Valencia
Dierentuinen en aquaria

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Valencia Dierentuinen en aquaria: Onze meest aanbevolen

Valencia: 48-uursticket hop on, hop off-bus & L'Oceanogràfic

1. Valencia: 48-uursticket hop on, hop off-bus & L'Oceanogràfic

Met dit combinatieticket kun je gebruik maken van de handige hop on, hop off-bustour door de stad Valencia per dubbeldeks sightseeing-bus.  Kies uit 2 lijnen: Route A Valencia histórica of Route B Valencia marítima. Eke route duurt 90 minuten. Het ticket is 48 uur lang geldig; zo lang kun je gebruik maken van beide lijnen en bij elke halte in de stad in- en uitstappen. Er zijn in totaal 21 haltes, die alle belangrijke bezienswaardigheden van Valencia beslaan. Rijdend door de stad kun je luisteren naar de audiogids in 10 beschikbare talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Chinees, Portugees, Japans, Valenciaans, en Russisch. Stap uit bij halte 5 van "Route B Valencia Marítima" en ontdek het beroemde L'Oceanogràfic , een van de grootste aquaria ter wereld, met meer dan 500 verschillende diersoorten. Mis vooral niet de spectaculaire dolfijnen-show, die in de ticketprijs is inbegrepen.

2u tour Ciutat de les Arts i les Ciències & L'Oceanogràfic

2. 2u tour Ciutat de les Arts i les Ciències & L'Oceanogràfic

Ga op reis naar de toekomst in het adembenemende complex van de Ciutat de les Arts i les Ciències in Valencia en bekijk exposities over wetenschap en cultuur verdeeld over vijf verschillende zones. Bewonder het planetarium Hemisfèric, dat lijkt op een gigantisch oog met enorme ramen langs het gangpad. Bekijk de klimplanten aan de Umbracle-loopbrug en bewonder het operahuis en cultureel centrum Palau de les Arts Reina Sofía. Lees meer over de multifunctionele Ágora en kijk in het interactieve wetenschapsmuseum van Príncipe Felipe. Ontdek de geheimen van de oceanen in het grootste aquarium van Europa in l'Oceanografic.

Veelgestelde vragen over Dierentuinen en aquaria in Valencia

Welke andere activiteiten dan Dierentuinen en aquaria zijn de moeite waard in Valencia?

Wat zijn de beste Dierentuinen en aquaria in Valencia?

Welke Dierentuinen en aquaria in Valencia nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Dierentuinen en aquaria in Valencia nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.432 beoordelingen

Het oceanarium is fantastisch. Een prachtige dolfijnenshow. Er is veel te zien en te genieten. Het enige nadeel is het ontbreken van gedetailleerde instructies voor het genereren van kaartjes voor het aquarium. 1. Je moet eerst de QR-code omzetten in een buskaartje in de bus met een aardige chauffeur. 2. Na het scannen van de QR-code door uw chauffeur, ontvangt u een kaart met een link, login en wachtwoord naar de website waar, door het invoeren van de voor- en achternaam van de datum van binnenkomst in het aquarium en het ID-nummer, een QR-code gegenereerd om het aquarium binnen te gaan. 3. Download deze code en haast je naar de toegangspoort van het oceanarium. 4. ZONDER INTERNETTOEGANG DOET U HET HELEMAAL NIET. De rest is geweldig. De bus heeft een goede route naar de belangrijkste bezienswaardigheden. Er zijn echter geen routes en draaiuren. Je moet bij de bushalte de QR-code scannen met een link naar de website, de routes en uren staan daar. De bus rijdt van 10:00 uur tot midderna

Nos encontramos con Amparo en la entrada del oceanográfico puntualmente! Tuvimos una experiencia increíble, ya que Amparo heeft een vasto conocimiento sobre las exhibiciones del acuario. En todo momento nuestras preguntas fueron respondidas con la mayor diligencias. Luego del acuario fuimos al edificio de las ciencias para explorar juntas las exhibiciones. Desde los details, comentarios hasta los tips de como volver a nuestro hotel, hicieron de este tour el mejor durante nuestra corta estadía en Valencia. Lo beveelt 100% aan !!!

Ik raad aan om in elke stad de toeristenbus te nemen! Het is het beste om de geschiedenis van elke site te kennen !! En het beste om door alle bezienswaardigheden te reizen !! Omdat je kunt uitstappen en drinken wanneer je maar wilt! ! Het dient u als een bus/taxi!!

Omdat ze onze gids kon zien, was Amparo heel gemakkelijk en ze was erg punctueel. Hij legde alles heel goed uit tijdens het bezoek, waardoor de groep op elkaar inspeelde. Heel erg bedankt Ampara!!

Ik vond het geweldig, een beetje gedesoriënteerd met de toeristenbus die eerst 2 uur stond te wachten, maar al het andere was perfect.