Kies data
Valencia

Boot- & zeiltochten

Valencia Boot- & zeiltochten: Onze meest aanbevolen

Valencia: catamaran bij zonsondergang met mousserende wijn

1. Valencia: catamaran bij zonsondergang met mousserende wijn

Vaar vanuit Port Valencia over de Middellandse Zee tijdens deze cruise aan boord van een grote catamaran. Geniet van een glas mousserende wijn en krijg vanaf het water een onovertroffen uitzicht op de ondergaande zon boven de horizon. Ontmoet de bemanning en spring dan aan boord van een ruime catamaranboot. Zoek een plek en ga lekker zitten terwijl je vanuit de haven naar de glinsterende zee vertrekt. Luister naar ontspannende muziek met een glas cava (mousserende wijn) in je hand terwijl je de zon ziet ondergaan tegen de skyline van Valencia. Geniet van het perfecte einde van de dag met je vrienden en geliefden.

Valencia: catamarancruise met zwemstop

2. Valencia: catamarancruise met zwemstop

Ontsnap aan de drukke stranden van Valencia en ga op een prachtige boottocht met een catamaran. Vaar langs de prachtige kustlijn en werk aan je kleurtje terwijl je zonnebaadt op het hangende net van de boot. Bewonder onderweg de panoramische uitzichten om je heen en leer de stad vanuit een nieuw perspectief kennen.  Koel af met een verfrissende duik in de zee. Daarna keert de catamaran terug naar de opstapplaats.

Valencia: zeilcatamarancruise met Valenciaanse lunch

3. Valencia: zeilcatamarancruise met Valenciaanse lunch

Geniet van de bezienswaardigheden van Valencia vanaf het water tijdens deze catamarancruise met een deskundige bemanning, lunch en drankjes. Trakteer uzelf op wat tijd om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de Middellandse Zee. Geniet van een strandstop om te zonnebaden, zwemmen en vrije tijd. Vertrek 's ochtends vanuit de haven van Valencia en stap dan aan boord van een grote catamaran met een deskundige bemanning voordat je het water op gaat. Gedurende de hele reis heb je de mogelijkheid om aan boord te winkelen in de bar. Geniet van het uitzicht op de kustlijn voordat u dicht bij de kust voor anker gaat voor een verfrissende duik in de Middellandse Zee, weg van de drukke stranden. Neem een groentesalade, paella (Valenciaanse rijstschotel), brood en fruit aan boord, samen met een drankje naar keuze. Breng wat meer vrije tijd door met zonnebaden of zwemmen voordat u 's middags terugkeert naar de haven.

Valencia: excursie op een catamaran

4. Valencia: excursie op een catamaran

Onder begeleiding van een deskundige bemanning geniet je van een cruise die jou langs de kust van Valencia voert. Laat je leiden door de wind terwijl deze de zeilen van de boot vastgrijpt en je meevoert langs de Middellandse Zee. Nadat je het dok in Valencia hebt verlaten, kun je genieten van de zeebries en het uitzicht terwijl de catamaran langs de kust vaart. Vanaf jouw uitkijkpunt over de oceaan kun je iconische monumenten bewonderen, zoals de Stad van de Kunsten, de Miquelet en de skyline van Valencia.

Valencia: Albufera Jeep en boottocht

5. Valencia: Albufera Jeep en boottocht

Duik in het hart van een van de mooiste nationale parken van Spanje. Nadat je wordt opgehaald vanaf de hotel, rijd je rechtstreeks naar de lagune en het omringende land in een Jeep met open dak. Je krijgt de optie om de Jeep zelf te besturen, of je gaat lekker achterover leunen terwijl je gids achter het stuur zit. Pas de ervaring aan je smaak aan. Geniet van prachtig uitzicht op de laagliggende plateaus en kliffen met uitzicht op de kalme lagune. Bewonder de door de wind geveegde zandduinen. Houd je ogen open voor de talloze majestueuze vogelsoorten die daar thuis zijn, zoals de gigantische reiger en bijzondere eendrassen. Nadat je een aardig stuk hebt gereden, ga je aan boord van een traditionele vissersboot voor een tocht van 45 minuten. Daarna vaar je naar het ongerepte El Saler-strand voor een duik, vergezeld van lokale tapas en frisdranken. Zodra je appetijt is verzadigd, ga je terug naar je accommodatie.

Valencia: boottocht met lunch en zwemmen in Port Saplaya

6. Valencia: boottocht met lunch en zwemmen in Port Saplaya

Maak een catamaranexcursie van naar een van de beroemdste delen van de Valenciaanse kust: Port Saplaya. Geniet aan boord van een heerlijke Valenciaanse lunch en neem een verfrissende duik in de zee. Je vindt de boot in de jachthaven van Valencia, naast de klokkentoren Edificio del Reloj. Ga naar het prachtige Port Saplaya voor een dagje luieren in de zon en zwemmen. Eet een geweldige Valenciaanse lunch aan boord van het schip en geniet van je dag in de zon.

Van Valencia: privé Albufera Van Tour met boottocht

7. Van Valencia: privé Albufera Van Tour met boottocht

Laat de drukte van Valencia achter u op een privébusje naar het natuurpark en de lagune van Albufera - de geboorteplaats van paella. Ontdek de natuurlijke wonderen van de Albufera en leer meer over de rijke biodiversiteit van het park van je lokale gids. Glij over de heldere lagune tijdens een ontspannende boottocht. Ontmoet je chauffeur/gids in Valencia en leun achterover en ontspan tijdens de korte rit van 10 kilometer naar het natuurpark. Omgeven door rijstvelden, bossen en de thuisbasis van het grootste meer van Spanje, toont de Albufera de natuur van Spanje in zijn puurste vorm. Ervaar het overvloedige vogelleven en de natuurlijke omgeving van het park op de best mogelijke manier: tijdens een boottocht. Stap in een traditionele handgemaakte boot, een albuferenc genaamd, en vaar over het kalme water van de lagune. Kijk uit voor de 300 verschillende soorten vogels die hun toevlucht zoeken rond de 2800 hectare grote zoetwaterlagune. In de winter zie je hier waarschijnlijk heldere flamingo's, omdat ze hier de koudere maanden doorbrengen. De Albufera wordt erkend als een van de wetlands van internationaal belang, Ramsar, en als een speciale beschermingszone voor vogels, dus u zult ongetwijfeld veel vogelsoorten tegenkomen. Ga na je boottocht naar het Interpretatiecentrum Racó de l'Olla. Leer hier meer over de vogels van het park en kijk ernaar uit vanaf de observatoria en uitkijktoren met panoramisch uitzicht over de omgeving. Bewonder het natuurlijke landschap om je heen: moerassen en rijstvelden die in de zomer heldergroen worden, in de winter blauw als het water de velden overstroomt en bruin als het land onbedekt is. In de strook die het park van de zee scheidt, bevindt zich een uniek ecosysteem van natuurlijke duinen en dennenbossen.

Veelgestelde vragen over Boot- & zeiltochten in Valencia

Welke andere activiteiten dan Boot- & zeiltochten zijn de moeite waard in Valencia?

Welke Boot- & zeiltochten in Valencia nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

3.6 / 5

gebaseerd op 21 beoordelingen

Zo'n geweldige rondleiding !! Raffa en Nicole zijn geweldige, attente gidsen. Je kunt zien dat ze genieten van hun werk in het nationale park en op de rondleidingen. De informatie over het nationale park (geschiedenis, structuur, werk in het park en de bescherming van het park) was erg interessant en het weten waard. De andere stops, de boottocht en het strand waren ontzettend leuk en mooi. Over het algemeen ten zeerste aanbevolen. We zouden het opnieuw doen. :)

Ik heb van zeilen gehouden, het gaat heel langzaam, je kunt alles zien en dan kun je een geweldige duik nemen in de volle zee

Het was zonder meer een erg leuke tijd, ik heb samen met mijn dochter met volle teugen genoten van deze ervaring.

De ochtend doorbrengen is geweldig en zonder aarzelen een plek en een avontuur kennen?

Heel grappig!!! Stiptheid en erg vriendelijk alle bemanningsleden?