Valencia
Dierentuinen en aquaria

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Valencia

Wil je alle activiteiten in Valencia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Valencia

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.432 beoordelingen

Mooie activiteit in Valencia. Makkelijk te boeken maar toch altijd weer de kleine lettertjes lezen. In aanbieding staat dat tickets ook mobiel kunnen worden aangeboden. In ons geval stonden wij al bij Oceanografic en wilden later met de bus mee. Maar dat kan dus niet. Eerst de mail doorgestuurd naar klantenservice van Oceanografic daar geprint en vervolgens naar omgewisseld in de bus. Pas daarna kun jij naar Oceanografic.

Een bezoek aan het Oceanografic is absoluut een aanrader. De dolfijnen show viel een beetje tegen. De routes door de stad zijn mooi en er zijn genoeg plekken waar de bus stopt. Als je vroeg op pad wilt zul je naar het Placa de la Reina moeten gaan met het openbaar vervoer. Nabij de haven zijn twee stops en de eerste bus komt hier omstreeks 10.30 uur.

In eerste instantie vond ik de kaartjes wat aan de prijs, maar dat wordt in het park meer dan recht getrokken. Wat een gaaf park is dat zeg, zowel voor jong en oud. Koop wel alvast van te voren je kaartje (wij deden dit bij de poort toen we de rij zagen)!

Mooie binnen en buiten ruimte met zeedieren. Dolfijnen show ietsje minder...veel uitleg in het Spaans, wel leuke quiz vlak voor de show!

Erg leuk ervaring! Zeker aan te raden om te doen als je in Valencia bent. Mits je van dierentuinen houdt.