Valencia
Dierentuinen en aquaria

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Sightseeing in Valencia

Möchten Sie alle Aktivitäten in Valencia entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.432 beoordelingen

Oceanografic was mooie belevenis, binnengeraken was iets moeilijker!

We kochten tickets online om niet te moeten aanschuiven voor een ticket, maar onze pdf toegangskaarten werden aan de ingang niet geaccepteerd. We moesten toch aanschuiven om onze reservatie om te zetten in een ticket. Na 30!!! minuten aanschuiven, krijgen we aan het loket te horen dat we een uitgeprint document moeten tonen. Daar wij in Valencia in een hostel logeerden hadden we niet kunnen afdrukken. Dus moesten we uit de wachtrij en eerst het pdf document met de tickets doormailen naar oceanografic, dan terug aanschuiven tot ze het document daar geprint hadden en dan kregen we uiteindelijk ons toegangsticket. We verloren op die manier 45!!!!! minuten en hadden we gewoon een ticket aan de ingang gekocht had ons dat geen 5 minuten gekost! Absoluut inefficiënt en volledig af te raden om op voorhand te reserveren!!!!

Leuk om te zien op de beschimmelde broodjes van de hotdogs na

Ik zag nadat ik besteld had dat het personeel iets van de broodjes afkrabde en dacht al dat het schimmel zou zijn. Wat een schoften, je kind zal er maar van eten en ziek worden op je vakantie. Had echter niet verwacht dat de broodjes die op de counter lagen ook beschimmeld zouden zijn aan de onderkant. Gelukkig controleerde ik het en heb er een foto van gemaakt die binnenkort op google reviews te bewonderen zal zijn. Oceanografic, een geweldige ervaring op het eten na!! Let dus goed op

In eerste instantie vond ik de kaartjes wat aan de prijs, maar dat wordt in het park meer dan recht getrokken. Wat een gaaf park is dat zeg, zowel voor jong en oud. Koop wel alvast van te voren je kaartje (wij deden dit bij de poort toen we de rij zagen)!

Tickets besteld via internet. Moet je reservering nog mailen naar het oceanogrrafic en krijg je toegangskaartjes pas. Zeer omslachtig. Wel een mooi park. Niet alle eet gelegenheden open en wat weinig personeel, zodat er lange rijen ontstonden.

De dolfijnenshow had wel vaker gedaan mogen worden. Wij moesten tot eind vd middag wachten. Want ook in het Oceanographic wordt kennelijk siësta gehouden. Dat vonden we te laat worden.