Valencia
Boot- & zeiltochten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Valencia Boot- & zeiltochten: Onze meest aanbevolen

Valencia: Albufera Jeep en boottocht

1. Valencia: Albufera Jeep en boottocht

Duik in het hart van een van de mooiste nationale parken van Spanje. Nadat je wordt opgehaald vanaf de hotel, rijd je rechtstreeks naar de lagune en het omringende land in een Jeep met open dak. Je krijgt de optie om de Jeep zelf te besturen, of je gaat lekker achterover leunen terwijl je gids achter het stuur zit. Pas de ervaring aan je smaak aan. Geniet van prachtig uitzicht op de laagliggende plateaus en kliffen met uitzicht op de kalme lagune. Bewonder de door de wind geveegde zandduinen. Houd je ogen open voor de talloze majestueuze vogelsoorten die daar thuis zijn, zoals de gigantische reiger en bijzondere eendrassen. Nadat je een aardig stuk hebt gereden, ga je aan boord van een traditionele vissersboot voor een tocht van 45 minuten. Daarna vaar je naar het ongerepte El Saler-strand voor een duik, vergezeld van lokale tapas en frisdranken. Zodra je appetijt is verzadigd, ga je terug naar je accommodatie.

...
Valencia: boottocht bij zonsondergang

2. Valencia: boottocht bij zonsondergang

Sluit je week af met een romantische zonsondergang om alle zonsondergangen te beëindigen. Gedurende 1 uur en 30 minuten kunnen jij en je partner samen genieten van een pittige Agua de Valencia-cocktail terwijl je de zon vredig achter de bergen ziet zakken. De boot vertrekt vanaf loods #2 van de Valencia Marina. Tijdens de reis kunt u de hele nieuwe Royal Marina zien en eenmaal op zee kunt u de Valenciaanse kustlijn zien. Moet gaan? Geen probleem. De boot bestaat uit een dek en badkamers.

...
Valencia: catamarancruise bij zonsondergang met mousserende wijn

3. Valencia: catamarancruise bij zonsondergang met mousserende wijn

Vaar vanuit Port Valencia over de Middellandse Zee tijdens deze cruise aan boord van een grote catamaran. Geniet van een glas mousserende wijn en krijg vanaf het water een onovertroffen uitzicht op de ondergaande zon boven de horizon. Ontmoet de bemanning en spring dan aan boord van een ruime catamaranboot. Zoek een plek en ga lekker zitten terwijl je vanuit de haven naar de glinsterende zee vertrekt. Luister naar ontspannende muziek met een glas cava (mousserende wijn) in je hand terwijl je de zon ziet ondergaan tegen de skyline van Valencia. Geniet van het perfecte einde van de dag met je vrienden en geliefden.

...
Valencia: privébootcruise van 2 uur

4. Valencia: privébootcruise van 2 uur

Ervaar de iconische skyline van Valencia vanuit een uniek perspectief terwijl je de zee op gaat tijdens een boottocht van 2 uur voor jou en maximaal 10 andere passagiers. Ontmoet uw schipper in de haven waar u aan boord gaat van uw luxe privéboot en de zee op gaat. Bij het aan boord gaan van de boot kunt u genieten van 2 gratis drankjes, met uw keuze uit bier, sangria of frisdranken. Geniet van de ontspannen sfeer en gekoelde muziek terwijl je de skyline en de kust bewondert voordat je terugkeert naar de haven.

...

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

3.6 / 5

gebaseerd op 21 beoordelingen

Erg leuke activiteit. Speelse, prachtige landschappen. Rafa is onuitputtelijk in zijn prachtige regio Valencia. De steun aan de TOP, Nicole is heel zorgvuldig voor ons om het opvangpunt te organiseren. Kortom: geweldig team en geweldige activiteit. We zullen vernieuwen op een van hun activiteiten.

5 * is niet genoeg, misschien zou 15 * genoeg zijn voor een cijfer. GEWELDIGE, EXTRA, geweldige gids Nicole (GROETINGEN). Elke minuut is een groot avontuur, tapas op het strand bereid door Nicole en deze uitzichten, prachtig. 101% van prof. IK RAAD AAN !!!

Een ontzettend leuke trip met enthousiaste gidsen! We komen graag in een ander jaar getijde een keer terug zodat we meer vogels kunnen spotten.

Een super toffe trip. Heel interessant om dit stuk van juist buiten Valencia t ontdekken ! Alles was goed verzorgd en geregeld

Vandaag een bijzondere ervaring gehad. Met de open jeep naar Albufera en een mooie boottocht met heerlijke tapas.