

Bezoek het Museum en College of High Silk Art met je toegangsbewijs en verken het zijde-erfgoed van Valencia. Luister naar je educatieve audiogids om het bloeiende effect van textiel op de stad te begrijpen. Ga het museum binnen en haal je audiogids op aan het begin van je bezoek. Begin exposities te bekijken die het verhaal van zijde en zijn invloed op de stad Valencia vertellen. Leer hoe in de 15e eeuw de Gremi de Velluters, het gilde van zijdefluwelen wevers in Valencia, zich vestigden in het gebouw dat nu het Museum en College of High Silk Art herbergt. Ontdek wanneer zijde werd ontdekt en hoe zijderupsen werden gekweekt om dit luxueuze materiaal te produceren in bijna 5000 weefgetouwen in de stad, wat bijdroeg aan de welvaart in de 18e eeuw.

Valencia: zelfgeleide audiotour op je smartphone

7. Valencia: zelfgeleide audiotour op je smartphone

Ervaar de stad Valencia met een zelfgeleide audiotour op je smartphone. Luister naar fascinerende verhalen, gebaseerd op een bekroond verhaalconcept, en krijg inzicht in de meest iconische bezienswaardigheden in Valencia. Begin je tour bij de Torres de Serranos en ga verder naar het Palacio de los Borja. Bewonder de Virgen de los Desamparados-basiliek en laat je fascineren door de Mariakathedraal. Leer de geschiedenis die achter elke afslag verborgen zit in je audiogids. Geniet van een probleemloze ervaring, volg gewoon de instructies na het boeken en download de app van de lokale partner om toegang te krijgen tot je tour. Verken Valencia in je eigen tempo in volledige autonomie.

Valencia: toegang tot de San Nicolas-kerk en optionele rondleiding

8. Valencia: toegang tot de San Nicolas-kerk en optionele rondleiding

Verken een van de populairste kerken van Valencia, de San Nicolas-kerk, met een toegangsbewijs, audiogids en optionele livegids. Bewonder de prachtige kunstwerken die de gewelven van de kerk sieren, geniet van de oorverdovende stilte van de kapel en leer de geschiedenis achter de kunstwerken kennen. Ga de kerk binnen, haal je audiogids op en begin aan je zelfgeleide tour. Bewonder de enorme fresco's die de gewelven bedekken. Bekijk de 13e-eeuwse gotische architectuur en hoor over de rijke geschiedenis van deze oude kerk. Upgrade uw bezoek door de premium-optie te selecteren en verken de kerk met een lokale gids. Ontdek de verborgen geheimen van de San Nicolas-kerk en leer weinig bekende feiten. Bezoek de sacristie, de trasagrario, kamers op de bovenste verdieping van de sacristie en de terrassen die deel uitmaken van de daken van de kluis. Stop in het Chapter House om je tour af te sluiten.

Valencia: iconische stadsattracties Zelfgeleide audiotours

9. Valencia: iconische stadsattracties Zelfgeleide audiotours

Geniet van het gebruik van de navigatiefunctionaliteit op deze smartphone-app om een self-guided tour door Valencia te creëren die past bij uw individuele interesses. Kom meer te weten over het erfgoed van de stad bij iconische bezienswaardigheden zoals het complex van de Stad van Kunsten en Wetenschappen en het civiele gebouw Llotja de la Seda. Gebruik de voorgestelde wandelroutes en de navigatiemogelijkheid om een parcours door de stad uit te stippelen. Luister naar culturele en historische informatie als je sites zoals de kathedraal van Valencia nadert, die gotische, romaanse en barokke architectonische kenmerken naadloos combineert. Stem af op uw audiocommentaar om alles te horen over de toeristische hotspots zoals het complex van de Stad van Kunsten en Wetenschappen met het grootste oceanografische aquarium van Europa, L'Oceanogràfic. Heb de vrijheid om te stoppen en je tour te hervatten wanneer je maar wilt. Zoek uw favoriete bezienswaardigheden en zoek de beste foto-hotspots bij attracties zoals de Centrale Markt, een uitstekend voorbeeld van Valenciaanse Art Nouveau.

Valencia: audiogeleide tour door historisch centrum met koptelefoon

10. Valencia: audiogeleide tour door historisch centrum met koptelefoon

Verken het historische centrum van Valencia met behulp van deze audiogids. Haal je gids en oortelefoons op en dompel jezelf onder in het fascinerende verleden van de stad en unieke architecturale juweeltjes zoals de kerk van Santos Juanes, de kathedraal van Valencia en de La Lonja de la Seda (zijdeuitwisseling) Ga naar het Tourism Hub-kantoor in het Noordstation, dat bekend staat om zijn prachtige Valenciaanse art nouveau. Ga aan de slag met uw audiogids die in het Engels, Spaans en Russisch is. Zet de handig meegeleverde oortelefoons in en begin een ontdekkingsavontuur. Kom meer te weten over bezienswaardigheden zoals de Plaza de Toros (stieren), het jezuïetencollege, het Casa del Chavo-gebouw met zijn prachtig gerestaureerde façade en het La Unión y el Fénix-gebouw. Stap terug in de 15e eeuw toen de stad een gouden eeuw beleefde in La Lonja de la Seda (zijdeuitwisseling). Geniet van de modernistische stijl van het postkantoor en bekijk het hoofdtheater en de bank van Valencia. Bewonder de rococo- en neoklassieke stijlen van het keramiekmuseum. Duik in het verhaal achter de historische bibliotheek van de Universiteit van Valencia en het Koninklijk Seminariecomplex. Bewonder religieuze architectuur in de kerk van San Juan Bautista, de kerk van Santo Tomás Apóstol en San Felipe Neri, de kerk van San Juan del Hospital, de kathedraal van Valencia, het aartsbisschoppelijk paleis, de Basilica de la Vigen de los Desamparados en de kerk van Santa Catalina. Hoor over het Almoina Museum en de Art Nouveau Casa de Punto de Gancho. Betreed het levendige Plaza de la Virgen om de Turia-fontein te bewonderen waarop Neptunus is afgebeeld. Slenter door de grote Plaza de la Reina en snuif de sfeer op op de centrale markt en ontdek de kleurrijke koepel. Loop langs de 14e-eeuwse kerk van Santos Juanes en bewonder de mix van barokke en Valenciaanse gotische elementen. Luister naar feiten over de kerk van de Sagrado Corazón de Jesús, het stadhuis van Valencia en het stadhuisplein.

  • Toegangstickets
  • Hop on, hop off-tours
  • Andere belevingen
  • Avonturen
  • Privétours
13 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Valencia

Welke topattracties zijn een must-see in Valencia?

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.211 beoordelingen

Mooie boottocht door de natuur en heerlijk eten!!! Er waren drie gangen, die allemaal zeer goed waren, en zeer beleefde service. Daarna was er genoeg tijd om de plaats te verkennen en de rijstvelden te bewonderen. De organisatie werkte uitstekend. En het is geen massa-evenement zoals vaak het geval is bij dergelijke tours!! Was zeer positief verrast :-) :-)

Wat ideaal. Je hopt in de bus, en kunt er bij elke bezienswaardigheid uit. Rustig doen wat je wilt en er komt vanzelf weer een bus. Op naar de volgende bezienswaardigheid of het centrum of het strand. Goedkope manier van vervoeren en perfect geregeld.

zonder problemen voucher bij chauffeur hop on hop off ingewisseld voor tickets. Ook de combi met Oceanografic ging prima. Voucher met codes en die via een link op website kunnen boeken als entreeticket. Perfect!!

Leuk om alles te zien. Eerste dag compleet rondje gedaan. Tweede dat op diverse plekken uitgestapt en erna weer ingestapt.

Een mooie manier om op deze wijze de stad te verkennen.